Hot

92. Brevbärarna!  

Fiorentinas sällan skådade nedmontering och jävligt trista sits, fem miljarder och trehundratusen, lojala brevbärarna och horaktiga fotbollsfamiljen, Hammarbys satsning och långsiktiga vision. 

1. Äntligen ses dom. Två kvinnor. Två mikrofoner.  

Äntligen ses dom. Två kvinnor. Två mikrofoner. 

Nytt avsnitt varje måndag. Skäringer & Mannheimer.

 

 

 

"80. Ståndspindel"  

Den här veckan skulle vi gästas av Alpis men han sken med sin frånvaro. Rodda har upptäckt att det finns en brasiliansk ståndspindel, Daki strippar för pengar och Danne berättar att han är livrädd för att bli sövd. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Mina vänner accepterar inte ett nej, dom kallar mig för obror när dom inte får gömma olagliga saker hemma hos mig. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: @naaakochnimo ft @mwuana - allt för dig Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

91. Rostock  

Pascal Simpsons supermål, svenska lagens förutsättningar och resultat i Europa, Norrköpings avtändning, sura materialare.

2. Jag kommer, jag kommer, med mina krummade tår  

Jag kommer, jag kommer, med mina krummade tår

72. En kväll i juli  

Stötta oss på Patreon: http://patreon.com/tombola

Skicka in ämnen till tombolan: tombolapodcast@gmail.com

Köp en Tombola-tröja: http://shirtpod.se/products/tombola

Tombola Podcast klipps av Niklas Runsten 

Råttfritt  

Råttfritt denna vecka i 3-5-2 där Björn håller i trådarna med Noa och Elena i studion. Det blir snack om hemvändare och om bragden i Istanbul.

3-5-2 0

27. Färgfestivalen  

I veckans avsnitt tar Therese och Zäta med sig podd-mikrofonerna under ett Color rush-lopp. De kastar sig handlöst genom uppblåsbara hinder, badar i färg och konstaterar att deras kondition är sämst. Dessutom gräver de ner en mystisk burk vid ett träd på Gärdet i Stockholm, och snackar om hur de vill bli bättre på att ta diskussionen om feminism. 

Despacito  


Malin Gramer och Katrin Zytomierska pratar frispråkigt och humoristiskt om sin situation mitt i livet. Just nu är det mycket fokus på graviditet, förlossning, familj, bonusbarn och hur de roddar en karriär med familjelivet.

#73 Bertil Sahlin  

När Leif GW Persson fick frågan om vilka 3 som var Sveriges bästa mordutredare nämnde han bara ett namn... Bertil Sahlin!

18. "Han Solo"  

Artonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om astrologi, nakenbilder och att göra ett solo. 

355: Kunden har inte alltid rätt  

Simon Gärdenfors, Felicia Tomala, Aron Flam & Petter Bristav pratar om var dom får sina nyheter ifrån, Antisemitbladet, hur man väljer ut jordgubbar och lösfittor.

0:00/0:00
Video player is in betaClose