Hot

6. Rhododendron  

I det här avsnittet spånar Calle och Pontus om missbruk. Pontus har en gås oplockad med en Rhododendron-buske och räddar en duva. En lögn i podden avslöjas och Calle berättar om sitt förhållande till sina föräldrar.

10. 16 personligheter  

Therese och Zäta har gjort ett personlighetstest och insett en och annan sanning om sig själva. Zäta har dessutom varit på en sexfest iklädd lackkläder och bevittnat människor ha samlag. Och sen får vi en historia om ett mystiskt ljus.

15. Onda barn  

Barn med svarta ögon som knackar på din dörr, som säger obehagliga saker och barn som mördar. Vad händer när livets gåva plötsligt visar en obeskrivlig ondska? Kontakta oss genom; Facebooksidan "Spöktimmen" Instagram @spoktimmenpodcast Mail: spoktimmenpodcast@gmail.com Musiken i dagens avsnitt: "Requiem Demo (Horror)" av ianchenmusic "Come out and play" av DesperateMeasurez creativecommons.org/licenses/by/3.0/ Drönare av Standingwave

"63. Svarta fåret"  

Den här veckan blir det svart på vitt vem som är det svarta fåret i sin släkt. Rodda spånar på Vad som egentligen är konsekvensen av att bli kränkt? Danne försöker göra sig rolig på Dakis bekostnad men skratta bäst som skratta sist. Såklart mycket mycket mer! ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min tjej har fått en tarmsjukdom som kan sluta med stomipåse, har ni någon erfarenhet av det? Jag har långa ben och kort överkropp, jag slår ofta i armbågen och behöver nu skydda dom med puffar, hur ska jag gör detta på ett snyggt sätt? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Vi glömde låt i detta avsnitt :( Stort tack till vår sponsor och samarbetspartner @fixmyphonese Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

24. "vad fan har du gjort?"  

Vi bråkar om Mattias recension av invandringskritikern Tino Sanandajis nya bok Massutmaning.

9. Jag skiter i underkläderna  

Zäta har svårt att hitta bra trosor och vill umgås över generationsgränserna. Therese är intresserad av fontänorgasmer och pungar och har möjligen fått en hjärnblödning efter gårdagens helikopterfärd.

Han heter Leopard!  


Malin Gramer och Katrin Zytomierska pratar frispråkigt och humoristiskt om sin situation mitt i livet. Just nu är det mycket fokus på graviditet, förlossning, familj, bonusbarn och hur de roddar en karriär med familjelivet.

55. Rave & Käkben  

Stötta oss på Patreon: http://patreon.com/tombola

Skicka in ämnen till tombolan: tombolapodcast@gmail.com

Köp en Tombola-tröja: http://shirtpod.se/products/tombola

Tombola Podcast klipps av Niklas Runsten 

#57 DokuPodd 2017  

DokuPodd 2017 - live från fotografiska med Patrick Huisman och Juha Mulari.

5. Särlek  

Calles fötter växer och han blir hårigare än nånsin! Vad händer när man flyttar ihop? Calle och Pontus går igenom minnen från barndomen och pratar om Calles nystart i livet med Sandra.

19. Youtube is over  

Om Youtubes nya filter, "Get out" och vädret. 

51. Käftsmällar med Sandra Beijer  

Sandra Beijer gästar studion och svarar på frågor om kärlek som svaghet, att bli riktigt arg och om barndomen. Dessutom ger Sandra sjukt bra raggningstips till Linn och avslöjar även ett magiskt ställe för hångel.

31. Depression  

Clara berättar att hon fått diagnosen depression. Erica berättar om hur orolig hon varit för Clara. Är det här början på en vändning?

257. Överleva eller leva  

Fredagspodden med Hannah Widell och Amanda Schulman "Överleva eller leva" Slutlåt: I will survive - Gloria Gaynor

6. Sigge Eklund  

Sigge Eklund är författaren som blev en av Sveriges ledande mediepersonligheter. Hans podcast är en av Sveriges mest uppskattade och på något sätt verkar han alltid ligga rätt i tiden. I veckans avsnitt av Öppet Hjärta talar han om sitt skrivande, om att förvandla sitt liv till ett ständigt sökande efter nya poduppslag och varför han är så sur på Gustaf Skarsgård… Eller är han det? Klok och eftertänksam ger han sin syn på stort och smått. Varsågoda.

7. Jan Emanuel Johansson  

I sin ungdom räknades Jan Emanuel till en av Sveriges farligaste kriminella. Han var en av “de utvalda” som följde med den extremt omtalade “Värstingkryssningen” till Västindien. Om detta talar han i veckans avsnitt av Öppet Hjärta. Här snackar han också om sveket mot Håkan Juholt, om hur det var att vinna Robinson och varför han är en av de politiker som lagt in flest motioner någonsin.

338: Sandra Ilar blev kidnappad  

Sandra Ilar, Soran Ismail & Petter Bristav pratar om Sorans vikt, positivt tvångsbeteende och sen blir det en lugn diskussion om ägg

22. Marcel Petiot del 2  

Nazister ockuperar Paris. Marcel erbjuder en flyktväg.

0:00/0:00
Video player is in betaClose