Hot

92. Brevbärarna!  

Fiorentinas sällan skådade nedmontering och jävligt trista sits, fem miljarder och trehundratusen, lojala brevbärarna och horaktiga fotbollsfamiljen, Hammarbys satsning och långsiktiga vision. 

1. Äntligen ses dom. Två kvinnor. Två mikrofoner.  

Äntligen ses dom. Två kvinnor. Två mikrofoner. 

Nytt avsnitt varje måndag. Skäringer & Mannheimer.

 

 

 

ADHD-kursen  


Malin Gramer och Katrin Zytomierska pratar frispråkigt och humoristiskt om sin situation mitt i livet. Just nu är det mycket fokus på graviditet, förlossning, familj, bonusbarn och hur de roddar en karriär med familjelivet.

2. Jag kommer, jag kommer, med mina krummade tår  

Jag kommer, jag kommer, med mina krummade tår

91. Rostock  

Pascal Simpsons supermål, svenska lagens förutsättningar och resultat i Europa, Norrköpings avtändning, sura materialare.

27. Färgfestivalen  

I veckans avsnitt tar Therese och Zäta med sig podd-mikrofonerna under ett Color rush-lopp. De kastar sig handlöst genom uppblåsbara hinder, badar i färg och konstaterar att deras kondition är sämst. Dessutom gräver de ner en mystisk burk vid ett träd på Gärdet i Stockholm, och snackar om hur de vill bli bättre på att ta diskussionen om feminism. 

Råttfritt  

Råttfritt denna vecka i 3-5-2 där Björn håller i trådarna med Noa och Elena i studion. Det blir snack om hemvändare och om bragden i Istanbul.

3-5-2 0

"80. Ståndspindel"  

Den här veckan skulle vi gästas av Alpis men han sken med sin frånvaro. Rodda har upptäckt att det finns en brasiliansk ståndspindel, Daki strippar för pengar och Danne berättar att han är livrädd för att bli sövd. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Mina vänner accepterar inte ett nej, dom kallar mig för obror när dom inte får gömma olagliga saker hemma hos mig. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: @naaakochnimo ft @mwuana - allt för dig Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

72. En kväll i juli  

Stötta oss på Patreon: http://patreon.com/tombola

Skicka in ämnen till tombolan: tombolapodcast@gmail.com

Köp en Tombola-tröja: http://shirtpod.se/products/tombola

Tombola Podcast klipps av Niklas Runsten 

#73 Bertil Sahlin  

När Leif GW Persson fick frågan om vilka 3 som var Sveriges bästa mordutredare nämnde han bara ett namn... Bertil Sahlin!

0:00/0:00
Video player is in betaClose