Hot

"58. Staten och kapitalet"  

Den här veckan pratar vi om att Rodda har brutit axeln och tvingats åka hem till Sverige redan nu. Danne har fördjupat sig lite i statens spelmonopol, Daki pratade om massor med roliga saker men eftersom att batterierna i hans mick var slut så kommer ni bara få höra hälften av det, haha. Och som vanligt mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Hur gör Danne sin tacos? Jag kommer aldrig ikapp ekonomiskt trots att jag jobbar så mycket jag bara kan. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Ebba Grön - Staten och kapitalet Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

50. Kevin Hart & Robotar  

Stötta oss på Patreon: http://patreon.com/tombola

Skicka in ämnen till tombolan: tombolapodcast@gmail.com

Köp en Tombola-tröja: http://shirtpod.se/products/tombola

#52 Kimmie  

Kimmie Åhlén - drömde om den ariska rasen, avskaffad demokrati och särskilda elitklasser. Han förnekade förintelsen men bejakade den CD-skiva, som kom att förändra hans liv.

50. Birro  

14. Vart är komendin?  

Om vaniljsex, Skavlan och Lego-Batman. 

5. Alltid utan min mamma  

I veckans avsnitt pratar Evelina om hur det är att växa upp med en mamma som är psykiskt sjuk. Att sakna en mamma är något som även Josefine kan relatera till.

1. Sanna Lundell  

I det första avsnittet möter vi den förtjusande och skarpsynta Sanna Lundell. Det blir en stundtals hård diskussion där alla ämnen läggs på bordet och Marcus får det riktigt svettigt. Det ges även utrymme för skratt och samförstånd. Vi kör utan filter. Med Öppet Hjärta.

Aron Flam 's DEKONSTRUKTIV KRITIK Hanif Bali  

Husblattar & Jihad - Stötta podden på www.patreon.com/DEKONSTRUKTIVKRITIK Han kallas för husblatte av rasister inom vänstern. Men Hanif är ute på sitt eget lilla Jihad. För DEKONSTRUKTIV KRITIK förklarar han Moderaternas nya invandringspolitik och varför man borde se över lagstiftningen mot cannabis. TRIGGERVARNING för 30 minuter lång inledning. Intro by: Intractable by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/

Della Sport #233 Fågelavföring på Guldfågeln  

Jonatan har fortsatt problem med revisorn och Simon har varit och vaccinerat sitt barn och bråkat om sitt barns namn! I sportdelen handlar det om Pogba-kampen i Europa League, fågelavföring på Guldfågeln arena och Anna Haag svarar Elisabet Höglund. Avslutningsvis om Pep Guardiolas fina gest och ett bortdömt mål i hockey! Tack till bethard.com! Della Monde klipps av Niklas Runsten

Jacob  

Jacob Fraiman - ger begreppet "arv och mijö" ett ansikte. Han föddes, fostrades och uppmuntrades att bli yrkeskriminell.

Dopningsskandalen i Lahtis  

Finland tar guld under Skid-VM 2001 på hemmaplan. En läkarväska med kanyler och blod hittas på en bensinstation. I en bastu skrivs ett hemligt avtal. Tio år senare är lagets största stjärna död. Skid-VM i Lahtis, en finsk folkfest med skyhöga förväntningar på hemmanationen, börjar plötsligt kantas av mystiska omständigheter. En finsk åkare som nyss tävlat blir hastigt sjuk, en stav bryts av utom räckhåll för tv-kamerorna och i bastun skrivs ett hemligt kontrakt för att försöka komma undan ansvar. Med hjälp av landslagets läkare injiceras åkarna med preparat som ska dölja alla spår av dopning, och se till att de får komma till start i loppen. En efter en avslöjas åkarna i det finska landslaget, inför sin egen hemmapublik. Men det dröjer ytterligare tio år innan hela sanningen om händelserna i Lahtis kommer fram. I P3 Dokumentär hör du skidåkaren Per Elofsson som tävlade sida vid sida med de dopade åkarna. SVT:s Jacob Hård som från kommentatorsbåset anade att någonting inte stämde. Maud Bernhagen från TV4 Sporten som intervjuade de dopade skidstjärnorna innan lögnerna avslöjades. Men också Harri Syväsalmi, generalsekreterare på World Anti-Doping Agency, som genom att lura det finska laget lyckades avslöja dopningen. En dokumentär av: Hugo Rennéus Producent: Magnus Arvidson

Della Arte #16 Dövteater  

K är tillbaka i Malmö och ser staden ur ett besökarperspektiv och Jonatan har problem med revisorn. Kulturdelen idag handlar om att Sting har fått polarpriset, dövprogram på Barnkanalen samt följetongen från Röhsska museet. Tack till vår sponsor Resursbank! Della Monde klipps av Niklas Runsten.

#41 Annica Forsgren - Under huden med Kakan Hermansson  

Stämmer det att Kakan har fått försäljningen av Paula’s choice 2% BHA Liquid att gå i taket sedan hon startade podden? Vad är det för produktlansering som får henne att fnissa hysteriskt och bör alltid serum sjunka in ordentligt före applicering av dagkräm? Hur ser en hudvårdsrutin ut för grundaren av Skincity, Annica Forsgren? I det kanske nördigaste avsnittet hittills av Under huden får Kakan Hermansson, och ni, svar på detta och mycket mer.

148. Behöver man en singelperiod? (ny)  

Om att ha ett stökigt liv och en stökig lägenhet. Om alla hjärtans dag, ensamhet och singelperioder. Behöver alla en singelperiod eller är det bara påhitt?

Avsnitt 67: Svensk frihet  

Vi pratar med den liberala veteranen Mattias Svensson, känd från varje liberalt sammanhang man kan tänka sig, om den antiliberala utvecklingen i världen. patreon.com/magister

Magister 0

30. Två sidor av samma Podcast  

I veckans avsnitt analyserar tjejerna mer än vanligt. Dasha berättar om hur dåligt samvete hon får av att skratta just nu. Medan Hanna pratar om lättsammare saker som lägenhetsköp och hur hon förväxlat ihop två personer som hon trott varit en och samma.

46. Komplimangernas månad  

Alla hjärtans dag ger singeltjejer ångest och förhållandetjejer känner sig tvungna att vara sexiga när de bara vill ligga på soffan! Strunta därför i Alla hjärtans dag och gör hela februari till komplimangernas månad istället.

0:00/0:00
Video player is in betaClose