Hot

"89. Golden shower"  

Den här veckan pratar vi om att det faktiskt är urin i en fontänorgasm. Vi går igenom en hel del helt sjuka lagar och Daki misslyckas så hårt med sin gåta. Såklart mycket mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Är Daki sig själv eller intar han en karaktär? Min vän har missbruksproblem till den grad att jag har fått problem med länsman. Pga vår vänskap. Jag försöker få han att sluta men han lyssnar inte? Vad ska jag göra? Hur hittar ni motivation till träningen? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat The Notorius B.I.G ft Mase & Puff Daddy - Mo Money Mo Problems Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

Festen  


Malin Gramer och Katrin Zytomierska pratar frispråkigt och humoristiskt om sin situation mitt i livet. Just nu är det mycket fokus på graviditet, förlossning, familj, bonusbarn och hur de roddar en karriär med familjelivet.

81. På Spåret & Aioli  

Stötta oss på Patreon: http://patreon.com/tombola

Skicka in ämnen till tombolan: tombolapodcast@gmail.com

Köp en Tombola-tröja: http://shirtpod.se/products/tombola

Tombola Podcast klipps av Niklas Runsten 

Avsnitt 7 - Jag vill typ inte gifta mig längre  

Tjejerna pratar om nytt gym, feminism, hur många barn man kan hantera, Majas stress och Sanna stora mage.

134. Födelsedagspojke  

En tårta med problem. Flytande katter och kissande hundar. Oliver hoppar fallskärm, mamma Christina gråter och Benjamin firar och firar. Carina Berg får ännu en sång. Och så lite planerad sex och spontanonani.

1. Knäkramar och olycklig kärlek  

I premiäravsnittet av Forni & Hamilton djupdyker Michaelorna i den olyckliga kärlekens ocean. 

20. Nachspielkongen  

Fylla har skylda.

35. Citat-nörden  

Therese har bestämt sig för att ge igen. Den här veckan är det hon som skrivit ner ett antal fördomar om Zäta. Bland annat tror Therese att Zäta använder trosor från smutstvätten. Dessutom är Zätas Rymdfakta tillbaka med en drabbande historia och Therese lyckas droppa sitt favorit-citat trots en ibland bortdomnad tunga. Har ni tankar om dagens avsnitt? Maila gärna podcast@thereseochzata.se eller kika in på @thereselindgren @zatterqvist

26. Creepypasta  

Getmannen som sägs äta människor, Slenderman som ska lura med sig barn och Kaninmannen som enligt legenden hänger upp tonåringar från en bro. Dessa tre internetmonster pratar vi om i säsongens tredje avsnitt av Spöktimmen. Swish: 123 291 80 35 Instagram: @spoktimmen Facebook: Spöktimmen Snapchat: Spoktimmen Mail: spoktimmenpodcast@gmail.com Musik: ”Requiem Demo (Horror)” av ianchenmusic ”Nikol S. & Symphonic band – The shadows of horror (symphonic song)” av Nikol S. (Luna sounds) ”Come out and play” av DesperateMeasurez ”Mystic Forest (Orchestral – Fantasy)” av Brandon Liew Drones av Standingwave creativecommons.org/licenses/by/3.0/

12. Kritik och beröm  

Om att ge och ta kritik, ge och ta beröm och vad är egentligen feedback och är det alltid härligt att få feedback och hur ska vi förhålla oss till kritik som bara är menad att vara elak och som man kanske inte ens vet varifrån den kommer? 

#81 Patrik Sjöberg  

Patrik Sjöberg - om pedofiler och pedofilers beteenden, tillvägagångssätt och ev. rätt att leva... Följ Patriks arbete på "www.treskablinoll.nu"

AMK Morgon 25 september  

Gäster: Viktor Carlsson, Robin Berglund, Ahmed Berhan, Josefin Johansson

---

Missa inte att köpa biljetter till AMK Late Night, höstens stora stand up-turné med komiker ni känner från programmet! Premiär 8 okt på Scalateatern i Stockholm, därefter hela Sverige fram till 28 nov i Malmö, Norrköping, Eskilstuna, Uppsala, Linköping, Växjö, Kalmar, Karlstad, Västerås, Göteborg, Örebro, Jönköping, Gävle, Sundsvall och Borlänge. 

Biljetter och komiker på

http://amklatenight.se/

https://www.facebook.com/AMK-Morgon-182299282128249/?fref=ts

 

Denna veckan sponsras vi av www.bagish.se :designade och handsydda väskor och accessoarer. Materialen är uteslutande naturläder, buffelskinn och hårdvaxad canvas och de har ett brett sortiment av portföljer, weekendbags, handväskor mm. 

Skriv in rabattkoden AMK för 20% rabatt, och $5+ patrons får hela 30% rabatt med en kod som kommer att dyka upp på www.patreon.com/amkmorgon 

Erbjudandet gäller denna vecka fram till sön 1 okt.

---

 

Vi pratar om:

 

…Ahmeds lifehack: Ziplock Bags

 

…att Ryanair egentligen bara är ett practical joke

https://en.wikipedia.org/wiki/Ryanair

 

…att behöva paddla till skolan

 

…Josefins På Spåret-äventyr

https://www.svt.se/kultur/medier/nu-presenteras-deltagarna-i-pa-sparet

 

…Björn Hellbergs OCD-signerande charkdisken

http://www.expressen.se/noje/bjorn-hellberg-ar-valdigt-sallan-koer/

 

…Johar Bendjelloul, Sveriges snyggaste radiojournalist

https://goo.gl/images/vFvH7W

 

…att vinna ett års programledarskap i Bingolotto

https://sv.wikipedia.org/wiki/Triple_%26_Touch

 

…Ahmeds full frontal Earthworm Jim

https://goo.gl/images/CpNe9S

http://filmvast.se/portfolio-items/jag-vill-inte-bli-gammal/

 

…att energidryck hör hemma på barnkalas

 

…att det är lugnt att dricka 4 liter Glockengold per dag

https://www.mat.se/butik/multivitamidryck-glockengold-2l

https://sv.wikipedia.org/wiki/Aspartam#Debatten_om_risker

 

…Gaydar, StorKukdar och DjupFittadar

http://illvet.se/manniskan/kroppen/penis-fa-overblick-over-storleken-bland-varldens-man

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23231395.ab

https://nyheter24.se/nyheter/forskning/821124-sa-djup-ar-den-genomsnittliga-vaginan

 

…skalliga go-to guys

https://goo.gl/images/LVtV3R

https://goo.gl/images/6KyYtD

https://goo.gl/images/uEwCwX

 

 


Låtarna som spelades var:

 

Roxette - Dressed For Success

Sven-Ingvars - Anita

Future Islands - Old Friend

Simon G - Längtar tills du blir ful

 

Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:

https://open.spotify.com/user/ratzattack/playlist/6ALIQSLm570Iw0M4A9bElJ

 

---

 

Ni kan ställa frågor till Martin om allt på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJdr0qOR5uHC8p3jHYLCkej1jU5fLR7giZeH2qWuNiSd2sg/viewform?c=0&w=1 så kanske det blir besvarat.

 

Bli patron på www.patreon.com/amkmorgon! Extramaterial, extrapoddar, extra allt. Förtur och rabatt på biljettsläpp och merchandise. Och du stöttar AMK Morgon så vi kan ge er två timmar underhållning varje dag för alltid.  

 

Tack för att ni stöttar!

Två raka förluster då får Michelsen höra.  

Vilka får spela i Europa? Vilka blir topp tre i S1? Dessutom lägger Björn ut texten om Michelsen och Frida tar surret om TFF. Och det blir prat om palmer. I studion Frida Fagerlund, Jesper Hofmann och Björn Johnson.

3-5-2 0

"88. Gangster"  

Den här veckan pratar vi om att Danne har blivit nekad inträde på en av Stockholms krogar för att han ser ut som en gangster? Vi pratar oxå om Dakis besök till akuten och hur fan man ska tjäna pengar på internet? Såklart mycket mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Varför är människor så jävla omogna och obroderliga nu för tiden? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat Näääk och Nimo - Mina Gangsters Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

27. "Vi når nästan hela vägen"  

Tjugosjunde avsnittet av Tom och Petters podcast. Bakfulla pratar vi om att kolla upp snoppen, att växa upp rikt, motivationsvideos och historieberättande! 

Ingen Mellberg i Göteborg.  

En stödpod med snack om omgången som spelades i veckan. Noa är tillbaka vilket glädjer oss alla. Björn reflekterar över härlig tajming och Fjäll gläds över tillskott i familjen. Dessutom slår poden fast att det inte blir nån Mellberg i Göteborg denna gång.

3-5-2 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose