110% Paradise

110% Paradise

Norway

Både jordnært og "down to earth". Endelig en podcast om programmet du elsker å hate, med lav terskel for digresjoner. Du kan stå 110% trygt bak oss.

Episodes

#32: 100% holder i massevis  

HEMMELIG BONUSEPISODE! Advarsel: Dette er for svært spesielt interesserte. Virkelig. En flokk mer eller mindre grusomme mennesker var samlet på et uhyre grusomt sted på Solli Plass for å se Paradise Hotel-finalen og feire seierherrene, og de grusomste av dem alle var Eirik og Ida fra 110% Paradise.

Dette er en skamplett i en ellers suverent utmerkede podkast, som du bør hoppe over med mindre du kjeder deg ekstremt. Rottene fra 110 forteller om finalefesten og skryter av hvor mye de har drukket, samtidig som de forsøker å bli sponset av alle som har spenn. I tillegg får du høre en slags "intervjuer" med superkjendiser som Eileen, Stine, Malin, Øystein, Jørgen, Kevin, en eller annen fra Robinsonekspedisjonen, og Kug Hefner. Hide yo' kids, hide yo' wife, og hide yo'self, for Eirik og Ida er i usedvanlig ufordragelig form både på pærra-fylla og i studio.

#31: Bitterhet, sinne og sex  

Vårens vakreste eventyr er over, og i den anledning passer det naturligvis å sitere den kanadiske poeten Nelly Furtado: "Flames to dust, lovers to friends. Why do all good things come to an end?" 

Syv nervøse hotellgjester iført englekostymer må overleve bakholdsangrep fra en jury bestående av noen rimelig bitre "falne engler", og går ikke av veien for å bruke sladder, sex og utilgivelige svik for å tvinge venner og fiender til prematur utsjekk fra Paradise Hotel. Vi i 110-redaksjonen føler oss tomme, skitne og overflødige etter å ha brukt 110.000 timer på å analysere et syrete realityprogram, men gjør et forsøk på å lose deg gjennom alt som skjer i Mexico til siste kule er knust. For å si det med 'a Nelly: "Honestly, don't like reality. It's way to clear to me. But really, life is dandy". Klem.

#30: Førstegenerasjons midtskill  

Djevelen er sluppet løs på Paradise Hotel, og det råder frykt og forvirring når folk får vite at en mystisk hotellgjest sitter og ruger på en potensielt dødelig svartebok. Dette er den sjukeste semifinaleuken vi har sett i Mexico, og vi feirer med en ultralang episode som er omtrent like skummel som den okkulte uken TV-produsentene har klart å koke sammen. Vi har celebre gjesteprogramledere i form av Paradise-Jørgen og Paradise-Sandra, og jaggu får vi tatt oss ei lita prat med hotellets kåteste midtskillentusiast – selveste Øystein "Slu" Storaa. Holdt på usynlighetshatten og giddy up, gurlfrens!

#29: En imaginær pikk  

Yaaass queen! Det er hiphop-uke i Mexico, og Paradise Hotel er fylt med grafitti og boomblastere som pumper ut Marky Mark and the Funky Bunch. 110-redaksjonen feirer i studio ved å passe the Courvoisier og ringe Paradise-Daniel og Celester – Norges svar på Nosferatu og Nicki Minaj. No Diggity, Miss Jackson! Gots 99 problems but Carl Aksel ain't one.

#28: The cake is a lie  

Elleve brunstige nordmenn er fanget på et hotell i Mexico for å spille ut mer eller mindre historisk korrekte scener fra eventyret om Marie Antoinette. Samtidig er tre fnisete nerder fanget i et studio der de forsøker å analysere uken som har gått på Paradise Hotel, parallelt med at de må hanskes med den nye, folkekjære humorfiguren Bøtte-Britt. Det hele hadde kanskje gått bra, hadde det ikke vært for at alle fjorten er like grisedrita som dronning Sonja på søtti mai, si. Æsj.

#27: En skjebne verre enn døden  

Howdy, cowboys og homegurls! Det er redneck-uke på Paradise Hotel, og i den anledning har vi hyrt inn Norges fremste country-ekspert som vikar i 110-redaksjonen. Ingvild er den pene av de to Iglesias-tvillingene, så dersom du synes Triana er digg, skulle du ha sett Ingzithekiller. Nuvel, vi snakker i alle fall om hillbillyene på hotellet, pølsespising, parsermoni og rideturer på mekaniske okser. I tillegg snakker vi med hennes kongelige høyhet isdronningen Nina. Med andre ord er det bare å pony up for no' pils, jekke den med tenna, og nyte Paradise-praten. Yeehaw!

#25: Paradise Hotel minutt for minutt  

Mr. og Miss Paradise skal kåres, og hotellgjestene får vise fremsine groveste talenter for et celebert dommerpanel. 110-redaksjonener ikke videre imponert, men lar oss begeistre når de gamletraverne Mayoo og Mikela får en ny sjanse i verdens mest syreterealityshow. I denne episoden får du høre fra dem begge, så det erbare å jekke en cerveza og nyte forestillingen. ¡Salud!

#25: Hitler var on fleek  

I kongeriket Mexico er det hverken Haakon, Märtha eller deres bedårende datter Lene Alexandra som regjerer. Nei, på Paradise Hotel er det kong Carl Aksel den Hensynsløse som krones til konge, og styrer hoffet med jernhånd helt til han styrtes av dronning Nina den Iskalde. 110-redaksjonen er begeistret for skjønnheten fra Svolvær, men er vi egentlig så fornøyde når hun sender en gammel venn på både hode og ræv ut av paradiset? Vi diskuterer det seksuelle komplottet som sår splid mellom alliansene, og ringer Sandra for å høre hvor det hele gikk så hælvetes galt. God save!

#24: Hunger games for sosser  

Ingen skjønner noen verdens ting av "valgets kvaler"-uken på Paradise Hotel. Derfor gir vi deg en kort og forhåpentligvis forståelig recap, og velger heller å vie mesteparten av denne ultralange episoden til to nydelige gjester. I vår Jørgen og Sandra-spesial snakker vi fame, haters og myggstikkpikk. I tillegg kjører vi kunnskaps-quiz for å finne ut hvem som er smartest av pærra-jenter, pærra-gutter og parasitten Eirik. Spennans!

#23: Krig-ish  

Klokkene kimer for et lykkelig brudepar mellom baren og bassengkanten i Mexico. Bryllupsfeberen herjer på Paradise Hotel, og fører med seg det et ekteskap vanligvis gjør; sex, sutring og utilgivelige svik. To uheldige bryllupsgjester blir forrådt av sleipe hotellgjester, og vi ringer Mayoo for å høre hvordan det står til når brudesløret har lagt seg over bruduljene på parseremonien. Mazel tov!

#22: Men størst av alt er Mayoo  

Joda, det er kanskje Japan-uke på Paradise Hotel, men hos 110 er det Mayoo-spesial. Vår alles store Paradise-helt tar seg nemlig en aldri så liten ferie fra treningssenteret for å tilbringe en times tid med sine favorittprogramledere, og sånt blir det digg stemning i studio av. Mayoo snakker ut om romanseryktene med Imme, Eileen og Jonas, og viser oss hvordan man slår folk i håndbak og flekser muskler før en photo-shoot. Babyoljekongen kan alt, så det er bare å lene seg tilbake, drikke en proteinshake, og nyte Mayoo-showet.  

#21: Hva er en "reach around"?  

Bohemen lever i Mexico, og det hersker full forvirring på hotellet. Det gjør det også i 110-studioet, der Ida får besøk av podheltene i Å-kjendis mens resten av redaksjonen er på påskeferie. Klarer de å få oversikt over Paradise Hotel-uken i løpet av det lystige sladderslabberaset? Den som overlever påskehælja får se.

#20: Tro, håp og hiv  

Paradise Hotel er endelig i gang! De ferske hotellgjestene ankommer Mexico og får nyte nakenhet i en slags Adam og Eva-uke. Synderne i 110-redaksjonen får neppe en ny mulighet til å innta Edens hage, så vi er fornøyde. Det blir synsing om deltakerne, epleseremoni og mangel på tilfredsstillende speil. I tillegg har vi med oss en eksklusiv gjest; hele Norges saksofonbabe Sandra Lyng!

#19: Är gladiatorerna redo?  

Sprett sjampisen, sprut solkremen og legg fra deg alt du har av selvrespekt – årets Paradise-sesong er i gang! 110-gjengen sjekker inn for en ny sesong på syndens hotell, med flust av grisevitser og Paradise-trivia i bagasjen. Vi snakker litt om hva som venter oss i paradiset, ganske mye om de nye deltakerne, og alt for mye om 22. juli. Beklager.

#18: Fantomsmerter i hjertet  

Fytti hælvete, aller siste episode av 110 er endelig her. Eirik "Nippleslip" Murvold og Ida "Anustart" Skogvold snakker minimalt om Paradise Hotel, og fortsetter trådnøstingen fra forrige episode. Det blir selvfølgelig eksepsjonelt pinlig for alle involverte. Like greit at vi gir oss etter dette. Takk for oss!

#17: Armageddon er på vei  

Enden er nær! Vår siste episode så langt ble så lang at den måtte deles i to, og dette er the beginning of the end, som de mest melodramatiske blant oss liker å si. 110-redaksjonen snakker bittelitt om Paradise Hotel og mest om oss sjæl, og nøster opp løse tråder fra de foregående episodene. I tillegg får Eirik hjelp av selveste Juntafil-Tuva til å løse sitt seksuelle problem – mangelen på klimaks i andres selskap. Lykke til!

#16: Safe-wordet mitt er "Konstantinopel"  

Rekk opp hånda, de som er lei av Paradise Hotel! Vi i 110-redaksjonen er i alle fall lei av TV, Triana, trosskapsseremoni og hverandre. Likevel byr vi på frisk diskusjon om den store finalen, samt tysklærere, dinosaurer og en smule Fifty Shades-griseri. Æsj.

#15: Kan du ta av deg Ku Klux Klan-hetten din?  

Paradise Hotel feirer de syv dødssyndene, og synderne i 110-redaksjonen byr som seg hør og bør på egne laster, synder og flust av fordommer. Vi snakker dannelsesreiser, "cut meat" og mannefall blant hotellgjestene i denne vodkainfiserte skampletten av en episode. Na zdorovie!

#14: Jeg er klamydias ansikt utad  

Paradise Hotel serverer déjà vu-uke, og 110% Paradise følger opp med et recurring nightmare av dimensjoner – supervikar Christian Nærum. Vi snakker porno, nippleslikking og audiovisuell kommunikasjon. I tillegg byr vi på en aldri så liten oppsummering av uken som har gått i vårt alles kjære favoritthotellkompleks. Digg!

#13: Har du kjøpt deg horesko?  

Det er russeuke på Paradise Hotel, og Eirik og Ida feirer med en god, gammaldags hjemme alene-fest. I denne ekstra lange spesialepisoden byr vi på saftig sex, klam karaoke og et uhyre deilig intervju med vår alles kjære president og Paradise-favoritt; Han Kristian Renè.

0:00/0:00
Video player is in betaClose