22 Kvadrat i P3

22 Kvadrat i P3

Sweden

William, Linda och Hampus har flyttat in på 22 kvadrat. Här möts glädjen över att flytta hemifrån med nya utmaningar. De tre 19-åringarna brottas med de senaste i-landsproblemen och i lägenheten går ingen säker för de andras kreativa påhitt. Ansvarig utgivare: Tomas Wahlgren

Episodes

Första advent  

Hampus älskar jul! Första advent ska firas traditionsenligt. Linda och William dras motvilligt in i hans julhysteri.

Råttinvasionen  

En stor råttinvasion härjar i Stockholm. William som älskar råttor samlar in de små "sällskapsdjuren" samtidigt som Hampus och Linda försöker utrota dem. En stor råttinvasion härjar i Stockholm. William som älskar råttor försöker samla in de små "sällskapsdjuren" samtidigt som Hampus och Linda försöker utrota dem.

Hampus <3 Amanda  

Hampus är avslöjad, han har en flickvän. William och Linda kräver att få träffa henne omedelbart!

Roadtrip  

William har äntligen blivit kallad till en anställningsintervju. Han tvingar Hampus och Linda att skjutsa honom. Det blir en bilresa med både strippdans och minnen från förr.

Namnsdagsfisken  

William har namnsdag. Inget att bry sig i, tycker Hampus men Linda kräver att de ordnar med en överraskning för William.

Psykologi och storbråk  

Linda jublar och Hampus och William bråkar. Hon har kommit in på psykologlinjen och dom har nött ut tv-soffan.

Mobilstölden  

Lindas mobil blir stulen. Hon känner sig utanför utan telefon. Kan det bli bättre om inte heller Hampus och William har någon mobil?

Som i Vänner  

Vi är precis som dom i Vänner, konstaterar Hampus förtjust . William är Chandler, Linda är Monica. Själv är han både som Joey och Ross och dessutom Rachel.

Luftballongshämnden  

Hampus och William ska bota sin höjdskräck. Tillsammans ska de åka luftballong. Ballongförare visar sig vara Hampus hämndlystna ex.

Anna Returns  

Ingen kan som kompisen Anna få William, Linda och Hampus att känna sig helt misslyckade. Nu är den vasstungade Anna tillbaka.

Det okända  

William, Hampus och Linda har sett en skräckfilm på bio. Hampus är skakad och darrig efteråt och plötsligt hör han konstiga ljud.

En gyllene framtid?  

I en ännu sunkigare lägenhet än tidigare ska Hampus, Linda och William börja om efter branden. Linda och Hampus börjar planera för framtiden men William famlar.

Från sjukhussängen - till vadå?  

Hampus, Linda och William är friska, säger läkaren. Nu kan de åka hem men var ska de bo? Kanske bättre med en sjukhussäng än ingen säng alls?

Efter branden  

Hampus, William och Linda ligger i varsin sjukhussäng. Huset som de bott i har brunnit upp. Aska är allt som återstår av deras lägenhet på 22 kvadrat.

Det brinner!  

I vårens sista program ställs livet upp och ner för William, Linda och Hampus. Från vardagen i den lilla lägenheten till ett fullständigt kaos.

Vi startar ett band  

Linda vill satsa på musiken. William och Hampus hakar på och de bildar ett band. Grannarna Sofia och Anita bestämmer sig för att tysta de skräniga musikdrömmarna.

Barnvakten  

Linda, Hampus och William ska vara barnvakt åt Lindas kusin. Det går inte bra. Hampus skräms, William pratar babyspråk och Linda tappar bort barnet.

Hampus får hybris  

Hampus blir intervjuvad i lokal tv. Han ser det som sitt stora genombrott. Hampus gör sig redo för kändisfester och autografskrivande.

Värsta partykryssningen  

Hampus, Linda och William ska äntligen byta tv-soffan mot en riktig partyhelg. De ska på kryssning med 1000 andra partysugna ungdomarna. Trodde dom.

William, Hampus och Linda blir vräkta  

Med en dags varsel blir William, Linda och Hampus utan lägenhet. De vänder sig till sina egendomliga grannar Sofia och Anita för att få hjälp.

0:00/0:00
Video player is in betaClose