22 Kvadrat i P3

22 Kvadrat i P3

Sweden

William, Linda och Hampus har flyttat in på 22 kvadrat. Här möts glädjen över att flytta hemifrån med nya utmaningar. De tre 19-åringarna brottas med de senaste i-landsproblemen och i lägenheten går ingen säker för de andras kreativa påhitt. Ansvarig utgivare: Tomas Wahlgren

Episodes

Taxitjänsten  

William har fått jobb som taxichaufför. Mitt i glädjen inser han att han har ett stort problem. Han saknar körkort.

Mardrömmen om ostyveln  

En mardröm riskerar att knäcka William och Hampus vänskap och Lindas soliga barndomsminnen går från ljus till mörker över en middag.

Spådamen  

Framgång och kärlek eller fara och död? Spåkvinnan Christel boostar William och skrämmer livet ur Linda och Hampus.

Den eviga elektronikkampen  

Linda ska köpa en ny dator. Försäljaren kör över henne. Hon marscherar tillbaka till butiken för att stå på sig. Det blir en tuff kamp.

Telefonlinjen "Mänsklig värme"  

William är sjuk och förvandlats till en självömkande offerkofta. Han plågar Linda samtidigt som Hampus startar telefonlinjen "Mänsklig värme". Nu ska Hampus bli rik!

Rullstol och ingen engelska  

Linda och William har problem. Linda fattar inte engelska och William kan inte hantera en rullstol.

Norrlandsbesöket  

Hampus tar på sig dubbla kalsonger och förbereder sig på en köldchock när William och Linda tvingar med honom till sin älskade hemstad Umeå.

Utekvällen som spårar  

Golden Hits eller Spy Bar? Linda övertalar William och Hampus att ge sig ut på en krogrunda. Kanske blir det lite för mycket kul, särskilt för Linda.

Sofia Lindh är gravid  

Det helt osannolika har inträffat, Sofia Lindh är gravid. Hon är lycklig och ser framemot barnbidragen. Samtidigt undrar alla - vem är pappan?

William blir kär  

William träffar en kille på bussen. Killen är snygg, charmig och lämnar sitt telefonnummer till William.

Yoga och näsblod  

Hampus kommer tillbaka från resan, nersupen och deprimerad. William tror att yoga ska få Hampus på rätt köl igen. Tyvärr visar sig yogaledaren vara en gammal bekant.

Trubadurtävlingen  

William och Linda har inga pengar till hyran. Hampus är ute reser och vill inte bidra. Kan en trubadurtävling bli deras räddning?

Dumpad & Dumpstra  

William hamnar i en tuff containerfejd. Hampus funderar på att göra slut och mesiga Linda byter skepnad till överste Linda.

Donera grodyngel  

Lindas bloddonation hetsar William och Hampus att dela med sig av sina kroppsvätskor - spermier! Lindas bloddonation hetsar William och Hampus att dela med sig av sina kroppsvätskor - spermier!

Dagen efter nyårsafton  

Efter en vild Nyårsafton vaknar Linda, William och Hampus illamående och med tungt huvud. Det kommer att bli en "dagen efter" av gigantiska mått.

Nu är det jul igen  

Hampus, Linda och William åker med stora förväntningar hem till sina familjer för att fira jul men julafton är ingen lek, visar det sig.

Bloggen  

Linda är pank och startar en blogg. Det går strålande. Lite för bra, tycker Hampus och William. Dom börjar smida småaktiga planer.

Cuddling och klamydia  

William satsar på nytt extraknäck - cuddling mot betalning. Det krisar för förälskade Hampus. Har hans flickvän smittat honom med klamydia?

Första advent  

Hampus älskar jul! Första advent ska firas traditionsenligt. Linda och William dras motvilligt in i hans julhysteri.

0:00/0:00
Video player is in betaClose