22 Kvadrat i P3

22 Kvadrat i P3

Sweden

William, Linda och Hampus har flyttat in på 22 kvadrat. Här möts glädjen över att flytta hemifrån med nya utmaningar. De tre 19-åringarna brottas med de senaste i-landsproblemen och i lägenheten går ingen säker för de andras kreativa påhitt. Ansvarig utgivare: Tomas Wahlgren

Episodes

Gisslandramat  

En skräckfylld filmkväll övergår till ett gisslandrama - på riktigt. Den dramatiska upplösningen får du efter 22 Kvadrats sommaruppehållet.

Gisslandramat  

En skräckfylld filmkväll övergår till ett gisslandrama - på riktigt. Den dramatiska upplösningen får du efter 22 Kvadrats sommaruppehållet.

William blir streetcastad  

William blir modell, Linda blir grymt avundsjuk och Hampus har spånat in på Unga mammor.

Träningshets och Williams lillasyster hälsar på  

Williams syster Ebba kommer på besök och William har schemalagt varenda minut. Hampus och Linda strider. Vem är mest vältränad?

Williams föräldrar skiljer sig  

William dealar med chocken av att hans föräldrar ska separera. Hampus nås av nyheten att hans ex Amanda blivit ihop med skolmobbaren Spott-Henrik & Linda letar nya vänner. 

Loppisen  

Trots protester från Linda och William kräver Hampus att de ska rensa ut bland sina prylar och sedan ska allt säljas på loppis.

Hampus gayar till sig  

Hampus har bestämt sig - han ska bli bög. Mångfärgad och unik. Lindas bristande kunskaper avslöjas av hennes nya vän. Linda har inte sett Skam!

Blottning och lottvinst  

En försenad födelsedagspresent skapar krig mellan William och Hampus och Linda testar att bygga självförtroende med hjälp av blottning.

Taxitjänsten  

William har fått jobb som taxichaufför. Mitt i glädjen inser han att han har ett stort problem. Han saknar körkort.

Snatteri och håravfall  

En polotröja får Hampus att snatta. William går från moralist till kappvändare och Linda går på en åldersmässig nit.

Mardrömmen om ostyveln  

En mardröm riskerar att knäcka William och Hampus vänskap och Lindas soliga barndomsminnen går från ljus till mörker över en middag.

Spådamen  

Framgång och kärlek eller fara och död? Spåkvinnan Christel boostar William och skrämmer livet ur Linda och Hampus.

Den eviga elektronikkampen  

Linda ska köpa en ny dator. Försäljaren kör över henne. Hon marscherar tillbaka till butiken för att stå på sig. Det blir en tuff kamp.

Telefonlinjen "Mänsklig värme"  

William är sjuk och förvandlats till en självömkande offerkofta. Han plågar Linda samtidigt som Hampus startar telefonlinjen "Mänsklig värme". Nu ska Hampus bli rik!

Rullstol och ingen engelska  

Linda och William har problem. Linda fattar inte engelska och William kan inte hantera en rullstol.

Norrlandsbesöket  

Hampus tar på sig dubbla kalsonger och förbereder sig på en köldchock när William och Linda tvingar med honom till sin älskade hemstad Umeå.

Utekvällen som spårar  

Golden Hits eller Spy Bar? Linda övertalar William och Hampus att ge sig ut på en krogrunda. Kanske blir det lite för mycket kul, särskilt för Linda.

Sofia Lindh är gravid  

Det helt osannolika har inträffat, Sofia Lindh är gravid. Hon är lycklig och ser framemot barnbidragen. Samtidigt undrar alla - vem är pappan?

William blir kär  

William träffar en kille på bussen. Killen är snygg, charmig och lämnar sitt telefonnummer till William.

Yoga och näsblod  

Hampus kommer tillbaka från resan, nersupen och deprimerad. William tror att yoga ska få Hampus på rätt köl igen. Tyvärr visar sig yogaledaren vara en gammal bekant.

0:00/0:00
Video player is in betaClose