22 Kvadrat i P3

22 Kvadrat i P3

Sweden

William, Linda och Hampus har flyttat in på 22 kvadrat. Här möts glädjen över att flytta hemifrån med nya utmaningar. De tre 19-åringarna brottas med de senaste i-landsproblemen och i lägenheten går ingen säker för de andras kreativa påhitt. Ansvarig utgivare: Tomas Wahlgren

Episodes

Sofia Lindh är gravid  

Det helt osannolika har inträffat, Sofia Lindh är gravid. Hon är lycklig och ser framemot barnbidragen. Samtidigt undrar alla - vem är pappan?

William blir kär  

William träffar en kille på bussen. Killen är snygg, charmig och lämnar sitt telefonnummer till William.

Yoga och näsblod  

Hampus kommer tillbaka från resan, nersupen och deprimerad. William tror att yoga ska få Hampus på rätt köl igen. Tyvärr visar sig yogaledaren vara en gammal bekant.

Trubadurtävlingen  

William och Linda har inga pengar till hyran. Hampus är ute reser och vill inte bidra. Kan en trubadurtävling bli deras räddning?

Dumpad & Dumpstra  

William hamnar i en tuff containerfejd. Hampus funderar på att göra slut och mesiga Linda byter skepnad till överste Linda.

Donera grodyngel  

Lindas bloddonation hetsar William och Hampus att dela med sig av sina kroppsvätskor - spermier! Lindas bloddonation hetsar William och Hampus att dela med sig av sina kroppsvätskor - spermier!

Dagen efter nyårsafton  

Efter en vild Nyårsafton vaknar Linda, William och Hampus illamående och med tungt huvud. Det kommer att bli en "dagen efter" av gigantiska mått.

Nu är det jul igen  

Hampus, Linda och William åker med stora förväntningar hem till sina familjer för att fira jul men julafton är ingen lek, visar det sig.

Bloggen  

Linda är pank och startar en blogg. Det går strålande. Lite för bra, tycker Hampus och William. Dom börjar smida småaktiga planer.

Cuddling och klamydia  

William satsar på nytt extraknäck - cuddling mot betalning. Det krisar för förälskade Hampus. Har hans flickvän smittat honom med klamydia?

Första advent  

Hampus älskar jul! Första advent ska firas traditionsenligt. Linda och William dras motvilligt in i hans julhysteri.

Råttinvasionen  

En stor råttinvasion härjar i Stockholm. William som älskar råttor samlar in de små "sällskapsdjuren" samtidigt som Hampus och Linda försöker utrota dem. En stor råttinvasion härjar i Stockholm. William som älskar råttor försöker samla in de små "sällskapsdjuren" samtidigt som Hampus och Linda försöker utrota dem.

Hampus <3 Amanda  

Hampus är avslöjad, han har en flickvän. William och Linda kräver att få träffa henne omedelbart!

Roadtrip  

William har äntligen blivit kallad till en anställningsintervju. Han tvingar Hampus och Linda att skjutsa honom. Det blir en bilresa med både strippdans och minnen från förr.

Namnsdagsfisken  

William har namnsdag. Inget att bry sig i, tycker Hampus men Linda kräver att de ordnar med en överraskning för William.

Psykologi och storbråk  

Linda jublar och Hampus och William bråkar. Hon har kommit in på psykologlinjen och dom har nött ut tv-soffan.

Mobilstölden  

Lindas mobil blir stulen. Hon känner sig utanför utan telefon. Kan det bli bättre om inte heller Hampus och William har någon mobil?

Som i Vänner  

Vi är precis som dom i Vänner, konstaterar Hampus förtjust . William är Chandler, Linda är Monica. Själv är han både som Joey och Ross och dessutom Rachel.

Luftballongshämnden  

Hampus och William ska bota sin höjdskräck. Tillsammans ska de åka luftballong. Ballongförare visar sig vara Hampus hämndlystna ex.

0:00/0:00
Video player is in betaClose