22 Kvadrat i P3

22 Kvadrat i P3

Sweden

William, Linda och Hampus har flyttat in på 22 kvadrat. Här möts glädjen över att flytta hemifrån med nya utmaningar. De tre 19-åringarna brottas med de senaste i-landsproblemen och i lägenheten går ingen säker för de andras kreativa påhitt. Ansvarig utgivare: Tomas Wahlgren

Episodes

Mobilstölden  

Lindas mobil blir stulen. Hon känner sig utanför utan telefon. Kan det bli bättre om inte heller Hampus och William har någon mobil?

Som i Vänner  

Vi är precis som dom i Vänner, konstaterar Hampus förtjust . William är Chandler, Linda är Monica. Själv är han både som Joey och Ross och dessutom Rachel.

Luftballongshämnden  

Hampus och William ska bota sin höjdskräck. Tillsammans ska de åka luftballong. Ballongförare visar sig vara Hampus hämndlystna ex.

Anna Returns  

Ingen kan som kompisen Anna få William, Linda och Hampus att känna sig helt misslyckade. Nu är den vasstungade Anna tillbaka.

Det okända  

William, Hampus och Linda har sett en skräckfilm på bio. Hampus är skakad och darrig efteråt och plötsligt hör han konstiga ljud. William, Hampus och Linda har sett en skräckfilm på bio. Hampus är skakad och darrig efteråt och plötsligt hör han konstiga ljud.

En gyllene framtid?  

I en ännu sunkigare lägenhet än tidigare ska Hampus, Linda och William börja om efter branden. Linda och Hampus börjar planera för framtiden men William famlar. I en ännu sunkigare lägenhet än tidigare ska Hampus, Linda och William börja om efter branden. Linda och Hampus börjar planera för framtiden men William famlar.

Från sjukhussängen - till vadå?  

Hampus, Linda och William är friska, säger läkaren. Nu kan de åka hem men var ska de bo? Kanske bättre med en sjukhussäng än ingen säng alls? Hampus, Linda och William är friska, säger läkaren. Nu kan de åka hem men var ska de bo? Kanske bättre med en sjukhussäng än ingen säng alls?

Det brinner!  

I vårens sista program ställs livet upp och ner för William, Linda och Hampus. Från vardagen i den lilla lägenheten till ett fullständigt kaos. I vårens sista program ställs livet upp och ner för William, Linda och Hampus. Från vardagen i den lilla lägenheten till ett fullständigt kaos.

Vi startar ett band  

Linda vill satsa på musiken. William och Hampus hakar på och de bildar ett band. Grannarna Sofia och Anita bestämmer sig för att tysta de skräniga musikdrömmarna. Linda vill satsa på musiken. William och Hampus hakar på och de bildar ett band. Grannarna Sofia och Anita bestämmer sig för att tysta de skräniga musikdrömmarna.

Barnvakten  

Linda, Hampus och William ska vara barnvakt åt Lindas kusin. Det går inte bra. Hampus skräms, William pratar babyspråk och Linda tappar bort barnet. Linda, Hampus och William ska vara barnvakt åt Lindas kusin. Det går inte bra. Hampus skräms, William pratar babyspråk och Linda tappar bort barnet.

Hampus får hybris  

Hampus blir intervjuvad i lokal tv. Han ser det som sitt stora genombrott. Hampus gör sig redo för kändisfester och autografskrivande. Hampus blir intervjuvad i lokal tv. Han ser det som sitt stora genombrott. Hampus gör sig redo för kändisfester och autografskrivande.

Värsta partykryssningen  

Hampus, Linda och William ska äntligen byta tv-soffan mot en riktig partyhelg. De ska på kryssning med 1000 andra partysugna ungdomarna. Trodde dom. Hampus, Linda och William ska äntligen byta tv-soffan mot en riktig partyhelg. De ska på kryssning med 1000 andra partysugna ungdomarna. Trodde dom.

William, Hampus och Linda blir vräkta  

Med en dags varsel blir William, Linda och Hampus utan lägenhet. De vänder sig till sina egendomliga grannar Sofia och Anita för att få hjälp. Med en dags varsel blir William, Linda och Hampus utan lägenhet. De vänder sig till sina egendomliga grannar Sofia och Anita för att få hjälp.

Linda börjar på hemtjänsten  

Linda ska äntligen få hänga med de äldre i samhället. Få betalt för att fika, gå på mysiga promenader och prata om livet. Living the dream - eller?! Linda ska äntligen få hänga med de äldre i samhället. Få betalt för att fika, gå på mysiga promenader och prata om livet. Living the dream - eller?!

William får en prick på snoppen  

När William får en mystisk prick på pillefjongen uppstår kaos. Apotekare, läkare och grannarna får skåda fläcken som försätter William i en intensiv livskris. 

William hamnar i farliga kretsar  

William är arbetslös och deppar. Han träffar en gammal kompis, Stefan. Stefan menar att samhället inte ger William en chans och det är dags att hämnas. William är arbetslös och deppar. Han träffar en gammal kompis, Stefan. Stefan menar att samhället inte ger William en chans och det är dags att hämnas.

Hipsterfesten  

Hampus, Linda och William ska på fest. Fast när dem kommer dit blir allt fel. De äter fel, de dricker fel och de tycker fel. Åh sen blir det bara värre. Hampus, Linda och William ska på fest. Fast när dem kommer dit blir allt fel. De äter fel, de dricker fel och de tycker fel. Åh sen blir det bara värre.

Ut och campa  

Linda och Hampus är helt fixerad vid sina mobiler. William övertalar de att campa för att göra en sociala medier paus. Linda och Hampus är helt fixerad vid sina mobiler. William övertalar de att campa för att göra en sociala medier paus.

Ofredad hos massören  

Hampus lyxar med att gå till en massör men kommer hem upprörd och säger att han blivit sexuellt ofredad. Hampus lyxar med att gå till en massör men kommer hem upprörd och säger att han blivit sexuellt ofredad.

0:00/0:00
Video player is in betaClose