3-5-2

3-5-2

Sweden

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

Episodes

Vem kastar första stenen i MFF?  

Vi pratar om fixade matcher, toppmatch i Malmö, en armbåge och om en debut.

3-5-2 0

Han tog bollen först. #BackaFranz  

Den här veckan snackar vi om det som stormar, om det som är vackert, om de som gör målen och om tavlor som bara Jesper ser. Dessutom begår Noa debut som programledare.

3-5-2 0

Brorsson i fokus.  

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan. I detta avsnitt pratar vi om kameror i omklädningsrummet, efteranmälningar och om matcherna. Alltid om matcherna.

3-5-2 0

Klart att vissa särbehandlas  

En premiumpodd om den allsvenska fotbollen. Den här veckan pratar vi om den nya bollen, domarnivåer och om Eriksson, Magnus. I studion Noa, Björn, David och Jesper. Dessutom för andra veckan i rad, Oskar.

3-5-2 0

Anderssons dilemma.  

En premiumpodd om allsvenskan i fotboll med Björn, David, Noa och Jesper

3-5-2 0

Vi är bra.  

Den här veckan gästas vi av Jesper Arvidsson (Sirius) och AIK Fotbolls Per Bystedt. Vi går snackar senaste omgången och även om turbulensen i AIK och givetvis surr om nykomlingen från Uppsala.

3-5-2 0

När Busch Thor blev Iniesta  

Om hatet mot AFC och genomgång av den senaste omgången. I studion som alltid Noa, Björn, Jesper och David. Gå gärna in på Itunes och betygsätt oss. Ha det bäst!

3-5-2 0

MMA-spelare  

Den här veckan pratar 3-5-2 om en hybrid framtid. Dessutom försöker vi nyansera bilden av Sebastian Eriksson och dessutom gå vi igenom senaste omgången. I studion hör ni Björn, Noa, David och Jesper.

3-5-2 0

Harmoni på Kamratgården  

I andra avsnittet går panelen igenom premiäromgången av Allsvenskan. Magnus Pehrssons taktik, harmonin i Blåvitt, Norrköpings briljans, Häckens cynism, Kingsley Sarfos lekstuga mot Djurgården bland mycket annat. 3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

3-5-2 0

Alla vill ha Rosenberg  

Premiäravsnitt av 3-5-2 tar upp vad som ligger bakom alla stjärnvärvningar till Allsvenskan, de nya influenserna i serien och vilket lag som tar hem titeln. 3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

3-5-2 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose