3-5-2

3-5-2

Sweden

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

Episodes

Aldrig Blåvitt.  

3-5-2 gästas av Alexander Axén denna. I studion Björn, David och Jesper. Noa fixar tifo till EL-matchen så ej med här.

3-5-2 0

Två raka förluster då får Michelsen höra.  

Vilka får spela i Europa? Vilka blir topp tre i S1? Dessutom lägger Björn ut texten om Michelsen och Frida tar surret om TFF. Och det blir prat om palmer. I studion Frida Fagerlund, Jesper Hofmann och Björn Johnson.

3-5-2 0

Jesper tröttnade på Gud  

Landslaget pratas det om plus att vi blickar fram mot den kommande omgången. Dessutom ta vi en snabbkoll på Superettan i detta avsnitt som tillhör Jesper. Och Gud.

3-5-2 0

The next one.  

Denna vecka blir det lite snack om landslaget, om mästarmötet i Malmö och om derbyt i Stockholm. Dessutom går vi igenom övriga matcher och vidare drömmer vi om att få se Dahlin, Erik i VM 2018. I studion denna vecka är David, Jesper, Noa och Björn.

3-5-2 0

Liftvakten spelade  

Denna vecka om en vaskad allsvenska, om en spelande liftvakt, om en tränare som lämnar och om att fira mot sitt ex. I studion Jesper, Noa och David.

3-5-2 0

Vilket jävla mål!  

Denna vecka pratar vi om det stängda transferfönstret och hur lagen har agerat dessutom om den senaste omgången. Och om ett mål. Ett jävla mål var det. Helt sjukt!!! I studion Noa, David och Jesper

3-5-2 0

En riktig skitsäsong  

Långt avsnitt denna vecka där tre ämnen diskuteras dessutom pratar vi lite om den senaste omgången. I studion finner ni Björn, David, Noa och veckans gäst Oskar Månsson

3-5-2 0

Frank and Jens out?  

Glest i studion denna vecka men de som är där är riktigt starka. Mycket snack om 2 x IFK. Bakom mickarna hittar ni Björn och Guldgossen.

3-5-2 0

Råttfritt  

Råttfritt denna vecka i 3-5-2 där Björn håller i trådarna med Noa och Elena i studion. Det blir snack om hemvändare och om bragden i Istanbul.

3-5-2 0

Rätt tränare  

Avsnitt 14 av 3-5-2 där vi denna vecka ställer upp med en stabil trebackslinje. Noa går till vänster, Björn (lite finare lite bättre) till höger och den som håller ihop det är Jesper Hofmann aka Hoffis.

3-5-2 0

Nya kulturer - Se upp för Bajen  

I studion Jesper, David och Björn.

3-5-2 0

CL-pengarna talar för första gången  

Ny vecka och nytt 3fem2 som för första gången välkomnar Richard Henriksson (Radiosporten) till podden. Det blir en hel del sillysurr och om Nanne. Dessutom undrar vi om Källström orkar vända på skutan likt Rosenberg.

3-5-2 0

IFK bätte än IFK  

IFK bätte än IFK by David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner, Jesper Hofmann

3-5-2 0

Expressens guldpojke  

Noa är borta men Martin Åslund kliver in i stället. Björn siktar på en startplats för Finland och Jesper tror fortsatt på en lunch. I studion - David Fjäll, Björn Johnson, Martin Åslund och Jesper Hofmann

3-5-2 0

Vem kastar första stenen i MFF?  

Vi pratar om fixade matcher, toppmatch i Malmö, en armbåge och om en debut.

3-5-2 0

Han tog bollen först. #BackaFranz  

Den här veckan snackar vi om det som stormar, om det som är vackert, om de som gör målen och om tavlor som bara Jesper ser. Dessutom begår Noa debut som programledare.

3-5-2 0

Brorsson i fokus.  

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan. I detta avsnitt pratar vi om kameror i omklädningsrummet, efteranmälningar och om matcherna. Alltid om matcherna.

3-5-2 0

Klart att vissa särbehandlas  

En premiumpodd om den allsvenska fotbollen. Den här veckan pratar vi om den nya bollen, domarnivåer och om Eriksson, Magnus. I studion Noa, Björn, David och Jesper. Dessutom för andra veckan i rad, Oskar.

3-5-2 0

Anderssons dilemma.  

En premiumpodd om allsvenskan i fotboll med Björn, David, Noa och Jesper

3-5-2 0

Vi är bra.  

Den här veckan gästas vi av Jesper Arvidsson (Sirius) och AIK Fotbolls Per Bystedt. Vi går snackar senaste omgången och även om turbulensen i AIK och givetvis surr om nykomlingen från Uppsala.

3-5-2 0

När Busch Thor blev Iniesta  

Om hatet mot AFC och genomgång av den senaste omgången. I studion som alltid Noa, Björn, Jesper och David. Gå gärna in på Itunes och betygsätt oss. Ha det bäst!

3-5-2 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose