52 veckor podcast

52 veckor podcast

Sweden

52 veckor är en podcast med Jonas Dillner om att dela med sig där han varje vecka bjuder in en gäst att samtala med.

Episodes

VECKA 37 - Flexibel moral med Johan Hurtig  

Komikern och skådespelaren Johan Hurtig gästar denna veckas pod. Flexibel moral är temat och vi går igenom tvivelaktiga försäljningsmetoder, tvivelaktiga sätt att göra slut, prao hos gynekologen och en väldig massa mer. Sicken jävla energi. Uppåt & framåt!

Gå gärna med i gruppen 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 36 - Tro och blod med Felicia Jackson  

Komikern och orkanen av skoj Felicia Jackson gästar veckans podcast. Temat är tro. Historier om idiotiska pojkvänner och döda djur får ni på köpet. Uppåt & framåt!

Gå gärna med i gruppen 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 35 - Brott och personlig utveckling med Robin Berglund  

Veckans gäst är den fantastiskt trevlige komikern Robin Berglund. Tema - vilka vi varit och vilka vi vill vara. Bland mycket annat får vi höra om när Robin varit både rädd och dum. Och jag berättar allt om mitt brottsregister. Håll tillgodo!

VECKA 34 - Törnrosasyndromet med Gisela Zeime  

Veckans gäst är komikern och hundägaren Gisela Zeime. Temat är törnrosasyndromet men vi hinner med att avhandla såväl dejtande, hemska middagar som kassa reseupplevelser. Fan så fint!

 

Gå gärna med i 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 33 - Syskonskap med Hanna Brande  

Veckans gäst är prästen Hanna Brande. Hanna är min syster och ämnet är syskonskap och förutom egna minnen får vi höra berättelser om syskonskap ur bibeln, tjuvrökning och könsrock. Mycket trevligt! 

 

Gå gärna med i gruppen 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 32 - Katastroftankar med Pernilla Hammargren  

Veckans gäst i 52 veckor är komikern och fantastiska medmänniskan Pernilla Hammargren. Temat är katastroftankar men vi hinner även med första kärleken, att sjunga ballader och så mycket mer. Detta är underbart. Uppåt & framåt!

Gå gärna med i gruppen 52 veckor podcast på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 31 - Att vara bekväm med Josefin Johansson  

Virvelvinden av klok- och roligheter Josefin Johansson är veckans gäst i 52 veckor. Vi pratar kändismöten, hemska fester och att försöka vara så bekväm som möjligt i alla lägen. Detta är toppen så håll tillgodo.

Gå gärna med i min grupp på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 30 - Att hitta rätt med Mandy Rich  

Överjävligt härliga och generösa artisten Mandy Rich är veckans gäst i 52 veckor. Vi hade det, minst sagt, otroligt när vi pratade skam, musik, att hitta rätt och att våga vara den man är som får fungera som veckans övergripande tema. Så roligt och så finstämt. Uppåt & framåt!

 

Gå gärna med i gruppen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 29 - Offerrollen med Johan Hafezi  

Veckans gäst i 52 veckor är skådespelaren och typ världens roligaste person Johan Hafezi och veckans tema är offerroller. Därtill pratar vi prestationsångest, att ragga, dålig självkänsla och en jävla massa annat. Uppåt & framåt folkens!

VECKA 28 - Hjärnspöken med Zippora Sznajderman  

Veckans gäst i 52 veckor är coola och överjävligt kloka Zippora Sznajderman. Vi hade det så fint när vi pratade hjärnspöken, drag, att vara god, saker man gör istället för att "göra" och så mycket mer. Zippora sysslar också med drag. För mer om det gör ni rätt att bli vän med Rille Fanderbaum på Facebook. Uppåt & framåt!

 

Häng gärna med i diskussionerna på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 27 - Uppbrott med Fanny Agazzi  

Första gäst i 52 veckor är Fanny Agazzi - serietecknare, journalist och underbar. Vi hade så otroligt fina samtal om uppbrott, misslyckade raggningsförsök, subtila dofter av anus och mycket, mycket mer. Så härligt. 

 

Följ gärna med i diskussionerna på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/?fref=nf

VECKA 26 - Ett långsamt farväl!  

Pelle har löst korsord och Jonas har grävt i det förflutna efter lyckliga stunder. Men framförallt har Pelle bestämt sig för nåt. För vad får ni veta i veckans avsnitt av 52 veckor. Väl bekomme!

 

VECKA 25 - Onkel Wilde  

Missförstånd, "poesi" och nyktra sysselsättningar. Det och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt av 52 veckor. Väl bekomme!

 

Joina gärna vår grupp: 52 veckor på Facebook för mer skoj! https://www.facebook.com/groups/52veckor/

VECKA 24 - Jehovaaaaaaa!  

Sommaren är här - sicken glädje. Pelle inte äter sin ADHD-medicin och Jonas har hittat ett jämtländskt lexikon. De går också genom deras gemensamma uppgift: Hur podden ska fixas i sommar! 

 

GLAD SOMMAR 

Joina gruppen: https://www.facebook.com/groups/52veckor/?fref=ts

VECKA 23  - Sluta med standup och gubbkärringar  

Pelle funderar på att pausa standup och skriva en bok .Både Jonas och Pelle har träffat på varsin gubbkärring som försöker läxa upp dom. Jonas redovisar sin uppgift som var att busringa och Pelle har undersökt vad folk på hans jobb tycker om hans vredesutbrott. 

DISFRUTA!

 

Joina gruppen https://www.facebook.com/groups/52veckor/?fref=ts

VECKA 22 - Loud and proud!  

Jonas har spelat teater och varit på Pride. Pelle har festat loss i Barcelona. Men hur gick det på sexmuseum? Det och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt av 52 veckor - håll tillgodo!

VECKA 21 - Pelles presenter & trasiga mikrofoner!  

Kom det nån på Pelles fest? Fick han några presenter? Vad bjuder Pelle på för historia från sina försök att ta sig in på scenskolan? Det och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt av 52 veckor. Väl bekomme!

VECKA 20  - Jonas Scenskola, Pelles roast och svordomar  

Pelles roast, som han ojade sig så över, sålde till slut ut. Om det och fem andra saker ni inte visste måste det berättas. Och Jonas berättar om hur han - med den egenskrivna texten - Sats-Mats har svårt att le, sökte scenskolan. Det gick sådär.

VECKA 19 - Födelsedag, pappor på besök och roastångest.  

Jonas har haft sin pappa på besök som berättar om sin relation till Astrid Lindgren. Och Pelle ska ju ha en Roast på stockholm comedy club den 9:e maj - på hans födelsedag dessutom. Någon av pojkarna har ev inte kunnat göra sin uppgift till denna vecka. Vem? Det hör ni i veckans avsnitt! 

Låten i slutet är transan Gretchen som önskar Pelle en fin 40års dag

VECKA 18 - Snusk, gegg och våta drömmar!  

Jonas berättar en historia så snuskig att Pelle köjs. Pelle tar strid mot gingers. Så egentligen är allt precis som det ska vara. Håll tillgodo! 

Och glöm inte att joina rörelsen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/52veckor/

0:00/0:00
Video player is in betaClose