Å-KJENDIS

Å-KJENDIS

Norway

Å-KJENDIS ... med Krister, Sara og Niclas. En podcast om popkultur, sladder og livet på bunnen av næringskjeden. I samarbeid med 730.no

Episodes

#52 - Saving Private Kim Kardashian  

Sesong 13 av KUWTK er i full gang, og spesialen om Paris-ranet har endelig sett dagens lys. Vår Kardashian-korrespondent, Sara Aghili Taslimi, gjenforteller den dramatiske historien. Som best lar seg gjørra. Andre stikkord for å beskrive litt av denne noe dramatiske episoden bedre: Fossnyttår på Cuba + Magika fra tryll + Lykkelandet Norge + Iransk nyttår + Brunost + Cockblocker God fornøyelse;)

#51 - Anne Rimmen er like god programleder som Krister  

Vi tar en tur innom paradiset i Mexico, Nicki Minaj har endelig svart Remy Ma og Astrid S fniste seg til topps hos Skavlan. Hvorfor sendte vi ikke samen med horna videre i MGP? Og blir Elven med Thomas Hayes billig eller bra? Ja, og nevnte vi at det har vært premiere på Mandagsklubben? k9s;)

#50 - Fifty Shades of Putin  

Trøbbel i paradis for Portia og Ellen, Gastons lille hjelper er homo og Nicki i Paris med romvesen-outfit. BONUS: De siste 30 minuttene er en slags spesial hvor vi melder Sara og Krister på Farmen 2017. God fornøyelse!

#49 - Nicki Minaj i angivelig rumpekollaps  

Vi har besøk av Namra Saleem fra podkasten "Slutt Med Snus". Mye snadder denne uken altså. Oscarutdelingen gikk ikke helt på skinner, Ricky Martin x FETISJFEST, Nicki Minaj i heftig beef med Remy Ma ooog Krister forteller om straight sex, Sara og Namra beatboxer.

#48 - Hva har Å-kjendis til felles med Britney og Kongen?  

Denne uken feirer vi Kongen, skallenes mor Britney og oss selv. Å-kjendis, altså podcasten du hører på, fyller nemlig et helt år i dag. Fy faen takk for at dere laster ned og hører på våre skeive og mindre skeive beretninger!!! Blir Lindsay Lohan neste Little Mermaid? Lana fra Tana med ny singel;) og sånn går nu dagan...

#47 - Galentine's Day  

Krister har blitt «slått ned» i Trondheim og Sara har ikke hatt sex i Bergen i helgen. Adele deler Grammy med Bey, og Bey sitter på stol. Farmen kjendis er over, det er også feuden mellom Aylar og Kari???

#46 - Lottepus, rask Gaga og MGP-bonanza  

Det tilspisser seg i Farmen, Gaga hopper ned fra tak, Krister og Sara skal på blind date helt serr, NRK trykker på partyknappen og gønner MGP-lineup med kongen av smågodt og porno;) Beyonce skal visst ha barn, og Sophie Elise tjener fett PÅ Å VÆRRA SEG SJÆL. Vi er ikke overhodet misunnelig.

#45 - Disse tv-seriene hater vi  

#45 - Disse tv-seriene hater vi by Moderne Media

Krystallsyka, Oscar-nei og påkledd Tone Damli  

Tara Lina (@lasarona) vikarierer for Sara denne uken. Vi diskuterer neseoperasjon, hvorvidt Krister er same eller ei + blowjobs på dansegulv. Men viktigere: Er krystallsyken den nye svartedauden??? Tone Damli er påkledd - say what;) Er det blitt kult å hate litt på stakkars Tone? Påkledd = usexy? Og blir det Oscar på hu Ruth Negga? Nei, vi vet ikke hvem hun er vi heller;)Tara kjenner btw ikke Erlend Elias, så vet du det. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte;) Bonus: Vi har løsningen på Thai-drapene!!!

#43 - Malemester Aylar i diaré-oppgjør med Jaquesson  

Kjære Kari Jaquesson og Aylar Lie - denne episoden er til dere. Og lyttere: Vi garanterer god stemning. Aylar Lie føler en sterk trang til å få fram at hun ikke har øvd seg på å male, trene eller holde melkespann i forkant av Farmen. Det er bare å spørre morra hennes! Kari Jaquesson påstår likevel at hu juger;) Denne uka er vi innom Farmen, 4-stjerners middag, Svenske Hollywood-fruer og kongefamilien. Holder du med Morten Hegseth eller Mette-Marit i saken om lille Marius? Sara mimrer tilbake til 1992 da Tv2 ble lansert som kanal og Steinar Sagen var med i Familiesagaen De Syv Søstre. Ukas tips: Gjør som Krister og spol Trim med Kari-VHSene fort framover og bakover igjen bare for lol.

#42 - Meryl Streep trumfer Trump  

Gledelig gjensyn, kjære lyttere! Nytt år, nye muligheter og sånt, men best av alt: Ny sesong Å-Kjendis.

#41 - Nyttårsfest med Tara og Tomine  

Krister har med seg Tara Lina og Tomine Harket i studio. Alene uten Niclas og Sara. Det sier seg kanskje selv, men det ble en del teknisk kluss når Krister skulle være handy man. *not so handy* Vi prata om 2016 og 2017, både for oss selv og kjendisene vi liker. Tomine skal gønne på, mens Tara og Krister skal bli flinkere på å gi litt mer faen. Å-Kjendis ønsker deg en god romjul og håper at nyttårsfeiringen din blir et satans sjøslag. Vi er tilbake med ny sesong i januar.

#40 - Julebordet  

FOR SPESIELT INTERESSERTE: Vi har da bestemt oss for å markere juleferie og sesongavslutning med å drikke oss fulle. Dette blir mildt sagt usaklig. På en søndag formiddag. Krister kommer rett fra nach, og må drikkes opp. Han er også høyst følsom, så tårene triller i frie strømmer. Det blir kåring av årets homo, taper, musikkvideo og kjendis. Videre diskuterer vi hvilke julefilmer vi liker og hva vi forventer av 2017. Dette er sesongens siste episode av Å-Kjendis, men frykt ikke, vi er tilbake i januar. Og kanskje kommer det ikke ei litta nyttårsspesial i slutten av romjula *wink wink* ;)))

#39 - Jennifer Lawrence og De vises stein  

Breaking: Kanye West i casual hang out med Donald Trump. Står jorda til påske eller? Sara har vært hobbynudist på The Well, Krister har bæsja på seg og Niclas informerer om at Trond Giske ikke lenger er kulturminister. Og ja: Jennifer Lawrence klør i rumpa, Madonna + Lady Gaga har lagt feud bak seg og Blac Chyna fåkke hete Kardashian. Krister og Sara er enige om at Chris Pratt er digg.

#38 - Undertøy, dressing og Kate plus 8  

STOR rettelse fra faktafeil i episode #37. Det er julebord-sesong for Sara og Niclas, og Krister søler hvitløksdressing. Kardashians er fortsatt i full fart, og vi fryder oss over kjærligheten som har blomstret mellom Lord Disick og Kourt. Victoria Secret-show har skjedd! Hvem er vi i Nytt på Nytt? Er Grûnerløkka Norges Hollywood? (Hadet bra Jon Almås og Anne Rimmen

#37 - Studio brenner og Ellen er en bitch  

Denne uken tar vi dere med på gresk svampefabrikk, Krister avslører homokoder i badstua og Sara har jobba på P3 Gull. Uansett. Justin Bieber ga typisk Barcelona-homo en på trynet. Velfortjent? Kathy Griffith avslører hårreisende ting om Ellen DeGeneres i sin nye bok. Ja, og nevnte vi at studio tok fyr eller?;)

#36 - Vorte-healing og Kanye break down  

Kanye West har da altså et mentalt sammenbrudd. Eller er det bare ennå et PR-stunt? Alle snakker om AMA's, men hva er egentlig greia? Vi gir deg et glimrende repertoar. Går de med sombreros på Latin Awards? Faren til Krister kan forresten trylle, så sånn er det. Vi avslutter selvfølgelig med lytterkontakt. Takk for at dere hører på.

#35 - Hemmelig barn og homo-forlovelse  

Krister kjøpte jentesko som barn (traumatisk minne. Veldig kort innom valget. Janet har kanskje et hemmelig barn. Skjønnheten og udyret: review, Verdens mest sexy mann er sterk. Ricky Martin har homo-forlovet seg. Niclas har revnet i analen, men Sara har gode råd. Bonusspor: vi svarer på lytterspørsmål.

#34 - Staysman fantaserer om trekant  

Rolig valgspesial med selveste Stian Staysman. Han fikk ikke invitasjon til årets kjendisgalla, så da var det bra vi hadde plass på tapeten her i Å-Kjendis. ;)Staysman foreslår blant annet trekant med kona og Sophie Elise, røper hvem han tror vinner valget og holder en finger på at Else Kåss er et villdyr i senga. Krister, Niclas og Sara gjetter på hva Staysman har spist til middag. God bless *he-he*

#33 - Kjærleiksepisode, motherfuckers!  

Madonna blir avvist, Mariah blir dumpa og nekter å flytte ut, Prince Harry har funnet flammen med felles interesse, Kim og Bey er uvenner (ingen bombe der) kose sæææ

0:00/0:00
Video player is in betaClose