Adam och Kompani

Adam och Kompani

Sweden

Adam Alsing, Carin da Silva och Daniel Breitholtz poddar vidare.

Episodes

195. Frukt och Knark  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz. Podden är precis som vanligt inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi som sagt ångrar ganska ofta...)   Ur innehållet denna vecka:   * Vanessa är tillbaka!  * Daniel och vingarna.   * Adam utmanar oss alla med senaste meme´n; Super Sage Apple Challenge. * Daniel har problem att säga nej till barn.  * Det ger spännande resultat när Vanessa shoppar online efter att ha tagit morfin. * Pippihuset - när snålheten biter en i jättejättehårt i anus.  * Tips till alla butiker om ni vill öka försäljningen denna månad.  * Adam har kommit på den ultimata rekvisitan om du ska vara med på bild. Det här får ALLA att se coola ut.      Och mycket mycket mer.... Trevlig Lyssning!   Glöm inte att rösta på oss i Stora Podcastpriset. Vi är superglada och tacksamma att ni tagit oss till final! Vi blir exakt svinglada om ni vill rösta på oss i finalen med! http://podcastpriset.daytona.se/     För kontakt, maila oss på: adamochkompani@gmail.com   För samarbeten, maila:  christian@pancmedia.se

194. Gävlebockskonspirationen  

Podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vanessa Falk är fortfarande på sjukhus (krya krya!) så denna vecka vikarierar härliga Lotta Möller för henne. Podden är som vanligt inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi som sagt ångrar ganska ofta...)

 

Ur innehållet denna vecka:

* Daniel har inte fått vingar. 

* Lotta reder ut hur man dejtar en tjej på rätt sätt.

* Adam har tröttnat på Mannequin Challenge, men ser en trend bland memes.

* Daniel väntar på att få sitt ryska pass. 

* Black Friday-måndag.

* Gävlebocken, vi tror oss veta vilka som ligger bakom bränderna.

Och mycket mycket mer....

Trevlig Lyssning!

 

Glöm inte att rösta på oss i Stora Podcastpriset. Vi är superglada och tacksamma att ni tagit oss till final! Vi blir exakt svinglada om ni vill rösta på oss i finalen med!

http://podcastpriset.daytona.se/

 

För kontakt, maila oss på:

adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten, maila: 

christian@pancmedia.se

193. KOK U KOK BOB U LOL A  

Podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vanessa Falk är tyvärr inte med oss denna vecka då hon var tvungen att åka akut till sjukhuset med befarad blindtarmsinflammation. Vi håller alla tummar att hon snart är på bättringsvägen! Podden är som vanligt inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi verkligen ångrar då och då...)

Ur innehållet denna vecka: 

* Hur många procent svensk är egentligen Adam?

* Att känna sig som Gollum.  

* Polis och flyg-uppföljningar. 

* Det sladdlösa samhället? Daniel är gubbsur.

* Zlatans staty

* Varför finns det inget peppar i pepparkakor?

Och mycket mycket mer....

 

Trevlig Lyssning!

För kontakt, maila oss på:

adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten, maila: 

christian@pancmedia.se

192. Flygpantalonger. (Googla det!)  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live d v s helt utan efterhandsredigering. (Även om Adam idag tyckte att vi skulle göra ett undantag…)

 

Ur innehållet:

Kalla kriget på flygplan.

Daniels fru har äntligen släppt till!

Update om DNA, Polisanmälan och Airhelp.

Succé för Vanessas Flygpantalonger

Tracy Kiss blir aldrig sjuk och har världens bästa hy. Vi berättar varför!

Jultröjor från Kina.

 

Maila oss på adamochkompani@gmail.com

För samarbeten kontakta: christian@pancmedia.se

 

Trevlig lyssning!!

191. Buss-Onanisten  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz. Inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi verkligen ångrar då och då...)

 

Ur innehållet denna vecka: 

* Adam Alsings DNA har kommit fram. 

* Vanessa (och Daniel) träffar intressanta människor på buss och tunnelbana. 

* Adam tipsar om en presumtiv hjälp vid försenade flyg. 

* Vanssas reuinon med hennes bästa giraff-kompis. 

* Daniel VS Polisen, följetongen fortsätter.

* Adams släktträd är klart! Är han italienare? 

 

...och en massa mer!

 

Trevlig Lyssning!

För kontakt, maila oss på:

adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten, maila: 

christian@pancmedia.se

190. Halloween  

Podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vanessa utan internet utanför rum 66 i Big sur, men nästa vecka har hon täckning igen...   Ur innehållet: The Village halloween parade med extra allt. Snuten ger sig inte... Sveriges första immersive podcast... Scorpion, serien om en man med en iq på 197 som inte är så bra. Serien alltså. Mannen är bra men på annat... Cronut! Äntligen har den avsmakats!   Maila: adamochkompani@gmail.com   Trevlig lyssning!! 

189. Send in the clowns  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz. Inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi ångrar då och då...)

 

Ur innehållet denna vecka: 

 

* Clownhysterin - Daniel har en teori om vad som hänt.

* Adams DNA-illaående.

* Vanessa försöker kränga kläder online men har stora problem.

* Therese Johaugs munsås.

* Föda barn utan att veta om man är gravid, sanning eller myt? Adam reder ut allt!

* Förskolelingo.

 

...och en massa massa mer!

 

 

Trevlig Lyssning!

För kontakt, maila oss på:

adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten, maila: 

christian@pancmedia.se

188. The Dutch Reach  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz. Inspelad som live, dvs helt utan efterhandsredigering (vilket vi ångrar då och då...)

 

Ur innehållet denna vecka: 

* Hur mår Adam egentligen?

* Att grilla inomhus. 

* Förkortningsquiz

* Det senaste internetmemet - kommer det ta fart eller inte?

* Adams DNA-test tar en oväntad vändning.

* Vanessa har hackat lök på alla sätt, vilket är egentligen det bästa?

* The 30 day blow job challenge...

* Nya #lifehacks

 

...och en hel del till!

 

 

Trevlig Lyssning!

För kontakt, maila oss på:

adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten, maila: 

christian@pancmedia.se

187. Förhöret  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. (Vilket vi ångrar då och då…)

 

Ur innehållet:

Adam har beställt ett DNA-kit för att hitta sina rötter. Daniel i polisförhör. Hör hela historien. Det är inte klokt vad som finns i cigaretter… Trist besked från Vanessa. Vanessa+The Cure=Sant Etc.

 

Trevlig lyssning!!

För kontakt, maila oss på adamochkompani@gmail.com

För samarbeten, maila christian@pancmedia.se

 
186. Oskyldigt anklagad  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. (Sponsorinlägg är inlagda i efterhand)

 

Ur innehållet:

Vanessas vidriga shoppingdag. Allt om flygbolagens system för boarding. Det stora humorpriset med Barncancergalan. Anspänningen måste ut! Kändisars och idrottsmäns olika tells… Daniels misslyckade kväll som gräsänkling. Faran med att veta mycket men att kunna lite. Etc.

 

Trevlig lyssning!

 

Maila oss på adamochkompani@gmail.com

 

För samarbeten: christian@pancmedia.se

185. Haschraketer och alkolås  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live d v s helt utan efterhandsredigering. Ur innehållet: Vanessa oskyldigt anklagad för spritstöld. Daniel kallad till polisförhör. Haschraketer och alkolås Vem festar till Ballroom Blitz 2016? Tjejtröjan, revisited. Ticks, ticks och mera ticks. Etc. Trevlig lyssning!! Maila oss på adamochkompani@gmail.com

184. Super-Adam Alsing  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. Ur innehållet: Vanessa har två briljanta app-idéer! På riktigt, briljanta! Lunchdiscot! Update: Hur många löser egentligen ut sina upplevelse-presenter? Adam kräver: byt namn!! Naked bike ride! Mycket, mycket mer… Trevlig lyssning!! Maila oss på adamochkompani@gmail.com

183. Sleepover?  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live i Spotifys studio på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Ur innehållet: Kinesisk apa namnges av internet. Vänskap vid första ögonkastet. Bachelor in Paradise, sista chansen för kärlekskranka. Daniel har hittat ett nytt forum för sina illasinnade kommentarer. Hör allt om var och hur! Hur göra när du möter en björn? Vad Adam lärt sig från överlevnadsprogrammen den här veckan. Etc. Trevlig lyssning! Intresserad av våran podresa till New York? Gå in på stureplans.se/adamochkompani och läs mer. Maila oss på adamochkompani@gmail.com

182. Knarkos  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. Ur innehållet: TV-serien om den norrländska maffiabossen: Knarkos! Det kusliga innehållet i Vanessas handväska. Hur man märker att en tv-serie är riktigt, riktigt bra! Faran med att låta internet bestämma namn på något. Att bli med tvilling i vuxen ålder, pros and cons. Vanessa avslöjar varför hon varit borta i flera veckor. Etc. Maila oss på adamochkompani@gmail.com Trevlig lyssning!!

181. She´s back!  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. Ur innehållet: Mysteriet med Adams försvunna klocka löst. Hela den fantastiska historien i denna pod. Om att sälja saker utan att sälja dom, Daniel är upprörd. Om att sälja saker utan att sälja dom, Adam är upprörd. Incest, känns det fräscht? Vanessa ger oss en Plus-artikel gratis! Ja, jävlar! Vanessa har en ny hobby som Adam och Daniel kommer att förstöra blixtsnabbt. Ja. Maila oss på adamochkompani@gmail.com Trevlig lyssning!!

"180. Selfiepinnen"  

Podcast med Adam Alsing, Julia Frändfors och Daniel Breitholtz, inspelad som live d v s helt utan efterhandsredigering. Vanessa bortrest den här veckan också, men snart är hon tillbaka. :) Ur innehållet: - Daniels mamma och selfiepinnen. - Daniel är snygg i England men gammal (?) i NY? - Julia tipsar äldre om do:s and don’t:s i sociala medier. - Allt om kittling! - Hur ska Adam göra för att bli mer spännande i intervjusituationer? - Idol 2016 - Etc Maila oss på adamochkompani@gmail.com Trevlig lyssning!!

179. VM i Kärringkånk  

Podcast med Adam Alsing, Julia Frändfors och Daniel Breitholtz, inspelat som live d v s helt utan efterhandsredigering. Vanessa bortrest den här veckan. Ur innehållet: - Motivationsplagg inspirerar och förändrar sättet vi handlar kläder på. - Sushirestaurang i Fruängen i imageskapande åtgärd. - Julias tänder. - Allt om Freddy Heineken - Pokemonhatet växer sig starkt. - Barnböcker revisited. - Etc. Maila oss på adamochkompani@gmail.com Trevlig lyssning!!

178. Fyndet i magväskan  

Podcast med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz, inspelad som live, d v s helt utan efterhandsredigering. Ur innehållet: Allt om Vanessas olycka. Lasse Kronér och os i porr. Hällristning goes wrong eller? Vanessa ger oss Aftonbladet Plus-nyhet gratis! Ricci Martin är död. Lur-tid! Etc. Trevlig lyssning! Maila oss på adamochkompani@gmail.com Tack Spotify!

"177. Wasp Crusher"  

Podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vanessa Falk ligger hemma med hjärnskakning och kommer tillbaka så fort hon kan. Ur innehållet: - Grattis på födelsedagen facebookkompis! - Wasp crusher 2016 vs wasps: 36-2 - Historien om Fanta - Varför trovärdigheten för våra kvällstidningar är så låg, en teori. - Stor grillskola med Daniel. Vi utlovar häpnadsväckande tips och råd. - Etc. Trevlig lyssning! Maila oss på adamochkompani@gmail.com

"177. Wasp Crusher"  

Podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. Vanessa Falk ligger hemma med hjärnskakning och kommer tillbaka så fort hon kan. Ur innehållet: - Grattis på födelsedagen facebookkompis! - Wasp crusher 2016 vs wasps: 36-2 - Historien om Fanta - Varför trovärdigheten för våra kvällstidningar är så låg, en teori. - Stor grillskola med Daniel. Vi utlovar häpnadsväckande tips och råd. - Etc. Trevlig lyssning! Maila oss på adamochkompani@gmail.com

0:00/0:00
Video player is in betaClose