Ærlig Talt!

Ærlig Talt!

Norway

Norges første podcast om retorikk. Med Simon Stjern og Fillip-André Baarøy.

Episodes

Ep7: Oppsummering: "Retorikken tapte!"  

Vant Trump fordi han hadde best retorikk? Hadde debattene noe som helst å si? Vi oppsummerer en vill høst sammen med Aftenpostens retorikkekspert Ratna Elisabet Kamsvåg.

Ep6: Palins taleskriver: "Sa nei til Trump!"  

Hvor mye retorisk likhet er det mellom Donald Trump og Sarah Palin? Vi spør damen som var taleskriver for Palin i 2008 og som kunne vært Trumps taleskriver nå.

Ep5: Ted Cruz' taleskriver om Hillary: "Imponert!"  

Hvem vant debatten? Og hva bør Hillary Clinton og Donald Trump endre til neste debatt? Vi er på taleskriverkonferanse i Washington DC, og spør mannen som skriver talene til den profilerte republikaneren Ted Cruz, Andrew Barlow. Med Simon Stjern og Fillip-André Baarøy.

Ep4: Gutta på Trump-rally  

Endelig får Fillip-André besøk av Simon i USA, og det første de gjør, er selvsagt å dra på Trump-rally i Chester, Pennsylvania. Hvor viktig er Trumps måte å snakke på for fansen? Hvordan samspiller Trump med publikum?

Ep3: Hareide om humor: "Trump og jeg har samme utfordring!"  

Er det lurt å være morsom i debatter? Krf-leder Knut Arild Hareide er bekymret for sin egen humorbruk, men har tips på lager til Donald Trump.

Ep2: Ringdal om Hillary: "Ikke lett å være dame!"  

Kun 1 av 3 amerikanere stoler på Hillary Clinton. Er det på grunn av hennes retoriske stil? Eller fordi hun er kvinne? Begge deler, mener retorikk-guru Kjell Terje Ringdal.

Ep1: Hagen om Trump: "Det er følelsene som styrer!"  

Carl I. Hagen er kjent som en retorisk ringrev i norsk politikk. Han har også flagget sin støtte til Donald Trump. Hva tenker Hagen om Trumps retorikk - og om sin egen? Velkommen til den aller første episoden av Ærlig Talt!

Teaser: Ærlig Talt!  

Ærlig Talt - Norges første podcast om retorikk. Med Simon Stjern og Fillip-André Baarøy.

0:00/0:00
Video player is in betaClose