Aftenbladet

Aftenbladet

Norway

Mediehuset Stavanger Aftenblad

Episodes

Studio A: Disse bøkene skal du kjøpe til jul  

Aftenbladets kulturjournalist Jan Zahl og krimanmelder Harald Birkevold viser vei i bokjungelen. Lokale favoritter, grøssende krim og et sterkt forsvar for nynorsken er blant ingrediensene i denne ukas podcast fra Studio A.

Studio A: Turist-kaos i fjellet  

Redningsmann Sindre Bø er gjest i dagens episode, hvor vi spør om hva turistinvasjonen gjør med tradisjonelle, norske naturverdier.

Studio A: Bispen og homsene  

Camilla Bjørheim er Aftenbladets ekspert på kirken og biskopvalget. I denne podcasten snakker hun med Harald Birkevold om hvem som blir ny biskop og om hvorfor homofil vigsel er blitt et så viktig spørsmål.

Studio A: Radikal og folkelig  

Kan man være skeptisk til innvandring og fortsatt være en del av venstresida? Hva er egentlig venstrepopulisme, og kan dette være svaret på utfordringene fra ytre høyre? Hør Eirik Faret Sakariassen og Harald Birkevold snakke om venstresidas problemer og muligheter i ny podcast.

Studio A: Trump  

I denne podcasten snakker Aftenblad-kommentator Harald Birkevold med Christian Wedler (Frp) om fenomenet Trump, muligheten (eller faren) for et norsk, ekte høyrepopulistisk parti og om hvordan alle ekspertene kunne ta så feil.

Alt om lokalfotballen 2-7. divisjon  

Hør Aftenbladets rykende ferske podkast om lokalfotballens 2-7. divisjon med Lars Fisketjøn, Øyvind Jacobsen og Stig Nilssen. (Beklager litt knitring enkelte plasser første kvarteret)

ONS-general Sevland klar for årets messe  

- Årets ONS er grønnere enn noen andre tilsvarende messer, sier messegeneral Leif Johan Sevland i denne samtalen med Aftenbladets sjefredaktør Lars Helle.

Folkemøte om barnevernet på Sølvberget  

Det var fullt hus på kulturhuset Sølvberget da barne- og likestillingsminister møtte en av sine argeste kritikere, menneskerettighetsekspert Gro Hillestad Thune, til debatt om barnevernet 27. april 2016. I panelet satt også Victoria (23), som har vokst opp på institusjon, barnevernssjef i Stavanger Gunnar Toresen, familieadvokat Arnhild Skretting. Og i salen: barnevernsforsker Ingunn Studsrød. Innledningsvis ble Aftenblad-journalist Thomas Ergo intervjuet av kveldens ordstyrer, kulturredaktør Solveig Grødem Sandelson, om reportasjen Glassjenta. Arr.: Kulturhuset Sølvberget og Stavanger Aftenblad

Alt om lokalfotballen fra 2-7. divisjon  

Her kåres vinnerne og lagene som rykker ned i lokalfotballen

Hellepodden - Rogalandspolitikerne elsker komler, men hvem er det som vil ha sukker på?  

Rogalandspolitikerne elsker komler, men hvem er det som vil ha sukker på? Og hvem foretrekker fiskekomler? Hør Eirin Sund fortelle hva hun skal stemme i folkeavstemningen om kommunesammenslåing og hvilke saker som gjør at politikerne sover dårlig om natten og gruer seg til å reise hjem.

Årets beste påskekrim  

Aftenbladets bokanmeldere har lest mer enn 30 kriminalromaner. Tarald Aano og Harald Birkevolkd forteller om de beste du bør lese i påska, og hvilke du bør styre unna.

Glassjenta, kapittel 10: Så lenge du elsker noen  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 9: Nå tar vi henne!  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 8: Stryk meg over håret til jeg sovner  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 7: Jeg kunne trenge en drøm  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 6: Ikke anmeld meg, vær så snill  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 5: Idas forbrytelser  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 4: Å jobbe med barn som truer med å drepe  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 3: Ni dager som rystet Ida  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

Glassjenta, kapittel 2: Monsteret i rettssal 23  

En reportasjeserie fra barnevernets univers.

0:00/0:00
Video player is in betaClose