Aftenpodden Junior - Podcast for barn

Aftenpodden Junior - Podcast for barn

Norway

Aftenpodden Junior er en podcast for nysgjerrige barn og unge

Episodes

Donald Trump blir president i USA: Hva skjer nå?  

Aftenpostens utenriksjournalist Alf Ole Ask svarer på spørsmål fra Junior-journalistene Amanda (13) og Nicolai (11) om Donald Trump, USAs neste president.

Alt om valget i USA - del 3: Hvordan blir USA om Hillary Clinton blir president i landet?  

Aftenpostens utenriksjournalist Christina Pletten svarer på spørsmål fra Junior-journalistene Amanda (13) og Nicolai (11) om Hillary Clinton.

Alt om valget i USA - del 2: Hvordan blir USA om Donald Trump blir president i landet?  

Aftenpostens utenriksjournalist Christina Pletten svarer på spørsmål fra Junior-journalistene Amanda (13) og Nicolai (11) om alt du lurer på om Donald Trump.

Alt om valget i USA - del 1: Hvorfor skal egentlig USA velge ny president?  

Har det noe å si for oss i Norge hvem som blir ny president i USA? Og hvorfor skal egentlig Barack Obama slutte som president? Aftenpostens utenriksjournalist Christina Pletten svarer på spørsmål fra Junior-journalistene Amanda (13) og Nicolai (11) om alt du lurer på om det amerikanske valget.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen episode 8 - Hvordan vet man at man er forelsket?  

Episodens spørsmål: Hvordan vet man at man er forelsket? Hver uke svarer Vera Micaelsen på spørsmål fra barn om følelser i Aftenposten Junior. I denne podkasten diskuterer hun noen av spørsmålene som kommer inn. Med i studio har hun to Junior-journalister.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen episode 7 - Hvordan slutte å tenke så mye på mat og trening?  

Episodens spørsmål: Hvordan kan jeg slutte å tenke så mye på mat, kosthold og trening? Hver uke svarer Vera Micaelsen på spørsmål fra barn om følelser i Aftenposten Junior. I denne podkasten diskuterer hun noen av spørsmålene som kommer inn. Med i studio har hun to Junior-journalister.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 6 - "Kan man bli glad i et fag man hater?"  

Episodens spørsmål: Kan man bli glad i et fag man hater? Hver uke svarer Vera Micaelsen på spørsmål fra barn om følelser i Aftenposten Junior. I denne podkasten diskuterer hun noen av spørsmålene som kommer inn. Med i studio har hun to Junior-journalister.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 5 - "Jeg tør ikke å snakke med kjæresten min"  

Episodens spørsmål: Jeg tør ikke å snakke med kjæresten min. Hva skal jeg gjøre? Hver uke svarer Vera Micaelsen på spørsmål fra barn om følelser i Aftenposten Junior. I denne podkasten diskuterer hun noen av spørsmålene som kommer inn. Med i studio har hun to Junior-journalister.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 1 -  

Episodens spørsmål: En på gruppen vår på skolen sjefer, bestemmer og tar alt ansvar. Hva skal jeg gjøre? Hva gjør man hvis man er blitt litt uvenner? Eller du merker at noen ikke har det bra i klassen? Hvem kan hjelpe? Hva er lurest å gjøre? Junior-journalistene Nicolai (10) og Sunniva (10) og Vera Micaelsen (41) som skriver i Aftenposten Junior hver uke, har laget podkaster der de snakker om disse tingene.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 4  

Episodens spørsmål: Hva gjør jeg når en jeg er kjæreste eller venn med, er slem mot andre? Hva gjør man hvis man er blitt litt uvenner? Eller du merker at noen ikke har det bra i klassen? Hvem kan hjelpe? Hva er lurest å gjøre? Junior-journalistene Nicolai (10) og Sunniva (10) og Vera Micaelsen (41) som skriver i Aftenposten Junior hver uke, har laget podkaster der de snakker om disse tingene.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 3  

Episodens spørsmål: En jente i klassen vil være venn med oss, men vi vil ikke være med henne. Kan du hjelpe oss? Hva gjør man hvis man er blitt litt uvenner? Eller du merker at noen ikke har det bra i klassen? Hvem kan hjelpe? Hva er lurest å gjøre? Junior-journalistene Nicolai (10) og Sunniva (10) og Vera Micaelsen (41) som skriver i Aftenposten Junior hver uke, har laget podkaster der de snakker om disse tingene.

Juniorhjelpen med Vera Micaelsen - Episode 2  

Episodens spørsmål: Jeg er bekymret for en annen i klassen som ikke blir så godt likt av de andre. Hva gjør man hvis man er blitt litt uvenner? Eller du merker at noen ikke har det bra i klassen? Hvem kan hjelpe? Hva er lurest å gjøre? Junior-journalistene Nicolai (10) og Sunniva (10) og Vera Micaelsen (41) som skriver i Aftenposten Junior hver uke, har laget podkaster der de snakker om disse tingene.

Alt du trenger å vite om Klimatoppmøtet - Podcast for barn  

Junior-journalistene Helena og Jacob intervjuer Aftenpostens miljøjournalist Ole Mathismoen om Klimatoppmøtet i Paris.

0:00/0:00
Video player is in betaClose