AftenpoddenSport

AftenpoddenSport

Norway

AftenpoddenSport er Aftenpostens sportspodcast. Vi tar tempen på de store og litt mindre sakene fra sportens verden.

Episodes

TV-krigen, Drillo fyller 75, videodømming og deilige semifinaler  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Der blir det diskusjoner rundt TV-krigen mellom Discovery og TV 2, vi hyller Drillo som fyller 75 år på lørdag. I tillegg blir det Champions League og Tjærnås avsløres i løgn.

Refser Northug-krav, farvel til vinteren, Bendtner-ros og en norsk såpeserie  

Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås er tilbake i studio hvor det blir fotball, vintersport, Northug, Bendtner og ikke minst mimring tilbake til en legendarisk såpeserie på 90-tallet.

RBK-Kåre spesial om: Gullpress, trenerkollegene i eliteserien, penger og dansk  

I denne Kåre Ingebrigtsen-podcasten får du høre Rosenborg-trenerens tanker om sesongen, Nicklas Bendtner, hvorfor han ikke vil snakke dansk, hvordan jobben hans oppfattes hos andre trenere og presset om å vinne, vinne og vinne.

Solskjær spesial: - Den som tenker på seg selv foran laget, vil ikke få mange muligheter  

Aftenposten møtte Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i Spania tidligere i vår. Der snakket han om Rosenborg-jakten, Cardiff-tiden, landslaget og "nye Molde". Hør hele intervjuet.

Supporter fridde til fotballkommentator på pub, skjelt ut på sms, RBK-gull  

I ukens podcast - seriestart spesial - har vi besøk av Eurosport-gjengen Susanne Furøy Wergeland, Gunnhild Toldnes og Anne Sturød. Vi tar for oss av eliteserien og 1. divisjon. Og ikke minst - hør hvilke tilbakemeldinger reporterne får. På godt og vondt.

Satte Myllylä på plass som 12-åring, kaller Løfshus-opptreden latterlig og kapteinen forlater skuta  

Skiløper og NRK-ekspert Petter Skinstad og Lars Tjærnås lader opp til VM på ski i ukens podcast. Det blir historier og mimring fra 2001. Og ikke minst - er det likevel sånn at Tjærnås kan gå skøyting til tross for beinstillingen?

Komiker-Nilsi om livet som toppidrettsutøver, møtet med Northug og den brutale ilddåpen  

Komiker Nils-Ingar Aadne har tatt pause fra livet som komiker. Nå er han toppidrettsutøver og langrennsløper på heltid. Han gjester ukens podcast og forteller om opp- og nedturer.

Grodås om Mesternes Mester, Lagerbäck-ansettelsen og sine 50.000 bier  

Frode Grodås gjester ukens podcast. Den tidligere landslagskapteinen forteller om Mesternes Mester på NRK, og diskuterer Lars Lagerbäck, håndballgutta og HamKam sammen med Lars Tjærnås.

Angrepet av Leif Justers hund, Northug, Johaug og en fæl pub i Manchester  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug har med seg både meninger og historier når de gjester ukens podcast. I tillegg blir det diskusjoner rundt Petter Northug, Therese Johaug og jobben som norsk landslagssjef.

Hvorfor var Tjærnås så irritert på Idrettsgallaen, Solbakken som Norge-sjef og Tour de Ski  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når vi innlederpodcaståret 2017 med Idrettsgallaen og Ståle Solbakken som våre to hovedtemaer.

Kavalkade: Slik oppsummerer vi og kårer oss gjennom idrettsåret 2016  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når Aftenpodden Sport oppsummerer idrettsåret 2016. Det blir kåringer, diskusjoner og mimring.

MMA-Meek slaktes, millionkutt hylles og vi tenner et lys for Wenger  

Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås gjester ukens podcast. Det blir MMA-diskusjon, russisk doping, millionkutt til NIF-toppene, Champions League-snakk og en aldri så liten quiz.

Jakten på Romario og Ronaldinho, en pionér i sportsjournalistikken og Sundbys tårer  

Mette Bugge og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Det blir mimring, historien om da Bugge jaktet på to brasilianske superstjerner og ikke minst en status i vår langrenns-fantasy.

Karjakin er som Drillos, maskinen Bjørgen, Gerrard gir seg og kalkuner  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug dykker ned i sjakkens verden (med god hjelp av Kurt Haugli direkte fra New York), langrenn, kombinert, fotball og mye annet.

Høgmo-avgangen, Solbakken, langrenn og sjakk  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Hvor vi dykker ned i Per-Mathias Høgmos tid som norsk landslgassjef. Og gleder oss til den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen.

Kåringer fra Tippeligaen, Tjærnås' hissige supporteroppgjør og en brutal høst  

Aftenpodden Sport er på luften med vår sending nummer 50. Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester studio. Hvor det blir landslagssnakk, Tjærnås blir hissig når vi diskuterer engelsk fotball, vi dykker ned i den brutale høsten for norsk idrett. Og en del annet rør.

Drapstrusler etter Johaug-kritikk, Tjærnås slakter svenske og kommentator totalt ute av kontroll  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast, som igjen tar for seg Johaug-saken. I tillegg forsøker vi å finne ut hva som er galt i Manchester-lagene. Og ikke minst: hvem rykker ned fra årets eliteserie?

Johaug-saken, mysteriet rundt kremen i Livigno og et hatoppgjør uten futt  

Bertil Valderhaug og Kurt Haugli gjester podcasten for å snakke om Johaug-saken. I tillegg blir det både fotball og sykkel. Og et aldri så lite foredrag om lov og rett.

Ciljan uegnet som kaptein, Høgmo får én sjanse til, garderobesnakk og Valen  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug plukker landslaget fra hverandre etter de to kvalikkampene. Både trener, spillere, laguttak og den interne justisen får kjørt seg.

Sykkel-VM spesial: Kristoff-bronse, intens varme og oppladning i solarium  

Aftenpodden Sport tar tempen på sykkel-VM i Qatar med hjelp fra Aftenpostens egen sykkeljournalist Espen Hansen og Eurosport-kommentator Arild Eriksen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose