AftenpoddenSport

AftenpoddenSport

Norway

AftenpoddenSport er Aftenpostens sportspodcast. Vi tar tempen på de store og litt mindre sakene fra sportens verden.

Episodes

EM-spesial: Norges superduo, nye, svenske Norge og den tyske seiersmaskinen  

NRK-ekspert Lise Klaveness og Aftenpostens Odd Inge Aas er i studio for å diskutere, vurdere og opplyse oss før EM i fotball som starter søndag.

Hyller sykkel-hardhausene, slakter King-pris og Marcus og Martinus-sang  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester i ukens podcast. Som spenner seg fra Tour de France til Marcus og Martinus. Og så blir det full slakt av prisene i det engelske overgangsvinduet.

Hva kan vi lære av Ramos? Og landslagets brutale fall  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug tar diskusjonen: Hva skiller spillere som Sergio Ramos fra våre beste menn? Og hvor gikk det galt for Norge - verdens 87. beste fotballandslag.

Bjørgen vil ha flere barn, Klæbo og Pogba på Uniteds midtbane og Iversen erter Northug  

I ukens Aftenpodden Sport drar vi til fjells for å ta tempen på den norske langrennsleiren på Sognefjellet. Det blir litt ski og mye annet.

James Bond, Deila-bom, King og Eliteseriens skuffelser  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug oppsummerer sesongen i Fotball-Europa, diskuterer Champions League-finalen og kårer overraskelser og skuffelser i Eliteserien.

VM-spesial: Roy Johansen om Norges VM-sjanser, VIFs nye liv og Oilers-dominansen  

Aftenpodden Sport lader opp til VM i ishockey. Roy Johansen, tidligere landslagssjef og nåværende trener i Vålerenga, er ukens gjest. Det blir mimring, norsk hockey, Oilers og VIF, i tillegg til VM-snakk.

TV-krigen, Drillo fyller 75, videodømming og deilige semifinaler  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Der blir det diskusjoner rundt TV-krigen mellom Discovery og TV 2, vi hyller Drillo som fyller 75 år på lørdag. I tillegg blir det Champions League og Tjærnås avsløres i løgn.

Refser Northug-krav, farvel til vinteren, Bendtner-ros og en norsk såpeserie  

Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås er tilbake i studio hvor det blir fotball, vintersport, Northug, Bendtner og ikke minst mimring tilbake til en legendarisk såpeserie på 90-tallet.

RBK-Kåre spesial om: Gullpress, trenerkollegene i eliteserien, penger og dansk  

I denne Kåre Ingebrigtsen-podcasten får du høre Rosenborg-trenerens tanker om sesongen, Nicklas Bendtner, hvorfor han ikke vil snakke dansk, hvordan jobben hans oppfattes hos andre trenere og presset om å vinne, vinne og vinne.

Solskjær spesial: - Den som tenker på seg selv foran laget, vil ikke få mange muligheter  

Aftenposten møtte Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i Spania tidligere i vår. Der snakket han om Rosenborg-jakten, Cardiff-tiden, landslaget og "nye Molde". Hør hele intervjuet.

Supporter fridde til fotballkommentator på pub, skjelt ut på sms, RBK-gull  

I ukens podcast - seriestart spesial - har vi besøk av Eurosport-gjengen Susanne Furøy Wergeland, Gunnhild Toldnes og Anne Sturød. Vi tar for oss av eliteserien og 1. divisjon. Og ikke minst - hør hvilke tilbakemeldinger reporterne får. På godt og vondt.

Satte Myllylä på plass som 12-åring, kaller Løfshus-opptreden latterlig og kapteinen forlater skuta  

Skiløper og NRK-ekspert Petter Skinstad og Lars Tjærnås lader opp til VM på ski i ukens podcast. Det blir historier og mimring fra 2001. Og ikke minst - er det likevel sånn at Tjærnås kan gå skøyting til tross for beinstillingen?

Komiker-Nilsi om livet som toppidrettsutøver, møtet med Northug og den brutale ilddåpen  

Komiker Nils-Ingar Aadne har tatt pause fra livet som komiker. Nå er han toppidrettsutøver og langrennsløper på heltid. Han gjester ukens podcast og forteller om opp- og nedturer.

Grodås om Mesternes Mester, Lagerbäck-ansettelsen og sine 50.000 bier  

Frode Grodås gjester ukens podcast. Den tidligere landslagskapteinen forteller om Mesternes Mester på NRK, og diskuterer Lars Lagerbäck, håndballgutta og HamKam sammen med Lars Tjærnås.

Angrepet av Leif Justers hund, Northug, Johaug og en fæl pub i Manchester  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug har med seg både meninger og historier når de gjester ukens podcast. I tillegg blir det diskusjoner rundt Petter Northug, Therese Johaug og jobben som norsk landslagssjef.

Hvorfor var Tjærnås så irritert på Idrettsgallaen, Solbakken som Norge-sjef og Tour de Ski  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når vi innlederpodcaståret 2017 med Idrettsgallaen og Ståle Solbakken som våre to hovedtemaer.

Kavalkade: Slik oppsummerer vi og kårer oss gjennom idrettsåret 2016  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når Aftenpodden Sport oppsummerer idrettsåret 2016. Det blir kåringer, diskusjoner og mimring.

MMA-Meek slaktes, millionkutt hylles og vi tenner et lys for Wenger  

Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås gjester ukens podcast. Det blir MMA-diskusjon, russisk doping, millionkutt til NIF-toppene, Champions League-snakk og en aldri så liten quiz.

Jakten på Romario og Ronaldinho, en pionér i sportsjournalistikken og Sundbys tårer  

Mette Bugge og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Det blir mimring, historien om da Bugge jaktet på to brasilianske superstjerner og ikke minst en status i vår langrenns-fantasy.

Karjakin er som Drillos, maskinen Bjørgen, Gerrard gir seg og kalkuner  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug dykker ned i sjakkens verden (med god hjelp av Kurt Haugli direkte fra New York), langrenn, kombinert, fotball og mye annet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose