AftenpoddenSport

AftenpoddenSport

Norway

AftenpoddenSport er Aftenpostens sportspodcast. Vi tar tempen på de store og litt mindre sakene fra sportens verden.

Episodes

Satte Myllylä på plass som 12-åring, kaller Løfshus-opptreden latterlig og kapteinen forlater skuta  

Skiløper og NRK-ekspert Petter Skinstad og Lars Tjærnås lader opp til VM på ski i ukens podcast. Det blir historier og mimring fra 2001. Og ikke minst - er det likevel sånn at Tjærnås kan gå skøyting til tross for beinstillingen?

Komiker-Nilsi om livet som toppidrettsutøver, møtet med Northug og den brutale ilddåpen  

Komiker Nils-Ingar Aadne har tatt pause fra livet som komiker. Nå er han toppidrettsutøver og langrennsløper på heltid. Han gjester ukens podcast og forteller om opp- og nedturer.

Grodås om Mesternes Mester, Lagerbäck-ansettelsen og sine 50.000 bier  

Frode Grodås gjester ukens podcast. Den tidligere landslagskapteinen forteller om Mesternes Mester på NRK, og diskuterer Lars Lagerbäck, håndballgutta og HamKam sammen med Lars Tjærnås.

Angrepet av Leif Justers hund, Northug, Johaug og en fæl pub i Manchester  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug har med seg både meninger og historier når de gjester ukens podcast. I tillegg blir det diskusjoner rundt Petter Northug, Therese Johaug og jobben som norsk landslagssjef.

Hvorfor var Tjærnås så irritert på Idrettsgallaen, Solbakken som Norge-sjef og Tour de Ski  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når vi innlederpodcaståret 2017 med Idrettsgallaen og Ståle Solbakken som våre to hovedtemaer.

Kavalkade: Slik oppsummerer vi og kårer oss gjennom idrettsåret 2016  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når Aftenpodden Sport oppsummerer idrettsåret 2016. Det blir kåringer, diskusjoner og mimring.

SENDING_13_DES_2016  

SENDING_13_DES_2016 by Aftenposten

Bugges jakt på Romario og Ronaldinho, en pionér i sportsjournalistikken og Sundbys tårer  

Mette Bugge og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Det blir mimring, historien om da Bugge jaktet på to brasilianske superstjerner og ikke minst en status i vår langrenns-fantasy.

Karjakin er som Drillos, maskinen Bjørgen, Gerrard gir seg og kalkuner  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug dykker ned i sjakkens verden (med god hjelp av Kurt Haugli direkte fra New York), langrenn, kombinert, fotball og mye annet.

Høgmo-avgangen, Solbakken, langrenn og sjakk  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Hvor vi dykker ned i Per-Mathias Høgmos tid som norsk landslgassjef. Og gleder oss til den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen.

Kåringer fra Tippeligaen, Tjærnås' hissige supporteroppgjør og en brutal høst  

Aftenpodden Sport er på luften med vår sending nummer 50. Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester studio. Hvor det blir landslagssnakk, Tjærnås blir hissig når vi diskuterer engelsk fotball, vi dykker ned i den brutale høsten for norsk idrett. Og en del annet rør.

Drapstrusler etter Johaug-kritikk, Tjærnås slakter svenske og kommentator totalt ute av kontroll  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast, som igjen tar for seg Johaug-saken. I tillegg forsøker vi å finne ut hva som er galt i Manchester-lagene. Og ikke minst: hvem rykker ned fra årets eliteserie?

Johaug-saken, mysteriet rundt kremen i Livigno og et hatoppgjør uten futt  

Bertil Valderhaug og Kurt Haugli gjester podcasten for å snakke om Johaug-saken. I tillegg blir det både fotball og sykkel. Og et aldri så lite foredrag om lov og rett.

Ciljan uegnet som kaptein, Høgmo får én sjanse til, garderobesnakk og Valen  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug plukker landslaget fra hverandre etter de to kvalikkampene. Både trener, spillere, laguttak og den interne justisen får kjørt seg.

Sykkel-VM spesial: Kristoff-bronse, intens varme og oppladning i solarium  

Aftenpodden Sport tar tempen på sykkel-VM i Qatar med hjelp fra Aftenpostens egen sykkeljournalist Espen Hansen og Eurosport-kommentator Arild Eriksen.

Bokse-bakrus, "skoddesnakk", LSK og VIF berger plassen i eliten  

Erlend Nesje og Kurt Haugli er ukens gjester. På menyen står det boksing, et mye omtalt intervju, landslaget før høstens skjebnekamper og nedrykksstriden i eliteserien.

Angrepet av trener, møtte idol på blåbærtur og er Høgmo i villrede?  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Hvor vi diskuterer Høgmo og hans landslagsuttak, Ståle Solbakken, Big Sam og hans 67 dager som England-sjef og Tjærnås forteller om historieskriving fra skoledagene.

Wayne Rooneys fall, kvinnelandslagets fremtid, "gamle" Høgmo  

Solveig Gulbrandsen gjester helgepodcasten sammen med Odd Inge Aas. Vi snakker om kvinnefotball, Wayne Rooneys fall, Per-Mathias Høgmo og ikke minst en lang og innholdsrik karriere til en av Norges beste spillere.

Alsakers råd til Wikestad, Eggen-hyllest og rangering av PL-stadion  

TV 2-kommentator Kasper Wikestad og Odd Inge Aas gjester ukens podcast. Og Wikestad forteller om livet som omreisende i Premier League. I tillegg hyller vi en 75-åring og diskuterer Premier League-starten.

Høgmos sjokk-uttalelse, surrekopper og ellers dårlig stemning  

En landslaget spesial fra Aftenpodden Sport. Hvor det er lite å glede seg over og se frem til. Hvor lenge sitter Høgmo? Hvem skal eventuelt ta over? Mange spørsmål, få svar. Tjærnås og Valderhaug er gjester.

0:00/0:00
Video player is in betaClose