AftenpoddenSport

AftenpoddenSport

Norway

AftenpoddenSport er Aftenpostens sportspodcast. Vi tar tempen på de store og litt mindre sakene fra sportens verden.

Episodes

Hvorfor var Tjærnås så irritert på Idrettsgallaen, Solbakken som Norge-sjef og Tour de Ski  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når vi innlederpodcaståret 2017 med Idrettsgallaen og Ståle Solbakken som våre to hovedtemaer.

Kavalkade: Slik oppsummerer vi og kårer oss gjennom idrettsåret 2016  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug er gjester når Aftenpodden Sport oppsummerer idrettsåret 2016. Det blir kåringer, diskusjoner og mimring.

SENDING_13_DES_2016  

SENDING_13_DES_2016 by Aftenposten

Bugges jakt på Romario og Ronaldinho, en pionér i sportsjournalistikken og Sundbys tårer  

Mette Bugge og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Det blir mimring, historien om da Bugge jaktet på to brasilianske superstjerner og ikke minst en status i vår langrenns-fantasy.

Karjakin er som Drillos, maskinen Bjørgen, Gerrard gir seg og kalkuner  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug dykker ned i sjakkens verden (med god hjelp av Kurt Haugli direkte fra New York), langrenn, kombinert, fotball og mye annet.

Høgmo-avgangen, Solbakken, langrenn og sjakk  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Hvor vi dykker ned i Per-Mathias Høgmos tid som norsk landslgassjef. Og gleder oss til den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen.

Kåringer fra Tippeligaen, Tjærnås' hissige supporteroppgjør og en brutal høst  

Aftenpodden Sport er på luften med vår sending nummer 50. Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester studio. Hvor det blir landslagssnakk, Tjærnås blir hissig når vi diskuterer engelsk fotball, vi dykker ned i den brutale høsten for norsk idrett. Og en del annet rør.

Drapstrusler etter Johaug-kritikk, Tjærnås slakter svenske og kommentator totalt ute av kontroll  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast, som igjen tar for seg Johaug-saken. I tillegg forsøker vi å finne ut hva som er galt i Manchester-lagene. Og ikke minst: hvem rykker ned fra årets eliteserie?

Johaug-saken, mysteriet rundt kremen i Livigno og et hatoppgjør uten futt  

Bertil Valderhaug og Kurt Haugli gjester podcasten for å snakke om Johaug-saken. I tillegg blir det både fotball og sykkel. Og et aldri så lite foredrag om lov og rett.

Ciljan uegnet som kaptein, Høgmo får én sjanse til, garderobesnakk og Valen  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug plukker landslaget fra hverandre etter de to kvalikkampene. Både trener, spillere, laguttak og den interne justisen får kjørt seg.

Sykkel-VM spesial: Kristoff-bronse, intens varme og oppladning i solarium  

Aftenpodden Sport tar tempen på sykkel-VM i Qatar med hjelp fra Aftenpostens egen sykkeljournalist Espen Hansen og Eurosport-kommentator Arild Eriksen.

Bokse-bakrus, "skoddesnakk", LSK og VIF berger plassen i eliten  

Erlend Nesje og Kurt Haugli er ukens gjester. På menyen står det boksing, et mye omtalt intervju, landslaget før høstens skjebnekamper og nedrykksstriden i eliteserien.

Angrepet av trener, møtte idol på blåbærtur og er Høgmo i villrede?  

Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug gjester ukens podcast. Hvor vi diskuterer Høgmo og hans landslagsuttak, Ståle Solbakken, Big Sam og hans 67 dager som England-sjef og Tjærnås forteller om historieskriving fra skoledagene.

Wayne Rooneys fall, kvinnelandslagets fremtid, "gamle" Høgmo  

Solveig Gulbrandsen gjester helgepodcasten sammen med Odd Inge Aas. Vi snakker om kvinnefotball, Wayne Rooneys fall, Per-Mathias Høgmo og ikke minst en lang og innholdsrik karriere til en av Norges beste spillere.

Alsakers råd til Wikestad, Eggen-hyllest og rangering av PL-stadion  

TV 2-kommentator Kasper Wikestad og Odd Inge Aas gjester ukens podcast. Og Wikestad forteller om livet som omreisende i Premier League. I tillegg hyller vi en 75-åring og diskuterer Premier League-starten.

Høgmos sjokk-uttalelse, surrekopper og ellers dårlig stemning  

En landslaget spesial fra Aftenpodden Sport. Hvor det er lite å glede seg over og se frem til. Hvor lenge sitter Høgmo? Hvem skal eventuelt ta over? Mange spørsmål, få svar. Tjærnås og Valderhaug er gjester.

OL-oppvask, astma-slakt, dårlige tips og Høgmo-opptur  

Etter en lang sommerferie er Lars Tjærnås, Bertil Valderhaug og Kjetil Flygind tilbake med høstens første podcast. Hvor OL i Rio, bruken av astmamedisin, Zlatan, Liverpool og landslaget før VM-kvaliken er blant temaene.

Kvinnehets, EM-slakt, dansk drama og OL  

Fotball-EM er snart halvspilt. Hva er dommen til nå i mesterskapet? Tysk kommentator hetses på det groveste fordi hun er kvinne. Vi tar debatten. Og dansk suppe av intriger og kjærlighet er endelig over. Gjester: Lars Tjærnås og Bertil Valderhaug.

Lei kløe nedentil, neandertalere, nakenstudio og skuffelser  

Hva feiler det folk som reiser til Frankrike for å slåss? Og hva feiler det underlivet til Tysklands landslagssjef? Det forsøker vi å svare på i siste utgave av Aftenpodden Sport. Gjester: Lars Tjærnås og Kurt Haugli.

EM-SPESIAL: Samlivsråd, de største stjernene og hvorfor vi kan tro på England  

I vår ferske episode av Aftenpodden Sport vier vi hele sendingen til EM i Frankrike. Hvordan ville det vært om Norge var med? Vi forsøker å tegne et bilde. Og de beste samlivsrådene for å få forholdet til å funke den neste måneden. Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås er gjester, Kjetil Flygind holder i spakene.

0:00/0:00
Video player is in betaClose