After work med Tilde Fröling

After work med Tilde Fröling

Sweden

Tilde Fröling's alldeles egna podcast i samarbete med Perfectly.se

Episodes

Anders Adali  

"Jobb under tio miljoner är jag inte ens intresserad av" Så svarade Anders Adali när folk frågade om han ville jobba för några år sen. Han har suttit dömd till 7 års fängelse för ett värdetransportsrån i Åbo, efter att avsatt sitt straff har han nu vänt på sitt liv och jobbar nu bl.a som programledare för tv-program som tex. "Stoppa Tjuven" och lever som han själv säger "svenssonliv" med familj och en hederlig inkomst.

Simon Kachoa  

Tilde träffar denna veckan Simon Kachoa som vann Biggest Loser 2013 och bl.a medverkat i Let's Dance. Hör hans resa och vad han gör idag!

Jessica Folcker  

Tilde träffar Jessica Folcker

Michaela Forni  

Tilde träffar denna veckan Michaela Forni och pratar om vardagsångesten, Michaela's skointresse och hennes tidigare jobb på bl.a Stureplan.se och Devote.

Julia Frej  

Tilde Fröling och Julia Frej pratar om ångest och allmänt om livet och vi får också höra Julia Frej framföra två låtar.

Sindy Niklasson  

Den unga mamman Sindy Karlsson gästade Tilde Fröling och pratade om sitt tidigare liv som strippa och alla tatueringar som hennes kille har, samt hur det var att ligga inlagd på psyket.

Christian Hellberg  

Sillen eller Christian Hellberg som han egentligen heter blev 2001 Årets Kock och ni har sett honom i TV-program som Kockarnas Kamp och Grillmästarna. Idag driver han bl.a restaurangen Griffins' Steakhouse i Stockholm.

Robin Bengtsson  

Melodifestivalaktuella Robin Bengtsson gästar denna veckan Tilde Fröling. Han berättar om hur allt med musiken började, hur han lever idag och sin nervositet inför deltävling 1 i Melodifestivalen.

Salong Betong - Daniel Beijner  

Daniel Beijner ifrån Salong Betong gästade denna vecka Tilde Fröling i studion och diskuterade kärlek och att köra igång en tatueringsstudio från ruta ett. Avsnittet är inspelat på Freys Hotel!

Ida - Work Out is Passion (Träning)  

Ida B som driver Work Out is Passion hälsade på hos Tilde Fröling när hon bodde på Hotel Bellora i Göteborg och pratade träning.

Sean Banan  

Tilde Fröling träffar Sean Banan eller Sina Samadi som han egentligen heter. Han berättar om hur han blev Sean Banan med svenska folket, han berättar även om sin uppväxt - hur var det att växa upp utan sin mamma och vad som fick honom att investera i en kiosk?

Anton Hysén  

I detta avsnittet åkte Tilde ner till Göteborg för att träffa Anton Hysén. Tack till Hotel Bellora i Göteborg! www.hotelbellora.se

Calle Schulman  

Tilde och Calle berättar om vad som händer i deras liv.

Peter Siepen  

I premiäravsnitet av Afterwork med Tilde gästas hon av hennes gamla kollega Peter Siepen som berättar om livet som nybliven pappa och bajshistorier...

0:00/0:00
Video player is in betaClose