AjPodden med Bella & Helene

AjPodden med Bella & Helene

Sweden

AjPodden handlar om vår egen generation, den som ännu inte hittat hem - eller har den det? Här kommer vi att prata om bland annat åldersnoja, kvinnliga chefer versus manliga, att börja om mitt i livet, är våra ungdomar anställningsbara, sorg, sex & kärlek, osv..

Episodes

Föda barn & sånt  

Det finns ingen manual i att vara gravid eller att bli förälder. Det finns däremot massor med tips om hur det borde vara. Vi pratar om våra upplevelser både positiva som negativa.

Andreas Pieplow  

Vad krävs för att driva restauranger och överleva i krogvärlden, hinna med familj och alla sina intressen? Andreas berättar öppenhjärtligt om sin egen resa OCH ger tips på HUR vi ska få en ökad integration i samhället utifrån ett arbetsgivarperspektiv.

Fredric Ollerstam  

Vi pratar om modet att följa sin dröm, om att lyssna på sin inre röst och varför Fredric aldrig blev fotbollsproffs?! Han berättar även om en dokumentärfilmares hårda och långa arbete innan en film är klar OCH... hur man får de som man intervjuar att slappna av och vara naturliga!

Tareq Taylor  

Skulle du våga bjuda hem en mästerkock på middag? Tareq berättar om varför han blev kock och varför han slutade äta snabbmat och om den fruktade matindustrin. Han ger oss också lite tips om hur man lyckas hålla ihop en kärleksrelation.

Massmedia, jounalister och nyhetskanaler... och vem ska vi tro på?  

Anders Svensson som är ansvarig utgivare och chefredaktör till nyhetssajten 24Malmö.se berättar här om media, hur den ser ut idag och vilket ansvar de olika kanalerna har. Vi siade också om vem som skulle bli ny president i USA och vår egen "lilla spågumma" Bella hade rätt och vi andra hade tyvärr fel.

0:00/0:00
Video player is in betaClose