Åka tunnelbana

Åka tunnelbana

Sweden

"Åka tunnelbana" är den korta podcasten där Joakim Lang varje vecka gästas av olika profiler och pratar drömmar, karriär, framtid och allt onödigt och nödvändigt som kan tänkas.

Episodes

36. Sara Songbird SPECIAL  

I detta avsnitt möter Joakim Lang youtubern Sara Songbird i en reunion på Haymarket Hotel. Den 9 oktober 2016 ägde en livepodd rum tillsammans med Hemma hos Gretas där ämnen som kroppshets, Saras raketkarriär och hur man vill bli dödad berördes.

35. Hampus Nessvold  

Joakim Lang träffar radioprofilen och artisten Hampus Nessvold och pratar om att vara driven, kroppsideal för killar och kärlek.

34. Manfred Erlandsson  

Joakim Lang träffar youtubern Manfred Erlandsson och pratar om bekräftelsebehov, om att vara en Youtube-stjärna och om kärlek.

33. Daff  

Joakim Lang träffar mångsysslaren Daff och pratar om hans nya låt Glitterpojke, om homosexualitet och om dejting.

32. The Royal Concept  

Joakim Lang träffar delar ur indie-rockbandet The Royal Concept och pratar om glädjen till att spela live, om Melodifestivalen och vem som är den största hjärtekrossaren.

31. Hilda Stenmalm  

Joakim Lang träffar sångerskan Hilda Stenmalm och pratar om att leva livet som en musikvideo, om att lyckas och om favoritämnet kärlek.

30. Flora Wiström  

Joakim Lang träffar bloggaren och författaren Flora Wiström och pratar bland annat om hur det är att gå och prata med en psykolog, om kärlek och om att skriva bok.

29. Ida LaFontaine  

Joakim Lang träffar sångerskan Ida LaFontaine och pratar om hennes efternamn, drömmar och hur det är att leva med ADD.

28. Jacob Mühlrad  

Joakim Lang möter tonsättaren och kompositören Jacob Mühlrad och pratar om inspirationsprocesser, budskap i hans musik och drömmar om framtiden.

27. Nova Miller  

Joakim Lang träffar den 14-åriga sångerskan Nova Miller och pratar om hur det är att ha John Legend som mentor, nätmobbning och drömmen om att fylla Madison Square Garden.

26. Ulrik Munther  

Joakim Lang träffar artisten Ulrik Munther och pratar om nya skivan, kärlek, känslor och Efterskalv.

25. Daniel Paris  

Joakim Lang träffar mångsysslaren Daniel Paris och pratar om näthat, kärleks-tweets och Café de Paris.

24. Smith & Thell  

Joakim Lang träffar popduon Smith & Thell och pratar sorg, piller, musik och läskiga grannar.

23. Moa Lignell  

Joakim Lang träffar sångerskan Moa Lignell och pratar om passionen för musiken, hennes pappa och det nya albumet "Ladies' man".

22. Hedda Stiernstedt  

Joakim Lang träffar skådespelerskan Hedda Stiernstedt och pratar hennes kommande film "Rosa moln", like-hetsen och om att våga satsa.

21. Farao Groth  

Joakim Lang träffar TV och radioprofilen Farao Groth och pratar om att vara "The funny guy", om idoler och om misslyckade raggnings-moves.

20. Sanna Lenken  

Joakim Lang träffar regissören Sanna Lenken och pratar om hennes nya kritikerrosade film "Min lilla syster", om sjukdomen anorexia och om att få recensioner.

19. Felice & Happy Jankell  

Joakim Lang träffar de skådespelande syskonparet Felice och Happy Jankell och pratar om kärlek på filmduken, lycka, förebilder och om systerskap.

18. Madeleine Martin  

Joakim Lang träffar skådespelerskan Madeleine Martin och pratar om filmen Odödliga, om att vara picky med roller och svåra efternamn.

17. Viktor Olsson  

Joakim Lang träffar artisten Viktor Olsson som precis släppt sitt debutalbum "Stenungsund "och pratar drömmar, processer och kärleken till musiken.

0:00/0:00
Video player is in betaClose