Akademikernes KarrierePodcast

Akademikernes KarrierePodcast

Denmark

Akademikernes KarrierePodcast er et podcast til medlemmer af Akademikernes A-kasse. Her finder du tips og tricks og inspirerende vejledning til, hvordan du finder dit drømmejob.

Episodes

Er du villig til at søge job i andre brancher?  

Måske ligger drømmejobbet ikke altid hos de højtprofilerede, store virksomheder. Måske kan en mindre virksomhed, som ikke før har haft akademikere ansat være vejen frem. Her får du medindflydelse fra dag et og kan bruge din uddannelse i bredden. I denne episode spørger vi dig om hvor faglig mobil, du egentlig er.

Brug personlighedstesten til din egen fordel  

Personlighedstests bliver mere og mere udbredt i forbindelse med ansættelse og rekrutering. Mange frygter personlighedstest, men det er der ikke nogen grund til. I denne episode af KarrierePodcasten kan du høre om, hvordan du bruger personlighedstesten til din egen fordel.

Hvor mobil er du?  

Hvor langt er du villig til at flytte efter et job? Ligger dit drømmejob måske i provinsen? Denne episode handler om geografisk mobilitet. Om hvornår det kan være en mulighed at rykke teltpælene op og flytte væk for storbyen, hvor mange akademikerjob ligger ubesatte.

Bliv bedre til jobsamtalen  

Jobsamtalen er for mange mennesker en meget nervepirrende disciplin. I denne episode giver Maria Nyholm, HR senior-konsulent i Nykredit, og Karen Lundby Nordenbo, chefkonsulent i Akademikernes A-kasse, råd og tips til, hvordan du kan forberede dig og blive bedre til at gå til jobsamtale, og forhåbentlig skaffe dig dit drømmejob.

Styrk din LinkedIn-profil  

I denne episode kan du høre den erfarne karriererådgiver Morten Esmann give tips til, hvordan du kan skærpe din LinkedIn-profil og derigennem tiltrække potentielle arbejdsgivere.

Kom foran i jobkøen  

Vi er taget ud for at tale med Danny Bukh Almstrup, der er seniorkonsulent i Mercuri Urval, for at finde ud af, hvad man som nyuddannet akademiker bør gøre i jagten på drømmejobbet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose