aktenskapet

aktenskapet

Sweden

Podcast by aktenskapet

Episodes

Del 26: Vi gör det i köket  

Äktenskapet gör det i köket Mycket nöje!

Äktenskapet del 25: Marathon  

I det här avsnittet lider Tobias och Malin av svår abstinens. Vad får det för konsekvenser för Äktenskapet?

Äktenskapet 24: Falsk Tomatgroda  

Del 24: Falsk Tomatgroda Äntligen är Äktenskapet tillbaka med nya spännande perspektiv på tillvaron. Mycket nöje!

Äktenskapet Del 23: Uttrycket  

Är en prutt en privatsak eller kan det vara ett konstnärligt uttryck i allmänhetens intresse? Tobias avslöjar sitt professionella arbetsliv med hångel och stress i strumplästen medan Malin hittar nya anledningar till gräl men en oväntad händelse lättar upp hela Äktenskapet.

Del 22: Sommarspecial  

Del 22: Sommarspecial Vad hände egentligen i Lummelundagrottan? Varför satt Tobias naken i en tipi och vad gör Malin för skör övning?

Äktenskapet del 21: Tjoflöjt  

Vad kan tandläkaren hjälpa äktenskapet med? Vad gjorde Malin mot Gert-Ove? Varför krigar Tobias med sin garderob? Malin coachar Tobias med överraskande resultat och en massa annat.

Äktenskapet del 20: Bailando  

Vad gör Stig Bergling i Äktenskapet? Varför älskar Malin Enrique Iglesias? Var är Malins självkänsla och vad gör Tobias nere i källaren? Detta och mycket mer får ni veta i detta rafflande avsnitt.

Äktenskapet del 19: Levande måltavla  

Malin hittar ett drömjobb för Tobias som levande måltavla, men är det kanske Harriet Andersson som är bättre lämpad för jobbet? Hur blev året 2014 på facebook? Vad heter bröd på arabiska? Och varför undrar vi? Detta och mycket annat får ni reda på i detta avsnitt. Mycket nöje!

Äktenskapet del 18: Kissmannen  

Vem borde egentligen gå i familjeterapi? Vad har Malin för hemliga motiv med att vilja ta körkort? Kampen om Tobias arbetshörna hårdnar. Vem är Kissmannen?

Äktenskapet del 17: Live Special  

Podcasten Äktenskapet del 17: Live Special Inspelat inför publik på Lund Comedy Festival.

Äktenskapet del 16: Självmord till kaffet  

Hur klarade Äktenskapet sommaren? Efter ett långt uppehåll är vi tillbaka med ett nytt avsnitt, tyngre än någonsin.

Äktenskapet del 15: Skinnjackan  

Är Äktenskapet bättre i slow motion? Vad har Malin och Rod Stewart gemensamt? Vad gör Batongbögen inte med Tobias i hissen?

Äktenskapet del 14  

Podcasten Äktenskapet del 14: Fönen i köttfärsen

Äktenskapet del 13  

I denna del löser vi både proppar i toaletten och problemen i svenska skolan, men vad är det som luktar så illa? Malin tipsar om hur vi kan utveckla facebook och Tobias undrar varför han får blackouter och om Mikael Persbrandt använder jeansskjorta.

Äktenskapet del 12  

I tolfte delen av äktenskapet får ni följa våra försök att höja livskvalitén inför det nya året. Tobias vill träna men hamnar i en amerikansk sekt. Malin åker på en blåsning igen, eller?

Äktenskapet del 11  

Del 11 av Podcasten Äktenskapet. Vad är det som har hänt i vardagsrummet? Och hur påverkar det äktenskapet? Varför föredrar Tobias hörn men Malin cirklar? Kan man välja glädje med en ryggsäck full med knivar om man fattar sig kort även utan poäng?

Äktenskapet del 10  

Äktenskapet befinner sig i medelålderskris och börjar få en föraning om hur det kommer att bli när barnen har flyttat hemifrån. Varför vill Malin inte leka kurragömma? Varför har Tobias blivit drogliberal? Är Grand Theft Auto egentligen ett spel med mjuka världen?

Äktenskapet del 9  

Del 9 är ett lite allvarligare avsnitt. Vi talar nämligen om humor och stand up. Malin sticker ut hakan och hamnar i en twitterstorm medan Tobias bestämmer sig för att äntligen komma ut ur diagnosgarderoben och delar med sig av sina dunkla minnen från Waldorfvinden. Den största frågan kvarstår: Får kosmos verkligen plats i ett dricksglas?

Äktenskapet del 8  

Var det verkligen den riktige Barack Obama som besökte Stockholm? Vad ska vi göra med fascistörnen på Karlaplan? Tobias oroar sig över att Per Gessles låttexter är så självutlämnande och Malin kommer på det ultimata namnet på ett punkband, 30 år försent.

Äktenskapet del 7  

Varför blir Tobias ofrivilligt räddad av en badvakt? Vad gör Malin på herrarnas avdelning på Saltis nakenbad? Varför gråter Tobias på en öde ö? Är det ok att äta mat utan kläder på sig? Vad är en pippapp? Om alla bara pratar, vem ska då lyssna?

0:00/0:00
Video player is in betaClose