Alltid Fullsatt! » Podcast

Alltid Fullsatt! » Podcast

Sweden

Din lokala fotbollssajt

Episodes

I podden: ”Robin Simovic gör en Laudrup”  

Jonathan Levi är Landskrona BoIS bästa värvning på många år, säger Jocke Persson när podcasten rullar in på avsnitt 48. Dencker & Persson listar var sin topp 5-lista över de bästa värvningarna så här långt.
Vi ringer Stuart Baxter som pratar om den japanska ligan och det lag Robin Simovic ska spela för. Och [...]

Jordan Larsson om hästar, kaniner och Messi i podden  

Jordan Larsson gästar podcasten och det blir ett snack om hästar, kaniner och Lionel Messi.
– Jag skulle hjälpa mamma att ta in en häst en gång men den stod på två ben, så jag släppte den och sedan dess har jag inte varit i stallet, säger Jordan som döpts efter basketstjärnan med [...]

Podden: Analys av läget i klubbarna – och ett samtal till Roar  

I det 46:e avsnittet av Dencker & Persson ringer vi upp förre HIF-tränaren Roar Hansen och pratar om hur bröderna Levi från Eskilsminne sett ut på träningen på Kopparvallen i Åtvidaberg. Och vi frågar hur det gick när Jon Birkfeldt fick hålla presskonferens utan att han fick veta om det innan.

Jocke Persson [...]

Lundh gästar podden: ”Ett j-vla dårhus”  

Torbjörn Dencker och Olof Lundh pratar fotboll i tennisens högborg i Stockholm – Kungliga tennishallen som ligger ett stenkast från TV4.
Vi ringer upp Jocke Persson och pratar om hans nästa klubb och Olof Lundh pratar om sin egen podd, den mest intressanta gästen så här långt och vilka poddar han själv lyssnar på.

Podden: När storebror och lillebror ska dela plan  

I det 44:e avsnittet av podcasten kollar vi in förutsättningarna inför den rafflande fotbollshelg som väntar alla lag som suktar efter serieseger, kval eller försöker undvika kval eller nedflyttning.

Vad händer i Råå IF och vad händer när man blir av med tre poäng?

Vi pratar så klart om Högaborgs ovissa framtid i de [...]

Lindström i podden: ”Hade inte varit välkommen hem då”  

Mattias Lindström är gäst i podden den här veckan och vi kommer direkt in på hur han ska avtackas på Olympia.
– Jag har pratat med HIF om det och vi har lite olika upplägg på gång. Hur det kommer se ut vet vi inte, men jag ska springa lite ärevarv och slänga av [...]

Pär Hansson gästar podden – vinn hans handskar  

Podden är tillbaka på riktigt och den här gången får Torbjörn Dencker och Jocke Persson besök av HIF-målvakten Pär Hansson för att snacka upp söndagens Skånederby. I programmet ställer Hansson en fråga till er där hans handskar ligger i potten. Lyssna och svara!

Jocke Persson berättar om hur det är att bli arbetsbefriad som [...]

Podden från Båstad – om kläder, fotboll och lite tennis  

Podden gör blixtcomeback mitt under brinnande Båstadtennis och Torbjörn Dencker får sällskap av tv-profilen Patrick Ekwall och fotbolls- och klädesälskaren Jesper Andersson från Zgander.
Vi pratar en hel del om padel, rea, vitsen med twitter, late bloomers, om hur Superlive kom till, vilka Ekwall bjuder på 50-årsfesten och mycket mycket annat.

Lyssna på programmet [...]

Sillytider i podden – vi listar och tippar  

Vilka spelare hamnar på heta listan när vi – Torbjörn Dencker och Niklas Hermansson (bloggare och anfallare i Eskilsminne) summerar vårsäsongen i NV-Skåne? Håller ni med – kommentera gärna nedan.

Vi diskuterar så klart U21-landslaget och pratar om Abbe Khalili. Hur gör han när Mersin får in en ny tränare och samtidigt som han kanske [...]

I podden: Här parkeras inga bussar  

Jocke Persson kommer från en lång sittning i tandläkarstolen.
– Jag kände mig som en schäferhund.

Lika länge sitter han inte i poddstolen när vi spelar in avsnitt 39. Gästerna har försovit sig trots den sena timman och då får Dencker & Persson klara sig på egen hand. Tur det finns telefon. I [...]

0:00/0:00
Video player is in betaClose