Almedalspodden

Almedalspodden

Sweden

En podcast från Almedalsveckan i Visby på Gotland.

Episodes

Almedalspodden 2013 - Måste man gå i skolan?  

I detta avsnitt 5, vårt sista program från Almedalen 2013 frågar vi oss: Måste man gå i skolan? Om det, liberala idéers utrymme på Almedalsveckan och mycket annat pratar vi om med Christoffer Lindgren, Ung Liberal, Filosof, TV-spelsnörd och medlem i Mensa. Dessutom bjuder Christoffer in till chokladprovning toppat med humor! Missa inte! 

Almedalspodden 2013 - Den åttonde kontinenten  

"Kommersialismen är inte annorlunda för att den är digital" menar Max Valentin från kommunikationsbyrån Fabel, som vi träffar i Almedalspodden avsnitt 4. Vårt samtal utgår från frågan: Vem tjänar pengar på att DU är kreativ?

Almedalspodden 2013 - Almedalen, ett Sverige i miniatyr?  

Är Almedalsveckan jämlikt? Och om inte, vad kan vi göra för att ändra på det? I Almedalspodden avsnitt 3 träffar vi Barakat Ghebrehawariat, projektledare ytterstadspolitik Stockholm Stad för ett samtal på temat: Almedalen, ett Sverige i miniatyr?

Almedalspodden 2013 - Varför behövs Globaldemokraterna?  

I Almedalspodden avsnitt 2 träffar vi Birgitta Englin, VD Riksteatern och Stina Billinger, hållbarhetschef på SPP och pratar om globala utmaningar och en hållbar framtid. Hur ser världen ut 2050? Och varför behövs Globaldemokraterna? 

Almedalspodden 2013 - Äventyret  

Almedalen är en unik händelse i svensk politik. Men lite väl ofta sker rapporteringen på samma sätt. Och kanske lite väl ofta av samma röster. Det tycker vi är synd.

I Almedalspodden lyfter vi fram det andra Almedalen: Alla kloka personer på plats, intressanta seminarier, spännande uppdrag, viktiga frågor och agendor som vill sättas. Ny röster och perspektiv. För att fördjupa, förklara och förmedla Almedalskänslan. 

Vi som gör Almedalspodden är GREAT BEYOND och PODDRADIOHUSET. 

Vi ses i Almedalen  

Hej! Vad roligt att du hittat hit! Almedalspodden kommer vi att sända från politkerveckan i Almedalen. Vi ses i sommar! 

0:00/0:00
Video player is in betaClose