Alt du sier er feil, Espen - med Kristopher Schau

Alt du sier er feil, Espen - med Kristopher Schau

Norway

Kristopher Schau og Espen Thoresen har preget norsk kringkasting og humor siden det tidlige 90-tallet, da de fant sammen for første gang i NRK-programmet «XL». De løse kanonene stiller nypusset og ladet med behind-the-scenes-historier i uforutsigbare samtaler med kjente mennesker.

Episodes

Episode 75: Petter Wallace  

Petter er humanist og viet Kristopher med sin kone. Foruten denne edle gjerning har han flere tanker i hodet.

Episode 74: Arne Scheie  

Denne gjesten trenger ingen presentasjon annen enn "Tata!".

Episode 72. Gjest: Helén Vikstvedt  

Grunerløkka er klodens midtpunkt og denne gangen har vi spasert 25 meter for å møte danser/ skuespiller og vaffelbaker Helén Vikstvedt. Lange mennesker trekkes mot hverandre og Thoresen føler seg tilsidesatt.

Episode 71: Gjest: Tomm Kristiansen  

Det tid for hjemmebesøk hos selveste Tomm Kristiansen. Verdensreporteren og forfatteren som har holdt fingeren på pulsen til de store konfliktene - og det finnes få, eller ingen, som er bedre til å fortelle om dem enn Tomm.

Episode 70. Gjest: Bjarte Tjøstheim  

Den notoriske nevrotikeren Bjarte Tjøstheim har lenge vært en etterspurt gjest. Før besøket hadde han gått til innkjøp av flere typer iskrem, alt for at gjestene skulle føle seg velkomne.

Episode 69: Gjest Linn Skåber  

Vi slutter der vi begynte. Linn var den som ga podkasten navn, og derfor skal hun også få avslutte.

Episode 68: Gjest: Eirin Sund  

I disse Trump-tider tar vi oppgaven alvorlig og svarer med mer demokrati. Derfor er vi tilbake på Stortinget. Nok en gang en dame, nok en gang AP, det siste tilfeldig, men ikke damen: For her er Erin Sund

Episode 67. Gjest: Stian Karstensen  

Stian Karstensen er god til å traktere opptil flere musikkinstrumenter. På tross av dette er han enda bedre på å fortelle historier. Så god, at Stian er første gjest som er foreslått av en lytter.

Episode 66. Gjest: Anette Trettebergstuen  

Vi er på besøk på Stortinget for å sjekke forholdene. Anette Trettebergstuen er guide og vi forsøker å sende opptakeren i rørpost.

Episode 65. Gjest: Birgitte Grimstad  

Vi er på hjemmebesøk hos viselegenden Birgitte Grimstad for få signert T-skjorte, og underveis blir vi traktert med historier fra gamle dager.

Episode 64. Gjest: Maria Mena  

En dame. En time. Maria Mena svarer på luftige spørsmål med blytunge svar.

Episode 63. Gjest: Linnea Myhre  

Vi er på besøk hos sinnablogger, selskapsdanser og forfatter Linnea Myhre for en elevert samtale om dulgte farer.

Episode 62. Gjest: Pål Erik Gulliksrud.  

I dag er det klart for et besøk hos svirebror, psykolog og fritenker Pål Erik Gulliksrud. Om du ikke har hørt om ham før, kommer du til å huske ham fra nå.

Episode 61. Gjest: Sarah Natasha Melbye  

Dama med det milde oppsynet og det bombastiske navnet, Sarah Natasha Melbye er ukens gjest. Her går det i tung litterær prat om framtidas bokutgivelser. Neida.

Episode 60. Gjest: Erik Meyn  

Det er klart for en prat med en fyr som aldri skuer til siden. Tv- produsent Erik Meyn er denne ukes gjest, og nok en gang demonstrerer han sin manglende evne til å legge fingrene imellom.

Episode 59. Gjest: Hilde Louise Asbjørnsen  

Hilde Louise befinner seg i den merkelige blandingen mellom jazz og humor. Den enes sjangeren er svært snobbete, den andre folkelig humor. For tiden opptrer hun på Chat Noir i rollen som Lulu. Kristopher og Espen blir traktert med bakst.

Episode 58. Gjest: Sissel Gran  

I dag er det hjemmebesøk hos psykolog og samlivsekspert Sissel Gran. Her går det i plommespising og mellommenneskelige relasjoner.

Episode 57. Lena Meieran  

Lena Meiran er en kulturell gjedde i sivet. Stemmen er overalt, men ingen vet hvem hun er. De to hverdagsheltene Kristopher og Espen tar på seg ansvaret om å finne ut hvem hun er ...

Episode 56. Gjest: Denny Omdahl  

Denny Omdahl er kanskje ikke kjent blant det store publikum, men han hadde fortjent det. Denny kaller seg ulykkesfotograf, Norges eneste, men som han avslører i samtalen med Kristopher har han flere jern i ilden.

Episode 55. Gjest: Berit Boman  

Berit Boman er en gjedde i sivet. Sjelden synlig, men alltid tilstede. Når hun stikker hodet fram er det helst som vokalist i DDR. Men som vi hører av podkasten, har hun også hatt andre skandaløse opptredener.

0:00/0:00
Video player is in betaClose