Alt var mye bedre under Keegan

Alt var mye bedre under Keegan

Norway

Podcast by Toon Army Norway

Episodes

Alt var mye bedre under Keegan - EPISODE 4  

Nedrykksspesial! Benitez og Championship. En merkelig kombo ingen kunne forestille seg før sesongstart. Nå er komboen blitt virkelighet og vi går gjennom hele spillerstallen for å vurdere hvem vi vil ha med videre. Snakker også om hvilke spillere vi ønsker oss, hvor vi skal på supportertur og selvfølgelig... Shola.

Alt var mye bedre under Keegan - EPISODE 3  

Mye har skjedd i Newcastle den siste uka, og nå er det bare dager igjen til derbyet mot Sunderland! Vi varmer opp til sesongens viktigste kamp med en Benitez og derby-spesial. Hør hvorfor vi mener at nettopp dette blir kampen der alt snur for Newcastle, og hva vi tror blir avgjørende i den nervepirrende sesonginnspurten. Med oss denne gangen har vi også Christian Wessel fra podcasten Wildcard FC som gjest. Det er klart for tredje episode av Alt var mye bedre under Keegan!

Alt var mye bedre under Keegan - EPISODE 2  

Ronny Johnsen spesial! Vi slo av en prat med den eneste nordmannen som har spilt for Newcastle, og den eneste i verden som har spilt både for Lillestrøm og Magpies. Hør Ronny Johnsen fortelle om da Souness forsøkte å banke Bellamy, hvem av spillerne som var glad i nettdating, hvem som hadde mest stjernenykker og hvordan han kastet en flaske i hodet på Souness for så å bli hentet til klubben av manageren. Det er klart for andre episode av "Alt var mye bedre under Keegan"

Alt var mye bedre under Keegan - EPISODE 1  

Er du klar for verdens første norskspråklige podcast om Newcastle United? Det håper vi du er, for her er premiereepisoden. Aslak Bjerre Petersen og Audun Hageskal snakker blant annet om McClaren, overgangsvinduet, Ben Arfa, Harper og mye mye annet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose