Alva och Ijdas podcast

Alva och Ijdas podcast

Sweden

En till WordPress-webbplats

Episodes

5. Skönsjungande busschaufför & konstant minnesförlust  

Äntligen är det tisdag igen och dags för ett nytt poddavsnitt. I dagens avsnitt får vi höra om en väldigt ovanlig bussresa, konstant minnesförlust och sjuka sockerkrav. Hoppas ni vill lyssna!

4. Egoboost  

I veckans avsnitt pratar vi egoboost, hur man blir mer positiv och hur viktigt det är att berömma sig själv och folk i din närhet. Fuck jantelagen!!

3. Allt och lite till  

Äntligen ett nytt avsnitt och vi har samlat lite nya och gamla bitar som vi lyckats rädda ifrån datorkrabbet under julen. Vi drar tatueringshistorier, när underkläderna hamnar ut och in och ett totalt misslyckat dömande i fotboll. Hoppas ni vill lyssna på oss!

2. Identitetskris & Bonde söker fru  

I dagens avsnitt pratar vi gamla tider och olika stilperioder som vi har gått igenom. Identitetskris deluxe kan man säga…. Och även en ansökan till Bonde söker fru, hur sjukt? Hahah hoppas ni vill lyssna på vårt pladder även denna veckan!

1. Pinsamma situationer  

Första avsnittet är äntligen här! Vi pratar bland annat om pinsamma situationer och en misslyckad uppkörning. Hoppas ni vill lyssna på vårt pladder… Hörs!

Introduktion – Alva och Ijda  

Detta är en kort sammanfattning om vilka vi är och vad vi kommer att bjuda på i framtiden. Hoppas ni vill lyssna på oss!

0:00/0:00
Video player is in betaClose