Andreas Wijk - en podcast

Andreas Wijk - en podcast

Sweden

Andreas Wijk är modebloggare på Kanal5 Mode och artist med miljontals visningar på sina musikklipp på Youtube. I Andreas podcast träffar han kända gäster och diskuterar alltifrån mode och musik till kärlek och kändisskap.

Episodes

Specialavsnitt: Andy Torres  

I detta specialavsnitt intervjuar Andreas den amerikanska stilbloggerskan Andy Torres. Hur kommer det sig att hon gillar Stockholm så mycket, hur har hon kommit dit hon är och varför bor hon i Amsterdam?

Avsnitt 10: Frida Fahrman  

I säsongens sista avsnitt möter Andreas en glad Frida Fahrman. Hör henne berätta om brevet från polisen, att bli mamma och om varför kallas hon för "den lilla psykologen"?

Avsnitt 9: Clara Henry  

Clara Henry vann som årets vlogger på Blog Awards förra veckan. Här berättar hon om sin nya TV-serie, hur hon träffade Simon och om hur hon tjänar pengar. 

Avsnitt 8: Victoria Törnegren  

Modebloggerskan Victoria Törnegren gästar Andreas Wijk och berättar om sitt fritösberoende, sina första bloggar och vad hon egentligen har för dialekt?

Avsnitt 7: Fashion Week Special  

Andreas Wijk befinner sig på Fashion Week och träffar både Rebecca och Fiona, Kim Cesarion, Carin Wester samt fotomodellen Signe Belfiore. Ett modespäckat avsnitt helt enkelt!

Avsnitt 6: Way Out West  

Det blir ett kändisspäckat avsnitt när Andreas drar till Way Out West och bland annat träffar First Aid Kit, Miguel, Of Monsters and Men och Urban Cone.

Avsnitt 5: Fanny Lyckman  

Fanny Lyckman är Uddevalla-tjejen som flyttade till huvudstaden och blev modeskapare. Här berättar hon för första gången om sin uppväxt och vi får en inblick i hennes privatliv.

Avsnitt 4: De Vet Du  

"Jag hade hellre hängt ut snorren på Gröna Lunds scen, än att..." Ja, hellre än vadå? Lyssna på det senaste avsnittet av Andreas Wijks podcast när han intervjuar De Vet Du, så får du svaret!

Avsnitt 3: Miriam Bryant + Icona Pop  

Andreas Wijk hänger på Bråvallafestivalen och träffar både Sveriges nya stjärnskott Miriam Bryant och vårt lands nya popexport Icona Pop. Dessutom flanerar han runt en del på festivalområdet och pratar med campingentusiaster.

Avsnitt 2: Angelica Blick  

Gäst i veckans avsnitt är modebloggerskan Angelica Blick. Är hon och Andreas ett par, vilken är hennes största skräck och vad tycker Dubais trendigaste bloggare om sina svenska kollegor?

Avsnitt 1: Kenza Zouiten  

I denna pilot får vi bekanta oss med Andreas Wijk på ett nytt sätt - nämligen i podcastformat. Gäst i första avsnittet är Kenza Zouiten. Här berättar hon om sin uppväxt, nuvarande liv och vem hon tror att hon är om tio år. Dessutom får ni höra om den äldre generationen vet vem Kenza är.

0:00/0:00
Video player is in betaClose