Anekdot

Anekdot

Sweden

En podcast som berättar ditt kompisgängs bästa historier en gång till. Skicka in din egen på min@anekdot.nu.

Episodes

S01E12: Två missförstånd och en hajtand  

I avsnitt tolv av Anekdot podcast berättar Matilda om hennes första, olagliga, utekväll och dess dramatiska följder. Dessutom hör vi Anekdots första inskickade inspelning, där Sanna berättar om sin korvkiosks besökare. Vill du berätta en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria eller något helt annat? Kul! Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E11: Fantastisk avsugning  

I avsnitt elva hör vi en, faktiskt barntillåten, historia om hur ståuppkomikern Evelyn stöter på patrull när hon ska ragga. Vi lovar, rubriken är relevant. Vill du berätta en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria eller något helt annat? Kul! Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E10: Den gråtande skotten  

Efter en två veckor lång semester återvänder Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till! I tionde avsnittet hör vi en story producerad av Pontus Skagersten, där hans kompis Johan berättar om när han, helt utan avsikt, lyckades förolämpa en skotte så han började gråta. Vill du berätta en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria eller något helt annat? Kul! Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E09: Mammas möte med vildmarken  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till. I nionde avsnittet springer vi hem till mamma – bokstavligt talat. Med temat ”mammas möte med vildmarken” hör vi Lydias och Jacks mammor berätta om hur de stötte på såväl djur i djupet som storätare i stadsmiljön. Vill du berätta en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E08: Att avslöja en lögnare  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till. I åttonde avsnittet möter vi två personer som tagit lögnarna vid hornen, och fått unika upplevelser tillbaka. Den ena på Moskvas snöiga gator, den andra framför två bloggar med en gemensam nämnare. Vill du skicka in en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E07: Min värsta dag på jobbet  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till. I sjunde avsnittet frågar vi två personer om deras värsta dag på jobbet, och får en berättelse om en man med magbesvär och en om en satellituppskjutning som inte riktigt gick enligt planen. Vill du skicka in en egen anekdot, kanske på temat en kärlekshistoria? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E06: Vad gjorde du i går?  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till. I sjätte avsnittet går vi till en pizzeria och frågar söndagströtta besökare vad de gjorde i går, och får oss några roliga fyllehistorier. En annan som har en spektakulär fyllehistoria är Örjan, som i andra delen berättar hur han förlorade nästan alla sina musikpriser. Vill du skicka in en egen anekdot, kanske på temat min värsta dag på jobbet? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod. Anekdot produceras av Jack Werner och Lydia Farran-Lee på Beppo ljudproduktion.

Anekdot 0

S01E05: Att snudda vid berömmelse  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till med Jack Werner och Lydia Farran-Lee. I femte avsnittet berättar Michael om det dyraste han vält i hela sitt liv, och Harry om när ett gäng fjortonåringar trodde han var vampyr. För mer information, besök Anekdot.nu. Vill du skicka in en egen anekdot, kanske på temat min värsta dag på jobbet? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod.

Anekdot 0

S01E04: Trubbel i tonåren  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till med Jack Werner och Lydia Farran-Lee. I fjärde avsnittet berättar Lydia hur hennes tjejgäng förlorade en av sina medlemmar, och Julia om hennes bästa vänners stora hemlighet. För mer information, besök Anekdot.nu. Vill du skicka in en egen anekdot? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod.

Anekdot 0

S01E03: Ångest i rummet bredvid  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till med Jack Werner och Lydia Farran-Lee. I tredje avsnittet möter vi Josefin, som berättar om när hennes mamma hämtade en handduk, och Niels och Oliver som drar sig till minnes anledningen att de numera alltid låser sin ytterdörr. För mer information, besök Anekdot.nu. Vill du skicka in en egen anekdot? Gör det på min@anekdot.nu, på Facebook där vi heter Anekdot podcast eller på Twitter, till @anekdotpod.

Anekdot 0

S01E02: Vad är en Juggalo?  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till med Jack Werner och Lydia Farran-Lee. I andra avsnittet träffar vi Ray och Alexander som berättar hur de anslöt sig till en av USAs mest föraktade subkulturer – i Sverige. För mer information, besök Anekdot.nu. Vill du skicka in en egen anekdot? Gör det på min@anekdot.nu eller på Twitter, till @anekdot.

Anekdot 0

S01E01: Pruttsprejen  

Det här är Anekdot, podcasten som berättar dina bästa historier en gång till med Jack Werner och Lydia Farran-Lee. I första avsnittet möter vi Tom-Hadar, som tillsammans med Jack berättar om den gången de förstörde sin vän Isaks dejt med hjälp av en pruttsprej. För mer information, besök Anekdot.nu. Vill du skicka in en egen anekdot? Gör det på min@anekdot.nu eller på Twitter, till @anekdot.

Anekdot 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose