Ännu En Podd

Ännu En Podd

Sweden

Ännu En Podd är podcasten där internetprofilerna Manfred och Johannes intervjuar de kändisar som de är mest nyfikna på just nu!

Episodes

#39 - Hampus Hedström  

Stjärnskottet Hampus Hedström gästar oss! Vi snackar om mustascher med krusiduller, YouTube's framtid och att stoppa ner huvudet i ormhål! Med andra ord - ett avsnitt som är precis lika flippat som det verkar.

#38 - IJustWantToBeCool  

Vi gästas av humortrion IJustWantToBeCool! De berättar om sina blodsband, vem som är vem på släktkalasen och vad de egentligen gör på sitt kontor. Samtidigt anklagar Joel Emil för att förstöra hela podden... Lyssna för att ta reda på varför!

#37 - Skyscraper  

Vi får besök av pojkbandet Skyscraper! De snackar bland annat om hur målbrottet ställer till det för sångrösten, avslöjar vem som är mest trolig att fjäska för läraren och så får vi höra en live-version av den supersöta låten "Glödhet".

#36 - Oscar Zia  

Artisten Oscar Zia gästar oss och sprider sin stjärnglans över studion! Vi snackar om allt från fotsvett till den perfekta Instagram-feeden. Dessutom berättar Oscar om den påtvingade balettkarriären och drömmen om ”Explicit”-skivbolaget. What…?

#35 - Lakidoris  

Vi är tillbaka efter ett uppehåll och YouTube-stjärnan Lovisa Karlsson - aka Lakidoris - gästar! Vi snackar om att spy över frukosten, att käka middag med Michael Jackson och hur man klarar av att ringa till tandläkaren.

#34 - Daniel H  

I det trettiofjärde avsnittet berättar vi om Splayday, kvällen på Guldtuben och våra viktiga nyheter till er! Dessutom gästar den fantastiske vloggaren Daniel H och snackar om att ljuga om sin ålder, att snacka skit vid vännens matbord och avslöjar vem som är Sveriges bästa YouTuber... HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: https://www.youtube.com/channel/UCWVCeTB8wkoLhQdo9h1PQyQ Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#33 - PojkenDrömmer  

Vi har fått mejl från en sexbutik och så gästas vi av vloggaren Mikael (även kallad PojkenDrömmer). Visst låter det spännande? Vi snackar en massa om Beyonce, att vara flawless och vart uttrycket "YOU GUYS!" kommer ifrån. HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/pojkendrommer LÄS MER OM GULDTUBEN: http://www.guldtuben.se

#32 - Daniel Norberg  

I det trettioandra avsnittet snackar vi med Daniel Norberg om att bland annat hoppa av skolan för att hålla på med den YouTube-kanal som nyss nådde 100.000 prenumeranter! Men självklart även om hans förflutna Idol-medverkan, människor som inspirerar och creepy reklamröster. Häng med! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/norbergnorberg RÖSTA I GULDTUBEN: http://www.guldtuben.se Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#31 - Felicia Bergström  

I det trettioförsta avsnittet gästar vloggaren Felicia Bergström! Självklart snackar vi om att Zayn lämnar One Direction, men också om skräckfilmer, pinsamheter på tunnelbanan och att rädda någon annans liv. HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: www.youtube.com/fellsisblogg TÄVLING: www.bit.ly/aeptavlingapril15 Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#30 - Simon Lussetti  

Vi snackar med Simon Lussetti om hur en dag på Splay-kontoret kan se ut, om hans mest pinsamma minne och vem manetmannen egentligen är! Dessutom förklarar han allt om hur det känns att föda barn i Amsterdam... HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/lussettivlogg Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#29 - Stamsite  

I det tjugonionde avsnittet snackar vi med Stamsite - som gjort sig känd genom att spela spel på YouTube. Vi pratar om tjusningen med Minecraft, den sjukt virala klänningen och onödiga kommentarer! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/stamsite Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#28 - Sthlm Panda  

Vi snackar med Sthlm Panda, som gör sociala experiment på YouTube! De avslöjar vad namnet egentligen betyder, berättar om det virala klippet "Våld i hissen" och om varför de blev upptryckta mot väggen av polisen. HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/sthlmpanda Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#27 - Egon Hallström  

Vloggaren och internetnissen Egon Hallström gästar oss i det tjugosjunde avsnittet, där vi bland annat snackar om att driva med vikarier, hur man får ett perfekt Instagram-flöde och varför det är dyrt att hänga med YouTubers. Det ni! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/egonslife Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#26 - MileyCool551  

11-årige vloggaren Filippa (kanske mest känd som MileyCool551) gästar oss och snackar om att börja med YouTube när man är 8 år, hur hon fick en julklapp från Misslisibell och varför hon spydde framför kameran! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/mileycool551 Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#25 - Frida Söderlund  

Vi snackar med nöjesjournalisten Frida Söderlund som berättar hur det är att nästan bli nedsprungen av The Fooo och friendzoned av One Direction. Vi reder även ut allt om frappe, förebilder, Manfreds kramar och mycket mer! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.twitter.com/fridasoderlund GIVEAWAY: http://youtu.be/kemTx8GKmDM Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#24 - FabFreddie  

I årets sista avsnitt snackar vi med fantastiska FabFreddie som jobbar på Splay! Han berättar om hur han fick sitt namn, om alla tokigheter på Splay, avslöjar detaljer om nästa års Guldtuben, svarar på frågan om hur lyckas man med YouTube och så får vi en liten guide till ett mer fabulöst liv! Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#23 - Keyyo  

I det näst sista avsnittet för i år pratar vi med vloggaren Keyyo - årets svenska stjärnskott 2014. Hon förklarar allt om sin kärlek till bananer, om hur hon planerar att sova när jorden går under & berättar varför hon tror att just hon blev så stor på YouTube! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/VeryCoolNinja TÄVLA HÄR: http://www.mattlig.se/tavling Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#22 - Carl Stanley  

I det tjugoandra avsnittet har vi med oss skånska charmtrollet Carl Stanley som bland annat är vloggare & svensk mästare i kortmagi! Vi snackar om flaskpost från Madagaskar, skittråkiga challenges & älgar mot människor. HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/stanleymagicroad Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#21 - 2chips1cola  

I det tjugoförsta avsnittet har vi med oss Sam Nilsson Ezeh - 2chips1cola! Han berättar om att ha en egen hejarklack på skolan, förklarar storyn bakom sitt YouTube-namn & avslöjar sina favoritchips. Kan det bli bättre? Nej, precis. LYSSNA! HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://www.youtube.com/2chips1cola Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

#20 - Clara Henry  

I det tjugonde avsnittet gästar bloggaren, vloggaren, komikern & programledaren Clara Henry! Vi pratar bland annat om att få sin egen talkshow, att beställa mjölk på restaurang & om hennes alldeles egna tamponglogotyp. HÄR HITTAR DU DAGENS GÄST: http://youtube.com/tahultsbarn Avsnittet klipptes av Jakob Eliasson.

0:00/0:00
Video player is in betaClose