Apropos

Apropos

Norway

Anne-Kat Hærland og Brita Møystad Engseth "hetser", "krenker" og "latterliggjør" tiden vi lever i. Eller "bedriver satire", som det het i gamle dager.

Episodes

Norges mest irriterende kjendis kåres!  

Adam Schjølberg vikarierer for Anne Kat, og kommer med en uventet nominasjon i forbindelse med kåringen av Norges mest irriterende kjendis. I tillegg avslører vi et grusomt komplott av Ørjan Burøe.

Apropos 0

Da Sofa-Adam var vikar for Anne Kat  

Klikk og lytt! Adam Schjølberg vikarierer for Anne Kat, og avslører de mest uventede ting - den gangen han snakket snusk med Markus & Martinus og den voldsomme aggresjonen han har mot Vendela, blant annet. I tillegg sier en lytter noe slemt om Thomas & Harald.

Apropos 0

Da Synnøve Skarbø testet syre  

Vinn billetter til Anne Kats forestilling! Det eneste vi krever er at du lytter til podcasten og bruker litt fantasi. Ellers oppdager vi at motebladet Elles høstspesial er en ren tripp, takket være Synnøve Skarbøs vilje til å ofre seg for (u)vitenskapen. I tillegg lurer vi på hva som ville skje om Darth Vader fikk omgangssyke.

Apropos 0

Slik blir DU politisk kommentator!  

Å bli meningsbærer er lettere enn mange tror - det handler om å være på rett sted til rett tid, eller være god på å surfe.

Apropos 0

Da mulla Krekar ble en pokémon  

Sommeren er over og vi oppsummerer de viktigste hendelsene og dillene. Og besøker legevakten.

Apropos 0

Forbrytelse og straff  

Vi fortsetter vårt besøk hos det norske rettsvesen, så vi går løs på kvinnefengsler, flatskjermer, gjengopprør, gapestokk, kjendisrettssaker og kroppskrenkelser. Og oppdager ut hva advokater egentlig har under kappen.

Apropos 0

Hjelp, vi har blitt arrestert!  

Vi har besøk av en forsvarsadvokat som veileder oss gjennom myter og sannheter om rettsvesenet. Det finnes ingen norske Miranda-rettigheter, men Anne-Kat avslører nyttige teknikker å kunne under avhør.

Apropos 0

Når FrP klikker  

Trine Skei Grande avslører flere hemmeligheter fra norsk politikks indre liv. Sommerens vittigste samtale!

Apropos 0

Politiker med gris på puppen  

Vi spør Trine Skei Grande om alt du lurer på - og litt til - i forbindelse med norsk politikk. Sommerens vittigste samtale!

Apropos 0

Ensomme og deprimerte? Det er bloggere, det.  

Vi er fortsatt hos psykologen, og snakker om angst, depresjoner og andre populære diagnoser, og lærer at realitydeltagere er lykkelige, mens stjernebloggernes fasade skjuler en mørk avgrunn.

Apropos 0

Mine barn skal ha perfekt sex!  

I samtale med psykolog Hedvig Montgomery går vi løs på kjærlighet, sex, kroppspress, mobbing, overgrep og ironigenerasjonens mangel på selvironi.

Apropos 0

Homo når det lønner seg  

Skamløse kjendiser får internasjonal tragedie til å handle om seg selv, og kjent komiker snakker ut om mishandling og overgrep.

Apropos 0

Motebladet som lot journalistene gå nakne  

I et unikt stykke gravejournalistiskk har Elle-redaktør Signy Fardal sendt ut tre reportere med bar mage og antrekk som illuderer nakenhet, for å teste en trend hun kaller "naken er det nye svart". Vi analyserer resultatet og går selv i svart.

Apropos 0

Harald Eia + Sophie Elise = sant  

Hva i alle dager har Harald Eia og Sophie Elise til felles – bortsett fra dype narsissistiske personlighetsforstyrrelser? Dette er et av temaene vi jobber oss til bunns i, i tillegg – Anne Kat. leser høyt fra tidenes dårligste erotiske roman.

Apropos 0

Når er man hore?  

Hvor går grensen mellom prostitusjon og selskap? Kjent blogger innrømmer overraskende å ha vært til salgs for en tallerken suppe. I tillegg – den kjente avisen Dagbladet sprenger nye grenser ved å overlate mesteparten av produksjonen til leserne. Det er billig, men er det så lurt?

Apropos 0

22 oppsiktsvekkende penis-fakta  

22 norske kjendismenn med oppsiktsvekkende essaysamling om eget underliv– alt om høstens bok-bombe! I tillegg: Spekulativ og kynisk Se og Hør artikkel sender sjokkbølger inn i landets maktelite. Har bladet gått for langt?

Apropos 0

Dø, bloggere, dø!  

Rosabloggernes undergang er nær! Mediehusenes og tv-kanalenes desperate forsøk på å nå kidsa eksploderer til stadighet i fjeset på dem, og lesere og seere forsvinner fra både bloggere og tv-program.  Hva gjør de middelaldrende medielederne? Sier opp sine ansatte og arrangerer et nytt millionseminar om hvordan de kan nå kidsa. I tillegg: Redd for å dø? Ikke nå lenger. Amerikanske og indiske forskere kan ha løst ”evig liv”-gåten, og vi ser nærmere på de åpenbare og hårreisende konsekvensene. Alt dette med publikum i studio!

Apropos 0

Mette-Marits falske smil  

Kongefamilien har nylig lagt årets viktigste arbeidsdag bak seg . Vi vurderer innsatsen og spør samtidig: tar de egentlig denne oppgaven på alvor? I tillegg: Hvorfor insisterer immigrant på å trampe på norske verdier - og hvordan får han så mange med seg?

Apropos 0

Større bryster med mirakelkur!  

Du ser deg i speilet etter dusjen, og lar et trist blikk gli ned mot brystpartiet: To tyttebær på en landingsbane er alt du ser. Men denne uverdige tilværelsen stopper nå! Takket være en helt ekte person i en helt ekte -artikkel i en helt ekte utgave av ELLE er dine drømmebryster bare noen piller og et par måneder unna. Vi forteller hvordan! I tillegg svarer Anne-Kat. på det helt grunnleggende spørsmålet: Bård eller Harald?

Apropos 0

Er du pen nok?  

-What is the biggest lie told on the internet? -I have read the terms and conditions I følge boken “Future crimes" vil det ta deg 76 dager dersom du skal lese igjennom brukervilkårene til alle de elektroniske tjenestene du til enhver tid benytter deg av. Det er det svært få som gidder. Men unntak av oss. Vi har lest endel av dem – og kan følgelig informere deg om hva du faktisk har skrevet under på. I tillegg lærer vi deg hvordan du blir pen nok til å få innflytelse.

Apropos 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose