Är ni ihop?

Är ni ihop?

Sweden

Nellie Berntsson och Jakob Andersson är kända bloggare och bästisar som ständigt får frågan om de är ihop. I den här podden avhandlar de ett speciellt ämne per avsnitt.

Episodes

8. I strålkastarljuset  

Nellie och Jakob pratar om hur de blev offentliga personer, samt fram- och baksidorna med att vara känd. 

7. Sociala medier  

Nellie och Jakob snackar om sociala medier och dess olika plattformar. Är det viktigt med många likes, hur hanterar de kommentarer och vilka sociala medier använder de och varför.

6. Kampen mot mobbningen  

I ett öppenhjärtigt samtal berättar Nellie och Jakob om hur det var när de blev mobbade och hur de tog sig ur sina situationer.

5. Killar och tjejer på nätet  

Nellie och Jakob pratar om hur killar och tjejer bemöts på nätet. Hur kan killar bete sig på nätet och skiljer det sig från hur tjejer kan bete sig? Och varför i så fall?

4. Mål i livet  

Nellie och Jakob pratar om vilka mål de har i livet både på kort och lång sikt, och inspirerar oss alla andra att sätta upp egna mål och nå dem.

3. Du duger som du är  

Nellie och Jakob pratar i detta avsnitt av "Är ni ihop?" om självförtroende, varför man har dåligt självförtroende och hur man kan göra det bättre.

2. Tonårens bergochdalbana  

Nellie och Jakob snackar om den hemska, underbara, omvälvande tonåren.

1. Love is in the air  

Premiäravsnittet av Nellie Berntssons och Jakob Anderssons pod "Är ni ihop?" handlar om det största i livet, nämligen kärleken.  

Kommer snart  

0:00/0:00
Video player is in betaClose