Arkiv kex

Arkiv kex

Sweden

Arkiv kex startades sent 2012 av Jonas Davidsson och Oscar Ivarsson. Tillsammans med er lyssnare ger vi oss ut på äventyr i cyberrymdens mörkaste hörn. Varje onsdag (eller oftast i all fall) blir det snack om film, aktuella händelser, teknik, spel och intressanta människoöden. Arkiv kex är en raffig podcast med identitetskris och en gravt crack-beroende. www.arkivkex.se

Episodes

Arkiv kex #15 – Sverige-lotto!  


I veckans Arkiv Kex diskuteras viktiga livsfrågor så som arga samer i trädkojor, testikel-fiskar, Sverige-lotteriet och spejsade plastikoperationer. Dessutom krossas Arkivets duo-format utav ett tillskott i redaktionen.

Arkiv kex 0

Arkiv kex #13 – Fråga doktorn  


Är nazisternas roll som generiska antagonister över? Vilken låt lyssnade Oscar på senast? Och vem spelar på livets ”Bazooki”. Svar på detta och mycket mer får du av veckans avsnitt av arkiv kex.

Arkiv kex 0

Arkiv kex #12 – You clown police  


Veckans avsnitt snackar vi om hur torr Mikael Wiehe är nu för tiden och hur bra en ung Dolph Lundgren hade varit i en Duke Nukem film. Mycket löst snack utan källor som vanligt. Over and out!

Arkiv kex 0

Arkiv kex #11 – Svensk talkshow suger  


nytt avsnitt!!

Arkiv kex 0

Arkiv kex #10 – Större häckar = Status  


Det var länge sedan ett nytt avsnitt av podden men nu är den äntligen här! Doktorn och Oscar är tillbaks med faktoider, alternativa nyheter och intressanta personer. Veckans avsnitt blir doktorn rosenrasande på ordet hen och Oscar analyserar Koreansk pop. Allt är som vanligt med andra ord och veckans badass är såklart med denna gången också... som alltid.

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 8) – Små lätta moln... av alkohol  


Det blev ett arkiv kex denna veckans också! Rykande färsk rappakalja rakt in i öronkanalen på er lyssnare. Det bjuds på prat om en man utan penis, Gene Simmons sexualliv och Krigsbjörnen Oscar blir ansiktet utåt för den hallucinogena drogen lysergsyredietylamid. Låter det rörigt? Ingen fara krigsbjörn och doktorn får alla bitar att falla på plats. I veckans avsnitt blir det inget veck... jo de är klart de blir ett badass även denna vecka. Ta det lugnt där ute i cyberrymden och ha de raffigt.

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 7) – Foliehatt på!  


Hej internet! I veckans arkiv så får ni spänna på er foliehatten då doktorn går igenom sin lista av sina favorit konspirationsteorier. Ett litet kortare avsnitt denna veckan men veckans badass är såklart med som denna veckan är en kvinna. En liten titt på Simcity och snack om EA's Origin blir det också. Simma lugnt och ha de raffigt.

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 6) – Kära örebroare  


Swooosh djungeltelegrafen går på högvarv till den milda grad att den snart självantänder och flyger iväg ut i kosmos. Nja här kommer i alla fall en leverans av rykande färskt trams rakt in i dina öron. Idag diskuterar vi hur det ser ut hemma hos Sean Connery, vad Piratebay (inte) håller på med i Pyongyang och Doktorn drar en rant om SVT och politik. Allt är som vanligt i vår lilla bunker med andra ord. Carl XVI Gustaf en flummig och skön pajsare eller antikrist på jorden som med facklor och högafflar skall drivas ut ur landet? Doktorn skryter med sitt icke engagemang medan Oscar håller på att explodera. Håhå mitt i allt detta kaos så kan vi ju lugna er alla redan nu med att säga att de självklart blir en ”Veckans badass”. En mindre doktorsavhandling om världens tuffaste vetenskapsman blir de nämligen. Simma lugn och ha de raffigt.

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 5) - Msnbegravning  


Ett stort steg framåt för Microsoft eller en total katastrof? I veckans avsnitt tar vi en titt på Windows 8 men allt går inte i dur i veckans arkiv kex. I slutet av förra året rapporterade Microsoft att företaget kommer att lägga ned chattprogrammet MSN Messenger och istället föra över användarna till Skype. Det blir alltså msnbegravning (på tiden att de la ner skiten kan man tycka) och en del nostalgi för vem har inte någon gång i sitt liv använt MSN egentligen? Trams och sidospår på klassisk manér blir det bland annat om John McAfee AKA badsaltsmannen, stalaktiter och stalagmiter och självklart blir det en veckans badass som även denna veckan är kines.

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 3) - Vem fan är det som styr egentligen?  


Doc.jones försöker släppa tyglarna och vara mindre av en diktator och de slutar sådär.. Veckans avsnitt bjuder på snack om vargjakt näthat och Anna book. Mycket nöje!

Arkiv kex 0

Arkiv kex (Säsong 2 Avsnitt 2) - Får jag pissa i ditt handfat Japan?  


Jonas"Doc Jones"Davidsson och Oscar"Sveriges svar på Robocop" Ivarsson ger sig ut på äventyr i cyberrymdens mörkaste hörn A.K.A Podcasting. De ställer de svåra frågorna som ingen annan vågar svara på t.ex "Finns det papegojor som ligger i järnlungor?" eller "Vad gör egentligen Bertil och Nils Karlsson pyssling inne i råtthålet när kameran är avslagen?". Svar på allt detta samt allmänt flum om populärkultur och annat dravel utlovas!

Arkiv kex 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose