Arsenal Göteborg's Podcast

Arsenal Göteborg's Podcast

Sweden

Arsenal Göteborgs Podcast. Här snackas det om Arsenal.

Episodes

Ep. 41- Girouds Ris & Ros  


Avsnitt nummer 41 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi pratar om senaste matcher, Girouds form och slutet av "nightmare november"!

Ep. 40- Andrew "Arseblog" Mangan  

Avsnitt nummer 40 av Arsenal Göteborg podcast med Filip & Tobias! Vi har med oss Oscar Axelsson som stand-in och med oss via Skype, Gudfadern till alla Arsenalpoddar, Andrew "Arseblog" Mangan! Vi pratar om NLD, Nightmare November och kontrakt! (English from 6.30)

Ep. 39- Claude & TY  


Avsnitt nummer 39 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Detta avsnitt har vi med oss Oscar Axelsson som sänder ifrån London med inga mindre än Claude & TY ifrån ArsenalFanTV! Dom pratar om helgens match, läktarkultur och kommande matcher! (English from 1:30)

Ep. 38- Spontanpodden  


Avsnitt nummer 38 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! På grund av inställd gäst så blir det spontana samtal med spontana gäster, tex Sebastian gör en snabb come back! Vi summerar första 10 omgångarna, pratar senaste matcher och kommande NLD!

Ep. 37- Ris & Ros  


Avsnitt nummer 37 av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Tobias! Vi pratar senaste matcher, Özil och kommande matcher!

Ep. 36- Gåshud med Rami Shaaban  


Avsnitt nummer trettiosex av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Tobias. Vi har finbesök av ex Arsenalspelaren Rami Shaaban! Vi pratar om Wengers 20 år, senaste matcherna och en hel del lyssnarfrågor.

Ep. 35- Målsnålt med Nicke  


Avsnitt 35 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias. Vi pratar om senaste tidens matcher, mittfältskonkurrens och kommande matcher!

Ep. 34- Summering av Patrik Syk  


Avsnitt 34 av Arsenal Göteborg-podcast med Filip & Tobias! Vi har ingen mindre än Sportbladets egen podcast-guru Patrik Syk med oss via Skype! Vi pratar säsongsupptrappning och sammanfattning av transferfönstret!

Ep. 33- Halsduksbröder  


Avsnitt 33 av Arsenal Göteborgs podcast med Filip och Tobias. Vi pratar om Watfordmatchen, transfers och kommande Champions League.

Ep. 32- #TobbeIsAGooner  


Ny podd med ny programledare! Vi pratar Leicestermatchen, kommande matcher och silly season!

Ep. 31- "Unprepared yet again"  


Avsnitt nummer trettioett av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäster är Zandrah Dikanda. Säsongspremiär mot Liverpool. Vi snackar om matchen på Ullevi, Henry och Liverpool.

Ep. 30- Glenn Hysén  


Avsnitt nummer trettio av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är ingen mindre än Glenn Hysén. Vem är den bästa spelaren som Glenn spelat mot. Vi snackar Supermatchen, anekdoter och Liverpool.

Ep. 29- "Bada i Lasagne"  


Avsnitt nummer tjugonio av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäster är Christian Spjuth och John Pekkari. Säsongsavslutning. Vi snackar om året som gått, St. Totteringhams day och listar säsongen.

Ep. 28- "Mumford, Wenger och Protester"  


Avsnitt nummer tjugoåtta av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Jasmine Ytterstedt. Hur var det egentligen under protesterna? Vi snackar Wenger, Mumford och om transferrykten.

Ep. 27- "En bön på toaletten"  


Avsnitt nummer tjugosju av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Ingen gäst. Något mer positiva än förra avsnittet. Vi snackar Welbeck, Norwich och vilka spelare vi vill få bort.

Ep. 26- "Färg som torkar"  


Avsnitt nummer tjugosex av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Clas Norberg. Årets kanske deppigaste podcast, än så länge. Vi snackar färg, Crystal Palace och om vad som måste ändras.

Ep. 25- Resepodcast: West Ham (with Claude)  


Avsnitt nummer tjugofem av Arsenal Göteborg Podcast är ett speciellt avsnitt. För första gången görs en längre inspelning i London. Gäster är Oscar, Tobias, Peter, Jocke och Claude från Arsenal Fan TV.

Ep. 24- "Mr. Arsenal Göteborg"  


Avsnitt nummer tjugofyra av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Mr. Arsenal Göteborg- Reine Björk. Podden fyller ett år! Vi snackar Watford, ligan och året som gått.

Ep. 23- "Filips dagbok"  


Avsnitt nummer tjugotre av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är "världens näst bästa" skåning- David Sjöland. Hur motiverar vi spelarna? Vi snackar Tottenham, motivation och Bendtner.

Ep. 22- "Peter Gerhardsson"  


Avsnitt nummer tjugotvå av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är ingen mindre än BK Häckens tränare Peter Gerhardsson. Hur mycket mental träning är det i fotboll? Vi snackar Barcelona, frisyrer och Manchester United.

0:00/0:00
Video player is in betaClose