Arsenal Göteborg's Podcast

Arsenal Göteborg's Podcast

Sweden

Arsenal Göteborgs Podcast. Här snackas det om Arsenal.

Episodes

Ep. 36- Gåshud med Rami Shaaban  


Avsnitt nummer trettiosex av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Tobias. Vi har finbesök av ex Arsenalspelaren Rami Shaaban! Vi pratar om Wengers 20 år, senaste matcherna och en hel del lyssnarfrågor.

Ep. 35- Målsnålt med Nicke  


Avsnitt 35 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias. Vi pratar om senaste tidens matcher, mittfältskonkurrens och kommande matcher!

Ep. 34- Summering av Patrik Syk  


Avsnitt 34 av Arsenal Göteborg-podcast med Filip & Tobias! Vi har ingen mindre än Sportbladets egen podcast-guru Patrik Syk med oss via Skype! Vi pratar säsongsupptrappning och sammanfattning av transferfönstret!

Ep. 33- Halsduksbröder  


Avsnitt 33 av Arsenal Göteborgs podcast med Filip och Tobias. Vi pratar om Watfordmatchen, transfers och kommande Champions League.

Ep. 32- #TobbeIsAGooner  


Ny podd med ny programledare! Vi pratar Leicestermatchen, kommande matcher och silly season!

Ep. 31- "Unprepared yet again"  


Avsnitt nummer trettioett av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäster är Zandrah Dikanda. Säsongspremiär mot Liverpool. Vi snackar om matchen på Ullevi, Henry och Liverpool.

Ep. 30- Glenn Hysén  


Avsnitt nummer trettio av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är ingen mindre än Glenn Hysén. Vem är den bästa spelaren som Glenn spelat mot. Vi snackar Supermatchen, anekdoter och Liverpool.

Ep. 29- "Bada i Lasagne"  


Avsnitt nummer tjugonio av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäster är Christian Spjuth och John Pekkari. Säsongsavslutning. Vi snackar om året som gått, St. Totteringhams day och listar säsongen.

Ep. 28- "Mumford, Wenger och Protester"  


Avsnitt nummer tjugoåtta av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Jasmine Ytterstedt. Hur var det egentligen under protesterna? Vi snackar Wenger, Mumford och om transferrykten.

Ep. 27- "En bön på toaletten"  


Avsnitt nummer tjugosju av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Ingen gäst. Något mer positiva än förra avsnittet. Vi snackar Welbeck, Norwich och vilka spelare vi vill få bort.

Ep. 26- "Färg som torkar"  


Avsnitt nummer tjugosex av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Clas Norberg. Årets kanske deppigaste podcast, än så länge. Vi snackar färg, Crystal Palace och om vad som måste ändras.

Ep. 25- Resepodcast: West Ham (with Claude)  


Avsnitt nummer tjugofem av Arsenal Göteborg Podcast är ett speciellt avsnitt. För första gången görs en längre inspelning i London. Gäster är Oscar, Tobias, Peter, Jocke och Claude från Arsenal Fan TV.

Ep. 24- "Mr. Arsenal Göteborg"  


Avsnitt nummer tjugofyra av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är Mr. Arsenal Göteborg- Reine Björk. Podden fyller ett år! Vi snackar Watford, ligan och året som gått.

Ep. 23- "Filips dagbok"  


Avsnitt nummer tjugotre av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är "världens näst bästa" skåning- David Sjöland. Hur motiverar vi spelarna? Vi snackar Tottenham, motivation och Bendtner.

Ep. 22- "Peter Gerhardsson"  


Avsnitt nummer tjugotvå av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är ingen mindre än BK Häckens tränare Peter Gerhardsson. Hur mycket mental träning är det i fotboll? Vi snackar Barcelona, frisyrer och Manchester United.

Ep. 21- Specialavsnitt: Anders Jansson  


Avsnitt nummer tjugoett av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Tillbaka i podden är något av en supergäst- Anders Jansson. Denna gången är det lite längre, lite bättre och ännu roligare.

Ep. 20- "Tre Tomtar"  


Avsnitt nummer tjugo(!!) av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäst är journalisten från Trollhättan, Jesper Larsson. Barcelona är väl inte så svåra? Vi snackar Barcelona, Trollhättan och Leicester.

Ep. 19- "Västerviksmaffian"  


Avsnitt nummer nitton av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gästar gör Västerviksmaffians Rasmus och Filip. Analyser av förlust mot Chelsea. Vi snackar Chelsea, Västervik och Ramsey.

Ep. 18- "Ankare i röven"  


Avsnitt nummer arton av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Sebastian. Gäster är inga mindre än Johanna Almgren, tidigare landslagsspelare och Tom Pettersson från IFK Göteborg. Det mest landslagsmeriterade avsnittet någonsin. Vi snackar Mertesacker, Elneny och Chelsea.

Ep. 17- "Det var mycket ljud"  


Avsnitt nummer sjutton av Arsenal Göteborg Podcast med Filip, Sebastian och Oscar som gäst. Det är nu dags för match mot Newcastle. För att ordentligt kunna snacka upp matchen har vi bjudit in en Newcastle-supporter. Vi snackar Newcastle, Shearer och Sunderland.

0:00/0:00
Video player is in betaClose