Arsenal Göteborg's Podcast

Arsenal Göteborg's Podcast

Sweden

Arsenal Göteborgs Podcast. Här snackas det om Arsenal.

Episodes

Ep. 67- "Mr. Fantasy"  


Avsnitt nummer 67 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi pratar om ligapremiären emot Leicester, kommande match och Fantasy Premier League med Arsenal Göteborgs Nicholas Täfvander-James som gäst!

Ep.66- Säsongspremiär  


Avsnitt nummer 66 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi pratar om Community Shield, kommande säsong och transfers ihop med Arsenal Göteborgs ordförande Zandráh Dikanda!

Ep. 65.1- Fyllepodden "Dreamteam"  


Avsnitt nummer 65 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi pratar om vårt Arsenal-dreamteam igenom åren!

Ep. 65- Fyllepodden  


Avsnitt nummer 65 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi pratar om Lacazette, kommande transfers och försäsong!

Ep. 64- Arsenal Göteborg podcast sommarprat pt.I  


Avsnitt nummer 64 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf & Tobias Johannisson! Detta är ett sommarprat special med högst personliga tankar och minnen ifrån programledaren Filip Tolf!

Ep. 63- Från supermatch på Ullevi till FA-cup guld på Wembley  


Avsnitt nummer 63 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi pratar om FA-cupfinalen och summerar säsongen ihop med gästerna Oscar Axelsson & Christian Spjuth!

Ep. 62- Pre FA-cupfinal  


Avsnitt nummer 62 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi har återigen med oss Simon "Chelsea-Simon" Eliasson med oss och pratar nästan enbart om kommande FA-cupfinal!

Ep. 61- "Lagen på S och flaggan i topp?"  


Avsnitt nummer 61 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi har med oss Eric Petersson med gäst och vi pratar om senaste matcher, Alexis/Özil rekord och kommande matcher!

Ep. 60- "20% chans"  


Avsnitt nummer 60 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi är tillbaka på Cheers men denna gången utan gäst! Vi pratar om vinsten emot Manchester United, eventuell chans för topp 4 och kommande match emot Southampton!

Ep. 59- "In/Out"  


Avsnitt nummer 59 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi är tillbaka på Cheers och har med oss Sidd Sundararajan som gäst! Ett avsnitt på engelska (english from 01.35). Vi pratar om senaste matcher, nuvarande trupp och kommande match!

Ep. 58- "Det är så en semi-final ska var när Arsenal spelar"  


Avsnitt nummer 58 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi har via Skype med oss Jasmine Ytterstedt som var på plats på Wembley och tillsammans diskuterar vi den rafflande semi-finalen!

Ep.57- Thoughts from abroad  


Avsnitt nummer 57 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi har tvådelad podcast med först prat om senaste nytt och tankar om Crystal Palace matchen (00.00-25.40) Then in part (25.48-END) two we talk with Tim Stillman on Skype about pretty much everything!

Ep.56- Frukostpodden  


Avsnitt nummer 56 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi ägnar tankar åt de drabbade i gårdagens attentat i Stockholm samt pratar om senaste matcher och kommande matcher!

Ep.55- Sex, Drugs and.... Carlton Cole?!  


Avsnitt nummer 55 av Arsenal Göteborg podcast med Filip Tolf och Tobias Johannisson! Vi har besök av West Ham-fanet Isak Edén! Vi pratar om David "Rocky" Rocastle¸ kommande Manchester City-match och kommande West Ham-match och mycket därimellan!

Ep. 54 - Open-Mike  


Avsnitt nummer 54 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har vårt omtalade "Open-Mike" avsnitt med många gäster. Vi pratar om senaste matcher, Wenger & styrelsen!

EP.53 - Vi har ju alltid nästa säsong...  


Avsnitt nummer 53 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi spelar in själva och har "lugn före stormen" inför kommande Open-mike podcast, 25/3! Vi pratar om senaste matcher, kommande matcher och historiska målskyttar!

Ep.52- Halv åtta hos Lindén  


Avsnitt nummer 52 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har ett hemma hos Nichlas Lindén, Hugo Lindén, Cornelia Lindén och pratar om senaste matcher, kommande matcher och ALLT därimellan!

Ep.51- Vinter i Arsenalsjälen  


Avsnitt nummer 51 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! På grund av frånvaro ifrån Tobias så gästas Filip, ensam, av återkommande gästen John Pekkari! Vi pratar om senaste matcher, kommande matcher och Arsène Wenger!

Ep.50- Chelsea vs. Arsenal  


Avsnitt nummer 50 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Arsenal Göteborg podcast firar 50 avsnitt! Detta gör vi med lite av specialare med två delar! Del 1 pratar vi senaste matcher & Jack Wilsheres framtid med vår gäst Elias Olofsson! Del 2 får vi med oss Chelseasupporten Simon Eliasson och pratar helt och hållet om helgens kommande stormatch!

Ep.49- Arsenal, katter & Wilshere  


Avsnitt nummer 49 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har med oss en gäst via Skype ifrån Gävle, nämligen Hanna Nord-Eriksson. Vi pratar om senaste matcher, Wilshere & kommande matcher!

0:00/0:00
Video player is in betaClose