Arsenal Göteborg's Podcast

Arsenal Göteborg's Podcast

Sweden

Arsenal Göteborgs Podcast. Här snackas det om Arsenal.

Episodes

Ep. 54 - Open-Mike  


Avsnitt nummer 54 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har vårt omtalade "Open-Mike" avsnitt med många gäster. Vi pratar om senaste matcher, Wenger & styrelsen!

EP.53 - Vi har ju alltid nästa säsong...  


Avsnitt nummer 53 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi spelar in själva och har "lugn före stormen" inför kommande Open-mike podcast, 25/3! Vi pratar om senaste matcher, kommande matcher och historiska målskyttar!

Ep.52- Halv åtta hos Lindén  


Avsnitt nummer 52 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har ett hemma hos Nichlas Lindén, Hugo Lindén, Cornelia Lindén och pratar om senaste matcher, kommande matcher och ALLT därimellan!

Ep.51- Vinter i Arsenalsjälen  


Avsnitt nummer 51 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! På grund av frånvaro ifrån Tobias så gästas Filip, ensam, av återkommande gästen John Pekkari! Vi pratar om senaste matcher, kommande matcher och Arsène Wenger!

Ep.50- Chelsea vs. Arsenal  


Avsnitt nummer 50 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Arsenal Göteborg podcast firar 50 avsnitt! Detta gör vi med lite av specialare med två delar! Del 1 pratar vi senaste matcher & Jack Wilsheres framtid med vår gäst Elias Olofsson! Del 2 får vi med oss Chelseasupporten Simon Eliasson och pratar helt och hållet om helgens kommande stormatch!

Ep.49- Arsenal, katter & Wilshere  


Avsnitt nummer 49 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har med oss en gäst via Skype ifrån Gävle, nämligen Hanna Nord-Eriksson. Vi pratar om senaste matcher, Wilshere & kommande matcher!

Ep.48- Resepodcast 2.0: Swansea Away  


Avsnitt nummer 48 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Denna gång är Tobias på resande fot tillsammans med vår kära stand-in Oscar Axelsson! Det blandas med svenska, engelska, Arsenalfans och motståndarfans!

Ep.47- Tony-Kavajen  


Avsnitt nummer 47 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Denna gång har vi med oss svenska damlandslagets kommande förbundskapten och f.d cupguldtränare, Peter Gerhardsson som gäst! Vi pratar om senaste match, kommande match och en hel del tränarprat! Långt avsnitt men ack så bra det är!

Ep.46- Return of the Skåning  


Avsnitt nummer 46 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har med oss en av vinnarna ifrån Jullotteriet, nämligen David Sjöland! Vi pratar om senaste matcherna, kontraktsförlängningar & köpa eller inte i Januari?

Ep.45- Gott nytt år!  


Avsnitt nummer 45 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi önskar alla lyssnare gott nytt år och med oss för att göra detta är förra detta programledare Sebastian Ahokas! Vi pratar om senaste match, kommande matcher och lite annat smått & gott!

Ep.44- Hemligheter ifrån Emirates  


Avsnitt nummer 44 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi har denna gång med oss en gäst som bjuder på lite hemligheter bakom kulisserna på Emirates, nämligen våran helt egna Kajsa Angleflod. Vi pratar om senaste matcherna, bolltapp och kommande matcher.

Ep.43- "Det är gött att ha Coqen bakom"  


Avsnitt nummer 43 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi även denna gång ett kärt återbesök av en gammal gäst, nämligen Arsenal Göteborgs egna Peter Larsson! Vi pratar senaste matcher, Coquelin och kommande kommande matcher!

Ep.42- Kaffemaskinen och ett kärt återbesök  


Avsnitt nummer 42 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Denna gång med Arsenal Karlskronas egna Mats Turner! Vi pratar senaste matcher, kaffemaskiner och Alexis Sanchez

Ep. 42- Kaffemaskinen och ett kärt återbesök  


Avsnitt nummer 42 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Denna gång med Arsenal Karlskronas egna Mats Turner! Vi pratar senaste matcher, kaffemaskiner och Alexis Sanchez

Ep.42- Kaffemaskinen och ett kärt återbesök  


Avsnitt nummer 42 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Denna gång med Arsenal Karlskronas egna Mats Turner! Vi pratar senaste matcher, kaffemaskiner och Alexis Sanchez!

Ep. 41- Girouds Ris & Ros  


Avsnitt nummer 41 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Vi pratar om senaste matcher, Girouds form och slutet av "nightmare november"!

Ep. 40- Andrew "Arseblog" Mangan  

Avsnitt nummer 40 av Arsenal Göteborg podcast med Filip & Tobias! Vi har med oss Oscar Axelsson som stand-in och med oss via Skype, Gudfadern till alla Arsenalpoddar, Andrew "Arseblog" Mangan! Vi pratar om NLD, Nightmare November och kontrakt! (English from 6.30)

Ep. 39- Claude & TY  


Avsnitt nummer 39 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! Detta avsnitt har vi med oss Oscar Axelsson som sänder ifrån London med inga mindre än Claude & TY ifrån ArsenalFanTV! Dom pratar om helgens match, läktarkultur och kommande matcher! (English from 1:30)

Ep. 38- Spontanpodden  


Avsnitt nummer 38 av Arsenal Göteborg podcast med Filip och Tobias! På grund av inställd gäst så blir det spontana samtal med spontana gäster, tex Sebastian gör en snabb come back! Vi summerar första 10 omgångarna, pratar senaste matcher och kommande NLD!

Ep. 37- Ris & Ros  


Avsnitt nummer 37 av Arsenal Göteborg Podcast med Filip och Tobias! Vi pratar senaste matcher, Özil och kommande matcher!

0:00/0:00
Video player is in betaClose