Åsiktskorridoren

Åsiktskorridoren

Sweden

Åsiktskorridoren är Aftonbladet ledarredaktions podcast med uppdrag att vidga vyerna och sätta vårt ljus på politik och samhälle

Episodes

102 – Specialavsnittet  

Åsiktskorridoren intar Almedalen och pratar om allt mellan himmel och jord.

101 - Sverigeskräckavsnittet  

Så gärna vill SD slippa Ekeroth, Norge kallar Sverige för skräckexempel och detta vill vi se i Almedalen! Med Virtanen, Schenström, Sima och Lindberg.

100 - Jubileumsavsnittet!  

Alliansen hotar fälla regeringens budget - Birgitta Ohlsson som Sveriges Macron - Sannfinnländarnas kris - SuperJAS! - nyval - Åsiktskorridoren! - och en massa mer. Med Ulrica Schenström, Jonna Sima, Anders Lindberg och Fredrik Virtanen!

99 - Flödesavsnittet  

Moderaterna tappar väljare, men till vem? Samtidigt anser SD att de inte kan plocka så mycket fler väljare från just M. Dessutom en hel den om det brittiska valet (som då inte var avgjort när vi spelade in).

98 - Moderatkrisavsnittet  

Krisen i Moderaterna blir tydligare och tydligare. Senaste undersökningen visar på ytterligare väljartapp. Panelen reder ut.

97 - Manchesteravsnittet  

Panelen diskuterar tankarna efter terroristattacken i Manchester. Myntproblematiken i Sverige när det gamla ska bort för det nya myntsystemet.

Avsnitt 96 - Moderattältet  

Fredrik Virtanen, Jonna Sima Ulrica Schenström och Ingvar person sammanträder och tar bland annat reda på hur en riktig moderat klär sig.

95 - L'épisode français  

Åsiktskorridoren börjar förstås med valet i Frankrike och ställer sig frågan hos sossig Macron egentligen är. Dessutom sätter Anders kaffet i halsen när Ulrica plötsligt vill förstatliga sjukvården, men vad är det egentligen hon menar? Med Ulrica Schenström, Anders Lindberg, Bim Eriksson under ledning av Fredrik Virtanen.

Avsnitt 94 - Tydlighetsavsnittet  

Annie Lööf är tydlig i Expressen, nazister i Almedalen och val i Frankrike. Med Ulrica Schenström, Ingvar Persson och Anders Lindberg ledda av Fredrik Virtanen.

Avsnitt 93 - Stridsvagnsavsnittet  

Miljöpartiet störtdyker men Sveriges ekonomi skjuter i höjden. Så ser förutsättningarna ut för regeringens vårbudget. Dessutom pratas det brittiskt val och varför Stefan Löfvén sitter i en stridsvagn.

92 - Kongressavsnittet  

Socialdemokraterna har sin stora (enorma faktiskt) kongress och den står såklart i fokus i dagens avsnitt. Dessutom några ord om det här med religiösa friskolor.

91 - Partiledaravsnittet  

Är Carl Bildt lösningen för Moderaternas vikande siffror? Åker KD ut om det fortsätter som det gör just nu? Frågor som panelen tar sig an denna vecka.

90 - Moderatkris  

Ulrica Schenström befinner sig på det så kallade Sverigemötet, vilket innebär 1700 moderater i Karlstad men finns så klart med på länk. Givetvis avhandlar panelen krisen i moderaterna men också Annie Lööf och Jonas Sjöstedts udda resa genom landet.

Avsnitt 89 - Bah Kuhnke-asvnittet.  

Åsiktskorridoren sammanträder med Ulrica Schenström, Jonna Sima, Ingvar Persson och Fredrik Virtanen.

88 - Nilsavsnittet  

Fredrik Virtanen får en uppdatering efter semestern. Nils Bildts släktskap med Carl reds ut och även hans expertis.

Avsnitt 87 - Sverigeterroravsnittet  

Panelen tar sig an Donald Trumps hänvisning till problemen i Sverige. Centerns aktiva taktik i partipolitiken får beröm. Det och mycket mer.

Avsnitt 87 - Sverigeterroravsnittet  

Panelen tar sig an Donald Trumps hänvisning till problemen i Sverige. Centerns aktiva taktik i partipolitiken får beröm. Det och mycket mer.

86 - Liberalavsnittet  

Striden inom Folkpartiet, förlåt Liberalerna, fortsätter och därför klarar sig Jan Björklund kvar. No -go zoner på tapeten efter förslag från Moderaterna. Det och mer i veckans avsnitt.

85 - Lagavsnittet  

SVT-reporter dömd för smuggling - rätt eller fel? Är stöd till lanthandlar en bra väg att gå och Trump fortsätter sitt korståg mot media.

84 - Karlshamnavsnittet  

Hultqvist stötte på problem och Trump skapar problem vad han gör. Panelen guidar er igenom veckans händelser.

0:00/0:00
Video player is in betaClose