Åsiktskorridoren

Åsiktskorridoren

Sweden

Åsiktskorridoren är Aftonbladet ledarredaktions podcast med uppdrag att vidga vyerna och sätta vårt ljus på politik och samhälle

Episodes

Avsnitt 94 - Tydlighetsavsnittet  

Annie Lööf är tydlig i Expressen, nazister i Almedalen och val i Frankrike. Med Ulrica Schenström, Ingvar Persson och Anders Lindberg ledda av Fredrik Virtanen.

Avsnitt 93 - Stridsvagnsavsnittet  

Miljöpartiet störtdyker men Sveriges ekonomi skjuter i höjden. Så ser förutsättningarna ut för regeringens vårbudget. Dessutom pratas det brittiskt val och varför Stefan Löfvén sitter i en stridsvagn.

92 - Kongressavsnittet  

Socialdemokraterna har sin stora (enorma faktiskt) kongress och den står såklart i fokus i dagens avsnitt. Dessutom några ord om det här med religiösa friskolor.

91 - Partiledaravsnittet  

Är Carl Bildt lösningen för Moderaternas vikande siffror? Åker KD ut om det fortsätter som det gör just nu? Frågor som panelen tar sig an denna vecka.

90 - Moderatkris  

Ulrica Schenström befinner sig på det så kallade Sverigemötet, vilket innebär 1700 moderater i Karlstad men finns så klart med på länk. Givetvis avhandlar panelen krisen i moderaterna men också Annie Lööf och Jonas Sjöstedts udda resa genom landet.

Avsnitt 89 - Bah Kuhnke-asvnittet.  

Åsiktskorridoren sammanträder med Ulrica Schenström, Jonna Sima, Ingvar Persson och Fredrik Virtanen.

88 - Nilsavsnittet  

Fredrik Virtanen får en uppdatering efter semestern. Nils Bildts släktskap med Carl reds ut och även hans expertis.

Avsnitt 87 - Sverigeterroravsnittet  

Panelen tar sig an Donald Trumps hänvisning till problemen i Sverige. Centerns aktiva taktik i partipolitiken får beröm. Det och mycket mer.

Avsnitt 87 - Sverigeterroravsnittet  

Panelen tar sig an Donald Trumps hänvisning till problemen i Sverige. Centerns aktiva taktik i partipolitiken får beröm. Det och mycket mer.

86 - Liberalavsnittet  

Striden inom Folkpartiet, förlåt Liberalerna, fortsätter och därför klarar sig Jan Björklund kvar. No -go zoner på tapeten efter förslag från Moderaterna. Det och mer i veckans avsnitt.

85 - Lagavsnittet  

SVT-reporter dömd för smuggling - rätt eller fel? Är stöd till lanthandlar en bra väg att gå och Trump fortsätter sitt korståg mot media.

84 - Karlshamnavsnittet  

Hultqvist stötte på problem och Trump skapar problem vad han gör. Panelen guidar er igenom veckans händelser.

83 - Populismavsnittet  

Åsiktskorridoren om populism och svalvågorna av förra veckans utspel från Anna Kinberg Batra fortsätter att spridas.

82 - Kinberg Batraavsnittet  

Anna Kinberg Batra sträcker ut en hand till SD - Annie Lööf ställer inte upp på den alliansen - lever alliansen fortfarande är den stora frågan.

81 - Terroravsnittet  

God jul och gott nytt år önskar Åsiktskorridoren med et avsnitt om effekten av lastbilen i Berlin och rädslan för terrorattacker. Krisen i Miljöpartiet och vad gör "Hulta-Bulta" i Indonesien.

80 - Reinfeldtavsnittet  

Är en staty av Fredrik Reinfeldt en bra idé, samtidigt så har Reinfeldt hamnat i skottgluggen från tidigare partikamrater. Socialdemokraterna måste skaffa en riktig politik om de vill vinna igen.

79 - Opionsundersökningsavsnittet  

SCB:s stora opinionsundersökning diskuteras. Vad som Åkesson gjorde i SVT:s debatt på helt rätt sätt - för Sverigedemokraterna. Det är dags för partier att stå för sina åsikter och sluta fega.

78 - Julklappsavsnittet  

Stan mot landet - diskussionen har vaknat till liv igen och reds ut här. Årets julklapp är utsedd gillar panelen den eller inte?

77 - Miljöavsnittet  

Är det Kina som oväntat tar upp stafettpinen om miljön? Det finns ljusglimtar även efter Donald Trumps vinst i presidentvalet i USA.

76 - Donald Trumpavsnittet  

Panelen diskuterar utgången av det valet i USA och det är en lite nere programledare i Fredrik Virtanen som styr samtalet. Kommer det bli så illa i världen nu och hur mycket kan Trump göra som president?

0:00/0:00
Video player is in betaClose