Audiens

Audiens

Denmark

Audiens på P1 er et program om tro og eksistens., der går i dybden med de store emner som livet, døden, og at finde vej gennem kriser og prøvelser. Det er Katarina Lewkovitch, der tilrettelægger Audiens, der sendes på alle skæve helligdage, 16.03 på P1.

Episodes

Audiens -  På sporet af det onde 2:2 2016-03-25  

I Påskens udgaver af Audiens på P1 forsøger vi at indkredse lidelsen og det onde. I Audiens Langfredag ankommer Jacob Holdt til Bethlehemskirken, hvor Ole Skjerbæk Madsen holder til. I forsøget på at indkredse lidelsen og det onde er han en erfaren mand. Han uddriver onde ånder på mennesker, der er besat. Men hvad er en dæmon, hvordan arbejder en djævleuddriver, og hvordan skelner man mellem psykisk sygdom og besættelse? Lytterne bliver også inviteret med på en fantasirejse tilbage til Golgata for 2000 år siden. Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch.

Audiens 0

Audiens -  På sporet af det onde 1:2 2016-03-24  

I Påskens udgaver af Audiens på P1 forsøger vi at indkredse lidelsen og det onde, - det punkt, hvor mennesket når sin bund og stirrer ind i det eksistentielle geværløb. Skærtorsdag fortæller Jacob Holdts om sit våben mod det onde: Sig aldrig nej til et andet menneske, og sig aldrig nej til smerte. Således har han smeltet både massemordere og Ku Klux Klan-ledere og overlevede selv mødet med ondskab og kriminalitet. I 1. del af Audiens skal det desuden handle om, hvordan man starter som præstesøn og ender som fuldtidsvagabond. Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch.

Audiens 0

Audiens 2016-01-01  

Hvordan er det at være ved at dø, hvordan er det at overleve, og hvordan ser mørket ud? Skuespiller Bodil Jørgensen og hospitalspræst Christian Busch reflekterer over tro, det udsatte menneske og at finde vejen gennem krise. Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch. (Sendes også 4.03).

Audiens 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose