Avgå & Andra Åsikter - En sportpodd med fokus p

Avgå & Andra Åsikter - En sportpodd med fokus p

Sweden

Den första & enda Fantasy Premier League-ligan med egen podd. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Episodes

Avsnitt 26 - GW5 - Kun-King  

Det tjugosjätte avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. Det bästa någonsin. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 25 - GW4 - Ett avslaget wildcard  

Det tjugofemte avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 24 - GW3 - Bland ubåtar och wildcards  

Det tjugofjärde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 23 - GW2 - Strössel  

Det tjugotredje (teknikstrulande) avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 22 - GW1 - We're top of the league!  

Det tjugoandra avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 21 - Pre Season 2017/2018 - The Video (but audio)  

Det tjugoförsta avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Notera att detta endast är ljudupptagningen (via Anderssons famösa mick) av videoproduktionen inför GW1. Videon hittar du i Facebook-gruppen. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 20 - GW38 - #8aug  

Det otroligt svåra tjugonde avsnittet, säsongsavslutningen av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 19 - GW36 - Costa <3  

Det nittonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 18 - GW32 - Bench Boost  

Det artonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 17 - GW30 - Who let the dogs out?  

Det svåra sjuttonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 16 - GW28 - Wildcard not active  

Sextonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 15 - GW27 - Den hemliga gästen  

Femtonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 14 - GW26 - 5:a på bolljäveln PUNKT  

Fjortonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 13 - GW25 - Första svensken att göra mål i PL, ever!  

Trettonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 12 - GW24 - Jesus går på vatten  

Tolfte avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 11 - GW22 - Hangarounds  

Elfte avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 10 - GW21 - Tugget  

Tionde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 9 - GW20 - Tugget  

Podden är tillbaka! Nionde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla!

Avsnitt 8 - GW16-17  

Åttonde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

Avsnitt 7 - GW15 - Tågspecial!  

Sjunde avsnittet av Avgå! & Andra Åsikter. En sportpodd med fokus på #FPL och mycket prat om avgångar. Kämpa alla! Vi finns på iTunes Podcasts, Acast och SoundCloud, prenumerera och lyssna!

0:00/0:00
Video player is in betaClose