Avispodden

Avispodden

Sweden

I Avispodden träffar Modettes redaktör Emma Blomberg personer som hon är sjukt avundsjuk på. Tanken är att vända negativ avundsjuka till positiv pepp!

Episodes

8. Vanessa Falk: "Den här skivan är så viktig för min överlevnad"  

Den här veckan gästar Vanessa Falk Avispodden. Det blir det absolut starkaste avsnittet av alla. Vi pratar om sorg, om tacksamhet och om att albumet First är starten på ett nytt kapitel i livet.

7. Joanna Fingal:  "Jag önskar ibland att jag inte hade 33 000 följare på Instagram"  

Den här veckan träffar jag Joanna Fingal. Vi pratar om varför hon är "obloggig" och "o-sociala-medier-aktig" och om att vi tjejer måste hylla och pusha varandra. Och så stylar hon mig direkt i podden!

6. Cecilia Blankens: "Lägg tid på dig själv istället för vad någon annan Instagrammar"  

I veckans Avispodden träffar jag Cecilia Blankens. Vi pratar om att våga, om varför misslyckanden är något bra och varför det behövs 100 emojis för att beskriva henne. Och så lär hon mig att tänka "spela roll kokosboll"

Anitha Schulman "Det som var jobbigt då kan jag kapitalisera på nu"  

I veckans Avispodden träffar jag Anitha Schulman. Vi pratar om hur motgångar kan bli något positivt, om att starta eget och att många kvinnor är hotade av varandra men att avundsjuka kan vara bra. Och självklart är jag galet avis på att hon har fått gå på kungligt bröllop.

4. Margaux Dietz "Jag gör aldrig saker jag inte tycker är superkul"  

I fjärde avsnittet av Avispodden träffar jag glädjespridaren Margaux Dietz. Vi pratar om inställning till livet och om att det är de knäppa människorna som är de härligaste. Och så avslöjar hon att hon är jätteavis på kronprinsessan!

3. Michaela Forni: "Jag har så lätt att bli glad, men jag blir också ledsen varje dag"  

I Avispoddens tredje avsnitt träffar jag inspirerande Michaela Forni. Hon berättar om att våga säga upp sig, om varför hennes kommande bok ger henne ångest och om hur hon har jobbat med sin svartsjuka. Och – hon lär mig att njuta av livet!

2. PT-Fia: "Du har själv ansvar för hur du mår"  

I Avispoddens andra avsnitt träffar jag underbara Sofia Sjöström, mer känd som PT-Fia. Hon berättar om hur utmattningsdepressionen har förändrat henne som person och tipsar om hur man hittar balans. Och – jag konstaterar att Sofia har tagit makten över sitt liv!

1. Clara Henry "Jag har avföljt så många på Instagram"  

I första avsnittet av Avispodden träffar jag Youtubern, bloggaren, programledaren och författaren Clara Henry. Vi pratar om avundsjuka och feminism. Och om hur Clara tillsammans med alla tjejer ska ta över världen!

0:00/0:00
Video player is in betaClose