Bakispodden

Bakispodden

Sweden

En podcast av bakfulla, för bakfulla. Med humor, nyheter, och skitsnack.

Episodes

40. Ingen Finisher  

Ett långt avsnitt där vi springer maraton genom brinnande förorter, talar om guldet som blev till sand, tar svängen bortom björkarna, vidare genom Gatsbys imponerande villa och slutar vid Jay Zs stadiga fötter.

39. Pansarpitten  

Om hur Alexander påbörjar resan som troligtvis kommer sluta öga mot öga med Putin, samt om Justin Biebers öron, mer om Ryssland och mycket om skogshuggares okonventionella bajsvanor.

38. Bildt  

Till att börja med - ljudet är inte det vackraste i dagens podcast men vad gör det när ni egentligen bara bryr er om innehållet, inte sant? Det blir en sedvanligt färgsprakande podcast där vi slänger oss mellan bajsenödigheter och politik i snäva, stundtals omoraliska, svängar. Sedan ger Böna er en analys av svårigheterna i att rycka en plastmatta, Salle talar ut om sin Kinesiska/Polska katt med det orimliga namnet "Puck" och vi tar oss en titt på Bildts karaktär. Mycket nöje!

37. Anabolic ("Säsong Tre")  

Åh DÄR var vi tillbaka över ytan igen! Efter ett smärre vårbreak framtvingat av diverse problem (tekniska/kommunicering/sjukdom/tidskillnader/läggning (skoja om den sista)) är vi TILLBAKA! Och allt är nästan som vanligt bortsett ifrån att vi är lite äldre, lite mörkare i rösten, lite mer hår på bröstet, och inte ett dugg mognare. Idag spretar det. Vi rör oss mellan Milano och Nordkorea, Carl Bildt och anusrosen, stölder och väder - lyssna vettja!

36. Fittspettare  

Privjet kära lyssnare! Avsnitt nummer 36, "Fittspettare", är HÄR! Vi hade så roligt att det var svårt att sluta! Vi snackar Putin (den gamla golfaren), Ryssar, tatueringar, hemliga sällskap, träning, och fortsätter FRAMFÖRALLT vårt sökande efter vår alldeles egen researcher.

35. Musikkollektivet Underlivet  

Den 19 februari 2012 startade vi upp Bakispodden. Nu, ett år senare lever vi fortfarande, vem fan kunde ana det? I samband med detta lilla jubileum ger vi er en pod på ecstasy! Det blir smutsigt och snuskigt, precis som för ett år sedan, det blir mycket och höga skratt, det blir meteorier, underlivsyoga, fisk OCH MYCKET MER! Bland annat bjuder Linus på en liten krönika om bakfyllans magi och Böna bjuder på intima detaljer om sitt könsorgan. Men framförallt ger vi er världspremiären av Musikkollektivet Underlivets allra första låt. Den banala, platta, nationalistiska visan "I Sverige!". Lyssa på denna sprakande fest och häng med oss in i ett nytt år med Bakispodden!

34. Before they Findus!  

Påven avgår, hästkött hittas i nötkött, House of Cards levererar magi och Bakispodden släpper nytt avsnitt - en helt klart hektisk vecka för vår lilla värld. Och just dessa ting pratar vi om idag. Lyssna, njut och glöm bort Alla Hjärtans Dag-nederlaget.

33. Integritet  

Hej på er. Podda nummer trettiotre är vid liv. Idag reder vi ut vilka likheter Zlatan har med, bland annat, Håkan Hellström och Rodriguez, och vilka likheter som saknas mellan Z och Anton Hysén. Vad vi, såhär i efterhand, kommer att kalla Let's Dance-faktorn. Lyssna!

32. Kyrkofejder och Taxigräl  

Ny vecka, ny podcast, nya objekt att hytta med näven mot, nya strapatser att analysera. Vi ger er, bland annat, en rasande Alexander, kyrkofejder i JKPG, korrerapporter ifrån Mexico och så lite snusk på det.

31. Transvestiter och Matpriser  

Gott folk, den trettioförsta podcasten i Bakispoddens historia ser nu ljuset från världen. Vi bjuder er på en show innehållande matkrig, identitetskrig, korta krig och laserdoomkrig.

30. Död åt Amerika  

Pod nummer 30 i vilken Salle ger en känga till trångsynta "beach 2013-satsande", Benny berättar om skenmanövrar under andra världskriget och Lukas ger en stor, fet känga till landet i väst - USA.

29. Året var 2012  

"Året var 2012. Dimman låg tät över den allt varmare jorden." Så kunde Hans Villius ha inlett en voice-over om det gångna året om han fortfarande hade varit i livet. Men död är död (R.I.P obviously) och nu är nu och här är vår senaste podcast som vi dedikerar helhjärtat till året då järnrör skulle spela en större roll än många hade trott, då namnet Sandy fick en negativ biklang, då en man med drömfångare runt halsen blev den stora hitten och då självaste Bakispodden kom till. Lyssna vettja!

28. Nemesis  

Gott folk! Här kommer avsnitt nummer 28, det första under 2013! Vi snöar in på diskussioner om Nemesissar (bestämd form plural) och det uppstår oensigheter omkring ordets sanna betydelse. Vi snackar också nyårslöften, hårfrisyrer och ni får, som vanligt, följa med Böna in i historien! Linus står över veckans drabbning men hans små avslut återkommer självklart i nästa podcast!

27. Dekadens  

Vi har varit på lov, druckit alldeles för mycket, tänkt alldeles för lite och liksom vandrat runt i ett konstant litet moln av ledighet och löshet. MEN här är den nedklippta versionen av podden som vi sände live före jul och snart kommer det mer av oss! I pod nummer 27 hör ni starten av det nya upplägg som vi kommer att ha på podcasten i framtiden och som förhoppningsvis kommer göra timman med oss ÄNNU roligare. Hör Salle hytta med näven mot snusförbuden, lyssna till Lukas prisning av den nya trailern till The Great Gatsby och förundras över Bönas historia om Julfreden 1914. Och självklart kommer Linus in på slutet, denna gång med starkare ord än någonsin tidigare.

26. Hemlispodden  

2 månader av hemlighetsmakeri föregick denna podcast i vilken Lukas hemfärd diskuteras. Planerna på att CHOCKA Alexander presenteras genom diskussioner mellan Linus, Lukas och Jonathan och därefter får ni följa med på Lukas resa över Atlanten. Vi avslutar podden med Alexander vid mikrofonen tillsammans med Lukas och Jonathan. Det här är ett SPÄNNANDE avsnitt!

25. Den om Lukas  

Den tjugofemte podden har kommit till världen! Idag utforskar vi Lukas inre genom att gå igenom att använda Herr Proust frågor. Känslorna kokar över och vi ger er en av de mest skrattfyllda poddarna på länge. Njut!

24. Julspecialen!  

Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast tomten är vaken. Och Bakispodden släpper sin EXKLUSIVA Julspecial! Vi tar er igenom ALLT: Tomtens bokslut, julmusik, julfilmer, maten, människorna, drickat, känslan. Följ med!

23. Dansbandshouse  

Ordningen är återställd! Stormen är över och vi sitter återigen samlade i båten för en "vanlig" podcast, Alexander, Jonathan och Lukas. Idag gosar vi oväntat ned oss i housens magi och vänder och vrider på hur denna genre har kommit att bli vad den är. Vi pratar också om industrithai, sommarminnen och skostorlekar! Det ni!

23. Dansbandshouse  

Ordningen är återställd! Stormen är över och vi sitter återigen samlade i båten för en "vanlig" podcast, Alexander, Jonathan och Lukas. Idag gosar vi oväntat ned oss i housens magi och vänder och vrider på hur denna genre har kommit att bli vad den är. Vi pratar också om industrithai, sommarminnen och skostorlekar! Det ni!   23. Dansbandshouse   Om ni läser det här och väljer att INTE gå in på Itunes och ge oss en röst så är det likvärdigt med att icke-like:a en bild - en manifestation mot er mottycklighet! Vi finns också på Twitter, Facebook och podcasts.nu, OF COURSE. Sen mailen, för de gammalmodiga, l.ragnhage@gmail.com   Puss och kram!   http://k003.kiwi6.com/hotlink/65uo4oqbxf/23._dansbandshouse_1_.mp3  

22. Bomben  

Ångest, chock och ånger - där har ni känslorna som ringar in dagens extrapod. En extrapod som var tänkt som en parodisk version av en debatt mellan Alexander och, förra programmets debutant, Niklas. Det hela slutade i något vi aldrig trodde skulle ske. Bomben föll och Alexander försvinner för alltid ur podcastmediet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose