Bandyportföljen: The Podcast

Bandyportföljen: The Podcast

Sweden

Universums roligaste podcast.

Episodes

99 - Ring så spelar vi  


I ett kaosartad avsnitt där lite rusdrycker plockades fram spelar vi rollspel, sjunger och pratar om ditten och datten. Medverkande: Johan Gösen Ole Sheriffen Målarn!

98 -  BPF Awards 2017  


Gösen och Johan går igenom Division 1 Östra . Succé helt enkelt.

97 - Ole i alperna  

Äntligen! Alla tre sitter tillsammans igen. Sjukt länge sen sist. Ole berättar om sin semester i alperna och om sina fortkörningsböter. Han håller låda som aldrig förr helt enkelt. Johan och Gösen stojar som vanligt på i vanlig ordning men Ole är het i det här avsnittet. Tack för att ni lyssnar på oss. Puss!

Bonusbusringningar  

I väntan på avsnitt 97 släpper vi tre busringningar.

96 - Gösens 4 mål  

Lyssna era tokstollar!

95 - Kommentator  

Gösen och Johan diskuterar fredagkvällens spännande kvartsfinal mellan VSK P20 -SAIK P20. Blir som vanligt mkt bandysnack om allt möjligt. Lyssna!

94 - Kvalextra  

Johan och Gösen snackar bandy-bandy-bandykval i mängder. Innelistan är med såklart med på ett hörn. Succéavsnitt helt enkelt.

93 - Börtdej  

Ole är tillbaka!! Äntligen! Johan och Ole pratar om Rysslands nationalsången som blev ett praktfiasko. Johan utser division 1 Östras softaste omklädningsrum. Och så pratat vi om Oles födelsdagskalas. Tack för att ni lyssnar.

92 - VM i bandy  

Gösen och Johan rätar ut frågetecken om Bandy-VM. Johans Lista är äntligen tillbaka och så pratar grabbarn om Eskilstunas bandymatcher. 41 minuter glädje.

Extra - Sergej Disco Hempa  


Ett litet extra avsnitt på 17 minuter. Eskilstuna BS spelarna Gustav Wallin och Jonas Thilen snackar lite om sina bandykarriärer. Sen så får Johan en liten pratstund med EBS målvaktstränare Henrik Kaup.

91 - Gösen & Johan  


I detta avsnitt håller Gösen håller låda. Vi snackar som vanligt om bandy i alla dess former. Tack för att ni lyssnar på oss. Puss

90 - Gips  


Johan och Gösen pratar lite löst om Gösens CHOCKSKADA och som vanligt går vi igenom både ditten och datten. Lite kortare avsnitt men väl värt att lyssna på. Puss

89 - Bengt-Åkes bravader  


Johan ringer runt till följande: Köpings tränare, Örjan Holm Tillbergas avgående sportchef, Zocke Skövde BK:s Johan Sundvall 75 åriga bandyspelaren Bengt-Åke Torhall Otterbäckens Klas Garp. Mycket nöje =).

88 - Bengans badrum  


Gösen och Johan snackar som vanligt en massa bandy och annat skoj. I detta avsnitt ringer vi upp legenden Kent Lisell och snackar lite om den tidigare turbulensen. Sen så tar vi upp Bengt Andersson, när han ligger i badet. Gott nytt år. Puss

87 - Ole  


Återförenade tillslut. Vi ringer upp domaren Niklas Wiklander, Klas Garp och så får vi prata med Ola Fredricson i 7 sekunder! Gösen går igenom alla division 1:s nuvarande skyttekungar och Ole pratar snusk i vanlig ordning. OM vi själva får bestämma så är det här ett Herrejösses avsnitt.

BPF 86 - Berra  


Herregud vilket avsnitt! Bara massor utav bandy! Vi tar upp Norrteljes bokningsfadäs, Katrineholm Bandys Emil Andersson, nya bandysidan på Facebook.. Lyssna vetja! Puss o kärlek.

BPF 85 - Dum & Dummare  


Gösen och Johan håller i tyglarna även i detta eminenta avsnitt. Vi snackar bl a om hur trevlig domaren Lissel är och så ringer vi upp Jesper Dahlin, Gillstads BK:s bästa spelare. Ja, vi snackar som vanligt mest strunt. Lyssna vetja!

BPF 84 - Glasögon  


Johan och Gösen snackar med domaren Andreas Viktorsson! SUCCÈ!

BPF 83 - Division 1 Östra  


I detta specialavsnitt ringer vi upp profiler från världens hetaste division 1 serie, nämligen den Östra serien! Helenelund - Anders "Mariekexet" Ekström GT/76- Håkan Hult SIF Norrtelje - Robban Ericson Djurgården - Micke Malmqvist Hubbo BK - Sebastian Lillberg Vi ursäktar oss för det usla ljudet...

BPF 82 - Gubben  


I detta rekordkorta avsnitt på 32 minuter, ringer vi upp Borgias tränare "Gubben" och kollar läget. Sen så snackar vi som vanligt om allt och inget och så lite bandy på det. Puss

0:00/0:00
Video player is in betaClose