Bängängspodden

Bängängspodden

Sweden

Powered By Bstreet

Episodes

#13: Bäckängspodden är tillbaka!  

Podden är tillbaka efter en liten semester! En borr har gått igenom taket på skolan och du kanske är den Spice girl vi letar efter!
#12: Ettornas dag  

Föreningarna, ettornas dag, playmans ny aktivitet ja massa kul händer nu! in och lyssna!
#11: Välkommen till höstterminen  

Ett välkomnande till er nya ettor med lite info om vad ni har att se fram emot under året.
#10 – Halibkrönikan  

Ursäkta för bakgrundsljud.
#9 BIF – Bäckängs Idrottsförening  

BIF, Bäckängs Idrottsförening, är hos Bäckängspodden idag och reder ut ett och annat, samtidigt som de peppar Bäckäng på Arenakampen som är nästa måndag, så missa inte det!
#8: Föreningar & Bäckängsandan  

Bäckängspodden har fått in anonyma frågor, och vi talar med Bäckängspoddens egna Annie Sinistaj, som också är styrelsemedlem i Ragnarök, och Chelsie Hellström, som är med i Playman, Halib-krönikan och Elevrådet om dessa frågor som rör föreningslivet. Vad är Bäckängsandan egentligen, och får man vara i föreningslokalerna? Detta svaras på i detta avsnitt av Bäckängspodden.
Kulturveckan #1: Aktiviteter och Klädbytardag  

Bäckängspodden diskuterar klädbytardagen med två tjejer från DEES14A, och naturligtvis snackar vi också om vår kommande KULTURVECKA! Missa definitivt inte veckans avsnitt inför Kultis, om ni är lika taggade som vi är!
Bäckängspodden på plats: Cafeteria-Lotta & föreningsfolk  

Vi pratar med cafeteria-Lotta; hur mycket går vi till Bäckängscaféet egentligen, och vad köper vi mest? Vi snackar även med ett par killar som pratar om föreningslivet och föreningsfolket, vad tycks det om föreningslivet egentligen och är föreningslivet som det alltid varit? Veckans Bäckängspodd ger svar!
Bäckängspodden på plats – Mattanterna & Premiär  

Vi vet alla vilka de är – de dansar, sjunger och klär ut sig till stora högtider. Vi talar självklart om Mattanterna! Maria ifrån köket kommer och berättar om hur det är att vara en i Mattants-gänget, och lite om hur maten görs till oss elever. Sedan får vi även höra om en ny, spännande […]
Bäckängspodden på plats – Tanten i Buren  

Ja, vem är den mystiska Tanten i Buren egentligen, och vad gör hon med allt vi hittar och lämnar in? Svaret finner ni här, hos Bäckängspoddens senaste avsnitt som gjordes i caféet på skolan.
#7: Helmut Kool och Midvinterblot  

Helmut Kools Maja Lindner och Herman Olsson berättar om deras tifobygge och tshirtförsäljning, och de berättar även om Ragnaröks midvinterblot.
#6: Uttagningarna mot 10-0 med Kim och Lovis  

Denna veckan snackar vi med coacherna för ett av Bäckängs största event: Bäckäng vs Teknis. Vi har med oss Kim Johansson och Lovis Joneryd, och bakom spakarna sitter som vanligt Angelica och Albin.
#5: Venus och Köpenhamnsresan  

Bäckängspodden är tillbaks med ett nytt avsnitt! Denna gång pratar vi med föreningen Venus, och tjötar vidare om Köpenhamnsresan.
#4: Bäckäng vs Teknisspecial  

Specialavsnitt inför Bäckäng vs Teknis. http://archive.org/download/BPEP04/BPEP04.mp3 Ladda ner som mp3 (Öppna i nytt fönster)  
#3: Luciafirande, klättring och Bäckäng vs Teknis  

Med Rasha Karma, Moa Frödin, Viggo Dahl, Angelica Björlin och Albin Frick https://archive.org/download/Backangspodden4/Ba%CC%88cka%CC%88ngspodden%204.mp3 Ladda ner som mp3 (Öppna i nytt fönster)
#2: Quizet & Nagys gosedjur  

Denna tisdag hålls det en frågesport mellan gästerna, och vinnaren får göra en challenge mot förloraren. Medverkande: Jonathan Hjalmarsson, Nagy Hamed, Angelica Björlin, Albin Frick Ladda ner som mp3 (Öppna i nytt fönster)
0:00/0:00
Video player is in betaClose