BaraBen-Podden

BaraBen-Podden

Sweden

Vi snackar om Blåvitt och annat vi känner för.

Episodes

19) Attention Please  

BBpodd kommer vara tillbaka den 19E MARS, i en lite ny förpackning!
Som ni vet, så har ju Patrik varit pappaledig - & därför kunnat fixa med klippning, redigering, teknik & annat mellan "amningarna" så att säga.När han nu började jobba i januari fanns inte riktigt den tiden, så därför har vi jobbat på en lösning för att finansiera en redigerare, men också en vettig studio för att öka kvaliten på podden. Nu är den lösningen ÄNTLIGEN i hamn!Vi har "förhandlat" med några olika alternativ, & det har verkligen ordnat sig på absolut bästa sätt.
Från & med första avsnittet 2015, som alltså kommer ut TORSDAG 19E MARS - kommer BBpodd nämligen att ligga på GP.se! 
GP? Tänker kanske några då. Skall ni verkligen bli en del av DET gänget - är det verkligen bra? Efter mycket övervägande har vi kommit fram till att det är PRECIS vad det är!This is why:
Alla nya inspelningskostnader täcks, så att podden inte bara överlever - utan också blir bättre
Vårt mål med podden är att sprida det Blåvita budskapet & skapa hype & drag kring laget & matcherna. På GP får vi chansen att nå ut till så många som möjligt - & förhoppningsvis "väcka liv" & "skapa sug" hos folk som inte har en aning om att det finns en Blåvit podd - detta är nog den största fördelen tror vi!
GP har en satsning på gång där man fokuserar sin fotbollsbevakning oerhört mycket på blåvitt. Detta tycker vi är BRA för Blåvitt - detta vill vi premiera & hjälpa i rätt riktning!
"If U cant beat them - join them" - tänker vi! Se oss som Blåvita "infiltratörer" i det stora mediehuset!
Blir ni inte styrda av GP då? Kommer detta inte påverka vad ni pratar om?Snabbt svar: NEJ!Längre svar: NEJ, detta var ett av våra ABSOLUTA krav - dvs ingen styrning whatsoever över poddens innehåll. Om vi vill göra en timslång sågning av Mattias Balkander, så gör vi det - inga problem!GP har gillat poddens format & anda - & vill gärna att vi fortsätter i samma stil!
Man kan också påpeka här, att vi inte kommer tjäna några pengar själva på detta - utan att GP bara står för själva produktionskostnaderna. Därför kan de inte heller styra över hur innehållet ser ut - eller snarare låter...
SÅ, vi hoppas att ni håller med oss om att detta är en GRYM lösning - för nu skall vi försöka göra en GRYM podd!
Vi har redan en massa "super-gäster" bokade, & i premiäravsnittet den 19E MARS, gästas vi av ingen mindre än Jörgen Lennartsson!
Ni kan såklart börja komma med förslag på frågor till Jörgen under hashtagg #BBpodd på twitter - eller på poddens nya instagramkonto @bbpoddStellham heter numera @BBJocke på twitter & Patrik heter @BBpatrik - rimligt...
Bara att följa & mata på med frågor! Mailen är bbpodd@gmail.com, om man föredrar det.
Sista grejen: Vi kommer behöva flytta serverplatsen för de kommande avsnitten - så från den 19E MARS hittar ni hela paketet på en ny adress på GP.se. Det betyder att ni som prenumererar på iTunes & andra ställen måste gå in på den nya adressen & trycka "prenumerera" igen. Länkar & annat spam kommer - var inte oroliga! 
Det var väl "det hele", som Vibe & gänget säger...
Alltså 19E MARS, PÅ GP.se - in & bomba oss med frågor på #BBpodd på twitter & @bbpodd på instagram!

Vi hörs!

18) "Hit the shit"  

I årets sista avsnitt av #BBpodd har vi samlat ihop det vi tyckte var roligast & bäst från premiärsäsongen. "Darijans nyårskarameller", best of - eller "Greatest hits" om ni så vill! Fokus är på skratt & skämt.
Mycket nöje så hörs vi nästa år!

17) Tollavallen  

I veckans avsnitt gästas #BBpodd återigen av Andreas Toll.
Vi kokar soppa på en spik, pratar framtidsdrömmar i Jönköping och drar igång poddens rimstuga. Mycket nöje!

16) Breeev!  

I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av ingen mindre än "Hunken från Böda", Gustav Engvall. Vi pratar judo, fotboll och brudar. Dessutom ger vi er den givna startfemman i Blåvitts luciatåg.
Mycket nöje!

15) Men va fan.  

I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av ingen mindre än C-kändisen Erling.
Vi diskuterar Mys-Jörgen, truppen inför 2015 och så bjuds det på en stor dos av roliga anekdoter.

14) Ultravax  

I veckans avsnitt av #BBpodd gästas vi av Bobban från Ultras Göteborg.
Vi diskuterar bla. supporterkultur, framtida tränarnamn, medias vinklingar och bjuder även på en stor frågestund kring ämnet bengaler. 
Dessutom hyllar vi en viss Trendpattra, kanske lite för mycket.

Vi hörs!

13) Jävla Pattra  

I veckans avsnitt SÅGAR Jocke & Patrik sig själva & Baraben.com
Andreas Toll som är gäst berättar om blåvit eufori & slagsmål. 
Samt, givetvis - "Veckans Pattra-pport"...

12) Deal or no deal  

I veckans avsnitt gästas Patrik och Jocke av ingen mindre än Markus Wulcan, stjärnreporter på Aftonbladet. Vi diskuterar Grens masterplan, fobollsgalans fadäser och inte minst vår kommande tränare. 

11) Stort tack!  

Veckans avsnitt med Patrik och Jocke gästas av John Alvbåge som praar om snabba utkast, Gustav Engvall och givetvis en rejäl portion Mikael Stahre. Desutom tar John över sågen och fullkomligt demolerar ett mediehus. 

10) Brunch-bingo  

Jocke, Patrik & Andreas pratar om avslutningsfesten på lördag, diskuterar göteborgsmedias vinklingar - samt sätter sågen i vissa huvudbonader...

9) You're not in Jönköping anymore  

I veckans Podd diskuterar Jocke, Patrik & veckans gäst Hampus Jaksh blåvita nyförvärv, Grens "CHOCK-lögn" - samt Kenneth Zohores bidrag till den svenska ubåtsjakten...

8) Sonen från Örkelljunga  

Denna vecka bjuder BaraBen-podden på ett specialavsnitt. En tillbakablick på när en av våra mest folkkära spelare gjorde ett eget avsnitt. En berättelse om en liten pojke från Örkelljunga och hans resa in i det Allsvenska finrummet. Häng med!

7) Disney on ice  

Den gyllene trion Toll, Stellham och Patrik diskuterar veckan som varit, framtid och hur möjligheterna ser ut att starta en blåvit pub.
Vi presenterar vinnaren av förra veckans tävling och ägnar en stor del av programmet till era lyssnarfrågor. Dessutom hör vi en stockholmare gå fullständigt bananas. Magi! Vi hörs!

6) Less is more  

Med originaluppställning diskuterar vi bla. Stahres framtid, Luddes vänsterfot samt Feldgraus two seconds of fame. Hur är det nu med bengaler? Vad är rätt, vad är fel? Dessutom utlovas en tävling med ett mycket fint pris i potten. Vi hörs!

5) Klipp dig!  

Jocke, Patrik & "veckans gäst" Andreas Toll snackar om Lasse Vibes framtid, Clean Court & Kjetil Waehlers kommande Hollywoodkarriär.. Dessutom tar vi reda på vad som egentligen hände under förra veckans tävling. Var den riggad, egentligen?

4) FullFredag  

Med samma laguppställning som föregående vända tar #BBpodd dig och ditt blåvita intresse till nya höjder. Vi blir i veckans avsnitt hatade i Gävle men älskade i Stockholm. Vilken av spelarna skall vara med i Paradise Hotel, och hur är det nu med #FullFredag? Toll har koll! Dessutom avslöjar vi vinnaren av Pontus Wernblooms signerade matchtröja. Häng med!

3) "World Of Warcraft"-Frisyr  

Stellham, Patrik & "debutanten" Johan identifierar den Blåvita "Twitter-eliten" & reder ut hur man röstar blåvitt. Dessutom VÄRLDSPREMIÄR för lyssnartävlingen med ett fantastiskt pris i potten!

2) Erase and rewind  

Vi snackar "Nisse Wiberg-effekten", Lasse Vibes favorit-öl & utser "Veckans Pajas". Dessutom går Patrik till "CHOCK-ATTACK" mot en av stadens journalister...

1) Cool i Kalmar  

I premiären av BaraBen-Podden pratar vi om nyförvärv, "Måns-Melkers" frisyr & feldgraus första europaresa. Samt - ett "Instagram-tips" man inte får missa...

0:00/0:00
Video player is in betaClose