Barnebruden

Barnebruden

Norway

Barnebruden er en dokumentar om barneekteskap i Malawi. I et samfunn hvor alle andre institusjoner svikter dem har en gjeng lokale ungdommer, mange av dem tidligere barnebruder, tatt på seg en oppgave som egentlig ikke er deres: å stoppe barneekteskap. Det er også en dokumentar om den brutale virkeligheten til Aseka - en 15 år gammel jente i fare for å bli giftet bort.

Episodes

Episode 4: Barnebruden  

Oppdraget viser seg å være mye vanskeligere enn Hilda og ungdomsgruppa forestilte seg. Nå må også besteforeldrene til Aseka overtales. Klarer de å stoppe bryllupet? Hør siste episode av Barnebruden.

Episode 3: Foreldrene  

Ungdomsgruppa har funnet Aseka, og utstyrt med skjulte mikrofoner konfronterer de foreldrene hennes. Det viser seg at situasjonen er mye verre enn de trodde. Det blir for mye for Katarina.

Episode 2: Jakten på Aseka  

Ungdomsgruppa har funnet landsbyen til Aseka, men har problemer med å finne riktig jente. Katarina snakker med landsbyhøvdingen og politimesteren og prøver å finne ut hva de gjør for å hindre barneekteskap.

Episode 1: They will lie to you  

Katarina finner fort ut at "Afrikas Varme Hjerte" har en skyggeside. Tusenvis av barn giftes bort årlig - med katastrofale konsekvenser. Hun møter Hilda – en tidligere barnebrud – og blir med ungdomsgruppa som hun er med i når de skal forsøke å stoppe et nytt barnebryllup fra å finne sted.

0:00/0:00
Video player is in betaClose