Barnpodden

Barnpodden

Sweden

En podcast av Kajsa & Alexandra med hög igenkänningsfaktor för alla som har barn. Vi pratar relationer, pinsamheter, vardagligheter, bajsblöjor, trots och mycket annat.

Episodes

56 - Time to say good bye  

Time to say good bye...

55- Sommarkläder  

Vi snackar sommarkläder! Och bestämmer oss för vilka plagg och märken som är måsten i våra garderober. Barnkläder... ja det kommer i ett kommande avsnitt :)

54 - Socialt och Spontant  

Sommar, semester och ledighet. Vad gör man? Vi bestämmer i det här avsnittet att det är fokus på Valfrihet, Socialt och Spontant. Bort med alla måsten och in med den härliga fria sommaren.

53 - Det stora detoxavsnittet  

Ja men vi är ju tvungna att berätta hur det går med den så kallade detoxen. Och så kommer Kajsa med årets kanske bästa inspirationstips!

52 - Detox  

Hur är man som mamma om man är tillräcklig? Kan man nånsin bli bra nog? Det snackar vi om i detta 1-ÅRSAVSNITT (1 år! Tänk va!) tillsammans med detox (Häng med oss, vi kör från och med söndag) och en massa annat. 

51 - Påskavsnittet  

Vi pratar påsk, att skaffa barn tätt och... ja mycket annat precis som vanligt. 

50 - Mer passion tack!  

I det här avsnittet snackar vi passion högt och lågt! Glöm inte att tipsa när ni väl har lyssnat. Jakten på passionen har just startat...

49 - När man inte vill vara mamma  

Vi pratar om tabuämnet när man INTE känner för att vara mamma. Och lite till. 

48 - Vinnarskalle & Mindfulness  

Vinnarskallar - Hur gör man när barnen inte står ut vid förlust? Och hur kan vi införa mer mindfulness i våra barns liv? Det och mycket annat diskuterar vi i dagens avsnitt. 

47 - Resa ifrån kidsen  

Det här med att resa ifrån kidsen - Skönt eller mest ångest? Det och internettvett för barn pratar vi om i det här avsnittet.

46 - När vi träffas första gången  

Lite hetsigt, lite oplanerat, mycket spontant och framförallt... FÖRSTA GÅNGEN VI SES! 

45 - Kajsa går in i garderoben  

Helikopterföräldrar, curlingföräldrar, barnkalas, ensamföräldrar, bonusfamiljer och lite annat smått och gott. 

44 - Projekt och självständighet  

Ingredienserna den här veckan: Entreprenörskap, projekt, pepp och det där med att släppa kontrollen över barnen. Nu kör vi!

43 - Självständighet & Vänliga veckan  

Hur får man barnen att bli självständiga? Det och mycket annat pratar vi om idag. Häng med! :)

42 - Confession time  

Korten på bordet - Hur går det med våra nyårsmål egentligen? Det och mycket annat pratar vi om i det här avsnittet. Vi kallar det Confession time. 

41 - Föräldraegentid & annat  

Föräldraegentid, uppfostringsmetoder, det här med att umgås med barnens kompisars föräldrar... och en massa annat.

40 - Ärlighet, tydlighet och att vara sig själv  

Det här är avsnittet då vi bestämmer oss för att bli 100% ärliga (Vi menar i alla lägen), bli tydliga i våra personligheter samt alltid ta ställning. Häng med, det är nu det händer!

39 - Inspiration! ...och lite mörker  

Det var meningen att det här skulle bli årets kanske mest inspirerande avsnitt. Vi pratar nämligen om vad som inspirerar oss, vad som får oss att må bra och vara lyckliga. Det smög sig dock in lite verklighet också. Lite mörker och allvar. Men strunt i det - In och lyssna nu!:)

38 - Gott och blandat  

Nytt år, nya möjligheter. Å ena sidan jättehärligt, å andra sidan tungt. Skola, jobb, dagis, aktiviteter och vardagsstress som sätter igång. Det är vad vi pratar om den här veckan. Och lite svordomar. Häng med!

37 - Skål!  

Inspelning på självaste nyårsafton kan ju inte handla om annat än just det nya året. Vi peppar vidare om våra nyårsmål och det nya året. Vi är sååå redo för 2014!

0:00/0:00
Video player is in betaClose