Episodes

Godnattsagor: Farmors alla pengar, del 2 av 2  

En dag blir farmor plötsligt snurrig, hon känner inte ens igen sitt eget barnbarn! Hon litar inte på någon, och får för sig att ta ut alla sina pengar från banken och gömma dem i sitt eget hus.

Godnattsagor: Farmors alla pengar, del 1 av 1  

En dag blir farmor plötsligt snurrig, hon känner inte ens igen sitt eget barnbarn! Hon litar inte på någon, och får för sig att ta ut alla sina pengar från banken och gömma dem i sitt eget hus.

Godnattsagor: Kaninkostymen  

Viktor är kär i Gabbi. Viktor har också precis fått två småsyskon som tar så mycket tid att hans föräldrar inte ens hinner tvätta hans kläder, så en dag får han ha kaninkostym istället...

Godnattsagor: Koko och Bosse törs inte!  

Koko och Bosse är i simhallen, men innan man går in till bassängerna måste man duscha av sig. Koko säger att man måste vara naken när man duschar, men det törs inte Bosse.

Godnattsagor: Lämnad ensam, del 2 av 2  

Hasselmusen och Jättemyrsloken är bästa vänner. Men en dag bestämmer sig Hasselmusen för att hänga med mullvaden Stellan. Jättemysloken blir alldeles ensam. Och svartsjuk.

Godnattsagor: Lämnad ensam, del 1 av 2  

Hasselmusen och Jättemyrsloken är bästa vänner. Men en dag bestämmer sig Hasselmusen för att hänga med mullvaden Stellan. Jättemysloken blir alldeles ensam. Och svartsjuk.

Kina och Keve lever livet del 5: Tvätta kläder  

När kläderna blir smutsiga, vad gör man då? Jo, man får gå ner i tvättstugan! Där låter det roligt och kläderna blir rena. Del 5 av 5.

Kina och Keve lever livet del 4: Ligga vaken  

Det är skönt att sova men det kan vara svårt att komma till ro. Vad ska man göra då? Räkna får? Del 4 av 5.

Kina och Keve lever livet del 3: Gå på promenad  

Ibland vet man inte vad man ska göra. Då kan man gå på promenad och träffa på vinden. Del 3 av 5.

Kina och Keve lever livet del 2: Få feber  

Kina och Keve lever livet. En dag känner sig Keve varm. Du har fått feber, säger Kina. Då får man äta glass! Del 2 av 5.

Kina och Keve lever livet del 1: Laga mat  

Kina och Keve lever livet. Hur låter det när en mage kurrar? Kan en tomat prata? Följ med när Kina och Keve ska laga mat. Del 1 av 5.

Finska sagor: Irma och tant Sofia  

Irma har svårt att hänga med när tant Sofia från Finland kommer på besök och pratar finska med mamma. Istället går hon ut och gungar med sin vuxenkompis Jacob. Men plötsligt faller Jacob ur gungan!

Finska sagor: Åskväder och pingisbollar  

Iida är uttråkad, men mamma bara hamrar och hamrar på huset till nya kolonilotten. Till slut går Iida iväg själv för att leka. Men vem är det som står i dörren till grannens läskiga hus?

Finska sagor: Eira och jag  

”Jag gillar äventyr - djungler med farliga djur och stora städer där det pratas olika språk. Den här sagan handlar om när jag och min kompis Eira bestämde oss för att rida hela vägen till Finland.”

Finska sagor: Rapparen Andu  

Andu ska äntligen få se sin stora idol uppträda - rapparen Cheek. Konserten blir helt magisk, och Andu bestämmer sig för att han också vill bli rappare. Men hur bär man sig egentligen åt?

Finska sagor: Hustomten i Väsby  

Juha och hans mamma är trötta på smuts och grå betong hemma i Upplands Väsby. Men så en kväll träffar Juha på en märklig liten figur när han är i återvinningsrummet för att sortera sopor.

Svarta lilla koltrast, del 5 av 5: En del av oss  

Det råder panik. Storfåglarnas skräck - Storboan - har slutligen kommit för att ta deras ägg. Men kanske kan Svarta lilla koltrasten med sina unika erfarenheter hjälpa dem? Del 5 av 5.

Svarta lilla koltrast, del 4 av 5: De farligaste farorna  

Storfåglarna har beslutat sig för att ge Svarta lilla koltrast tre dagar i djungeln. Samtidigt kommer något mystiskt flytande ned för ån, och det är bara koltrasten som vet vad det är. Del 4 av 5.

Svarta lilla koltrast, del 3 av 5: Innerst inne är vi alla lika  

Svarta lilla koltrasten får sova en natt hos Storfåglarna. På natten får hon besök. Det är den grönfjädrade som kommer och lovar att allt ska bli bra. Del 3 av 5.

Svarta lilla koltrast, del 2 av 5: Främling i främmande land  

På den nya platsen där koltrasten hamnat finns allt man kan önska sig: värme, mat och ro. Men där finns också andra fåglar, och de är inte alls är så pigga på att ha henne där. Del 2 av 5.

0:00/0:00
Video player is in betaClose