Barnradions poddpaket 3-8 år

Barnradions poddpaket 3-8 år

Sweden

Sagopaket för barn 3-8 år att ladda ner och lyssna på när du vill. Ansvarig utgivare: Daniel af Klintberg

Episodes

Smarrepaketet  

Känner du Smarre? Han är en grön drake som bor hemma hos bonden Marcus. Här får du höra Sagan om ägget som aldrig ville kläckas, Smarre far till drakarnas land och Sagan om Smarre och Ulla-Gulla. Det här poddpaketet innehåller tre utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor från Sagotajm så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!Medverkande: Johannes Berg, Robin Blomqvist, Karin Blomqvist, Cecilia Hedin, Inga Rexed, Lisa Sofia Larsson.

Ung och gammal-paketet  

Har du en kompis som är gammal? Eller undrar du hur det kan vara att ha det? Här är ett paket med tre sagor om barn och gamla som är vänner.

Fotbollspaketet  

Gillar du att spela fotboll? Eller att titta på fotboll? Här är ett poddpaket för yngre barn fyllt med sagor och prat om fotboll som du kan lyssna på i bilen, på båten, flyget, tåget eller hemma. Gillar du att spela fotboll? Eller att titta på fotboll? Här är ett poddpaket fyllt med sagor och prat om fotboll som du kan lyssna på i bilen, på båten, flyget, tåget eller hemma.

Husdjurspaketet  

Älskar du djur? Lyssna på ett poddpaket fyllt med sagor och prat om husdjur. Det handlar om hundar, katter, kaniner, marsvin och en piraya. Det här är ett poddpaket med utvalda program från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Den som guidar genom poddpaketet är Stina Ericsson. Här nedanför hittar du länkar till berättelserna som är med.Trevlig lyssning!

Grispodden - OBS! finns bara till och med 23 april  

Nöff, nöff. Tre sagor som handlar om grisar! Grymt bra. Ladda ner innan 23 april, då poddpaketet inte får ligga uppe längre.

Billypaketet  

Lyssna på fem böcker om pojken Billy - skrivna av Birgitta Stenberg. Billy är i skolan, spelar boll, är med mormor, är på sjukhus och har en konstig dag. Det här är ett poddpaket med utvalda program från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor så hittar du det i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!

Experimentpaket med Tassa, Uppfinnarklubben och Naturbyrån  

Lyssna på fyra nyfikna faktaprogram för de yngsta barnen, 3-8 år. Tassas Trix med flytexperiment, Uppfinnarklubben om kylskåpet, Naturbyrån och mysteriet med den uppätna barken samt Emmots boktips. Det här poddpaketet innehåller fyra utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!

Barnradions dinopodd  

Det här är en podd med tre fantastiska dinosauriesagor från Barnradion. Du får höra "Ivar träffar en Stegosaurus", "Ivar träffar en Tyrannosaurus" och "Ibrahims gosedjur".

Sagopaket med Radioapan, Rymdfåglar och Älgtrubbel  

Lyssna på avsnitt från Radioapans frågesport, Rymdfåglar, Älgtrubbel, Biss och Kajs prutt-zoo och Leonis låda. Fem sagor som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det här är ett poddpaket med fem utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose