Basketpodden

Basketpodden

Sweden

Basketpodden fokuserar på NBA men vi slinker ibland in på collegebasket, Basketligan och landslagsbasket. Vi blandar prat om det mest aktuella med olika specialavsnitt där vi går på djupet i något ämne. Basketpodden görs av Henrik Broman, Magnus Wallin & Jakob Eklund.

Episodes

228. NBA Super Teams  

Magnus och Henrik pratar NBA Finals och vad vi lärde oss om vinnande NBA-basket denna säsong. Jakob och Henrik pratar på inför om NBA-draften.

227. Vingård, metal och modern konst  

Magnus och Henrik pratar om NBA Finals, summerar intrycken av Game 1 och 2 och blickar framåt mot fortsättningen i Cleveland. Allt inramat av cykling, vingårdar, metalband och konst.

226. Golden State of Mind  

Alexandra och Henrik pratar om tidernas mest stjärnspäckade NBA Finals. Magnus och Henrik pratar Bostons framtid, NBA Finals och debatterar LeBron vs Jordan.

225. Jerebko in the clutch  

Gabriel och Henrik pratar om Bostons starka insats i game 3 och draftlotteriet, den något avslagna serien GSW vs SAS och vilka spelare som stigit i rankingen under årets NBA Playoffs.

224. Kawhis fot  

Gabriel och Henrik pratar NBA West Playoffs, Utahs och Houstons framtid och Kawhis fot. Magnus och Henrik pratar om vingårdar, East Finals och Washingtons framtid.

223. East Clintwood  

Gabriel och Henrik pratar Luleå vs Södertälje, NBA Playoffs West och tvångströjor. Magnus och Henrik pratar om att få besök av sheriffen och NBA Playoffs East.

222. Olympic Elk  

Magnus och Henrik pratar älgar, Supersonics och NBA East Playoffs. Jakob och Henrik pratar därefter om West Playoffs och Clippers tuffa läge.

221. Jumbotronen  

Henrik får rapport från Magnus om staden Cleveland och de snackar NBA Playoffs East. Gabriel och Henrik pratar triple double-matematik och NBA Playoffs West.

220. Slutspelsfeber  

Alexandra och Henrik pratar LAC-UTA och TOR-MIL. Henrik frågar ut Magnus om cykelresan från Boston till Cleveland och om slutspelets första matcher.

219. Triple Double King  

Jakob och Henrik snackar Westbrook och kikar på NCAA & draften igen. Gabriel och Henrik pratar mer om Russ, självbehärskning och streaks och följer sen upp våra gissningar kring Awards, statistikkategorier och Over/Under.

218. Livrustkammaren  

Gabriel och Henrik pratar om bänkpress, NBA Awards Show, Westbrooks 40:e triple-double och om sex NBA-spelare som fått oförtjänt lite uppmärksamhet i år.

217. Basketligan Herr inför slutspelet  

Extraavsnitt där Andreas och Gabriel pratar om matchups i slutspelet och tippar vilka som går vidare till semis och final.

216. Groundhog-bussar  

Magnus och Henrik pratar Devin Booker, cykelsemester och NBA-slutspel. Jakob och Henrik pratar March Madness, skaldenamn och fejkslagsmål.

215. Finne, boll, munk, räv  

Jakob och Henrik inleder med Russ & Curry och fokuserar sen på NBA Draft 2017 och bastuheta prospects som Markkanen, Fultz, och Ball.

214. Topp 10 spelare + 58 sekunder  

Gabriel och Henrik rankar NBAs 10 bästa spelare, pratar MVP, jinx, Nurkic, tabellen och ledare i statistikkategorierna.

213. Topp 10 C + russin  

Magnus och Henrik pratar om kost, buy-outs och presenterar vår lista över NBAs 10 bästa centrar. Gabriel och Henrik snackar också Topp 10 centrar.

212. Topp 10 PF + vanvård  

Alexandra, Magnus och Henrik pratar Magic Johnson, NBA trade deadline, buy-outs och rankar NBAs 10 bästa power forwards.

211. Topp 10 SF + Boogie  

Magnus och Henrik pratar Ibaka-traden och Boogie Cousins-traden innan de glider in på listan över NBAs 10 bästa small forwards just nu. Alexandra och Jakob hoppar också in och argumenterar.

210. Topp 10 SG + trades  

Magnus och Henrik pratar några trades och presenterar vår ranking av NBAs Topp 10 SG:s just nu. Gabriel och Henrik fortsätter på ämnet.

209. Topp 10 PG + LeBron vs Barkley  

Alexandra och Henrik pratar 6,5 meter center, Melo och LeBron vs Barkley. Sen presenteras vår ranking av NBAs Topp 10 PG:s just nu. Jakob och Henrik tar sig också an det ämnet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose