Basketpodden

Basketpodden

Sweden

Basketpodden fokuserar på NBA men vi slinker ibland in på collegebasket, Basketligan och landslagsbasket. Vi blandar prat om det mest aktuella med olika specialavsnitt där vi går på djupet i något ämne. Basketpodden görs av Henrik Broman, Magnus Wallin & Jakob Eklund.

Episodes

215. Finne, boll, munk, räv  

Jakob och Henrik inleder med Russ & Curry och fokuserar sen på NBA Draft 2017 och bastuheta prospects som Markkanen, Fultz, och Ball.

214. Topp 10 spelare + 58 sekunder  

Gabriel och Henrik rankar NBAs 10 bästa spelare, pratar MVP, jinx, Nurkic, tabellen och ledare i statistikkategorierna.

213. Topp 10 C + russin  

Magnus och Henrik pratar om kost, buy-outs och presenterar vår lista över NBAs 10 bästa centrar. Gabriel och Henrik snackar också Topp 10 centrar.

212. Topp 10 PF + vanvård  

Alexandra, Magnus och Henrik pratar Magic Johnson, NBA trade deadline, buy-outs och rankar NBAs 10 bästa power forwards.

211. Topp 10 SF + Boogie  

Magnus och Henrik pratar Ibaka-traden och Boogie Cousins-traden innan de glider in på listan över NBAs 10 bästa small forwards just nu. Alexandra och Jakob hoppar också in och argumenterar.

210. Topp 10 SG + trades  

Magnus och Henrik pratar några trades och presenterar vår ranking av NBAs Topp 10 SG:s just nu. Gabriel och Henrik fortsätter på ämnet.

209. Topp 10 PG + LeBron vs Barkley  

Alexandra och Henrik pratar 6,5 meter center, Melo och LeBron vs Barkley. Sen presenteras vår ranking av NBAs Topp 10 PG:s just nu. Jakob och Henrik tar sig också an det ämnet.

208. Hello Wade, Melo trade  

Jakob och Henrik pratar begravningsstämning, NBA All-stars, Wade & Melo, stora traderykten och LeBron-gnäll.

207. Vad var det jag sa?  

Magnus och Henrik pratar trades, media-Pop, All-star starters och reflekterar över säsongens största negativa och positiva överraskningar i NBA.

206. Basketligan halvtid & NBA All-Star voting  

Andreas och Gabriel pratar Basketligan Herr så här långt, och utser besvikelser och utropstecken bland lag och spelare. Alexandra och Henrik pratar om NBA All-Star-voting + D-Rose.

205. Det börjar lukta trades  

Magnus och Henrik pratar om Korver till Cavs, traderykten, MEM vs GSW, D'Antonis skönspelande Rockets och halvtidsledarna till att vinna MVP och andra awards.

204. In or out? Auf wiedersehen!  

Jakob och Henrik pratar om juldagens stormatch mellan Warriors och Cavs, samt racet om slutspelsplatser i East och West.

203. Vad är fram och vad är bak?  

Alexandra och Henrik pratar om Houstons trepoängsrekord, NBAs bästa centrar och julklappsönskar sig något inför det nya året.

202. Vad fan är en power forward?  

Gabriel, Magnus och Henrik snackar spelare som levererar otroliga siffror: Westbrook, Durant, Klay, Giannis och CP3. Och vad fan är en power forward nu för tiden?

201. Tålamod  

Alexandra och Henrik pratar NBA-rookies och tålamodet som krävs för att följa rookies. Embiid hyllas såklart. Gabriel presenterar ett par balter och en LA-duo.

200. Born in the 70's  

Gabriel, Magnus och Henrik hyllar och rankar en generation av NBA-spelare, de som föddes på 70-talet. Det blir snack om bl.a Kobe & Shaq, Dirk, Duncan, Iverson och KG.

199. The Pauwer of Love  

Gabriel och Henrik snackar ESPNs player rankings, Minnesotas unga lag och San Antonios något äldre lag. Jakob och Henrik pratar om Drake Night.

198. Pop vs Trump  

Jakob, Magnus och Henrik pratar Pop vs Trump, ESPN player rankings, Clippers, OKC och Atlanta.

197. Förhastade slutsatser  

Magnus och Henrik överreagerar och snabbanalyserar de två första veckorna av NBA-säsongen. Suger Dallas? Är Lakers roligast? Vad gör DeRozan?

196. GM i soffan  

Gabriel och Henrik genomför årets version av “GM i soffan”, där de leker General Managers och bygger ihop varsitt lag. Magnus bidrag presenteras också. Är LeBron med i samtliga lag? Kan man tacka nej till Kawhi?

0:00/0:00
Video player is in betaClose