Basketpodden

Basketpodden

Sweden

Basketpodden fokuserar på NBA men vi slinker ibland in på collegebasket, Basketligan och landslagsbasket. Vi blandar prat om det mest aktuella med olika specialavsnitt där vi går på djupet i något ämne. Basketpodden görs av Henrik Broman, Magnus Wallin & Jakob Eklund.

Episodes

206. Basketligan halvtid & NBA All-Star voting  

Andreas och Gabriel pratar Basketligan Herr så här långt, och utser besvikelser och utropstecken bland lag och spelare. Alexandra och Henrik pratar om NBA All-Star-voting + D-Rose.

205. Det börjar lukta trades  

Magnus och Henrik pratar om Korver till Cavs, traderykten, MEM vs GSW, D'Antonis skönspelande Rockets och halvtidsledarna till att vinna MVP och andra awards.

204. In or out? Auf wiedersehen!  

Jakob och Henrik pratar om juldagens stormatch mellan Warriors och Cavs, samt racet om slutspelsplatser i East och West.

203. Vad är fram och vad är bak?  

Alexandra och Henrik pratar om Houstons trepoängsrekord, NBAs bästa centrar och julklappsönskar sig något inför det nya året.

202. Vad fan är en power forward?  

Gabriel, Magnus och Henrik snackar spelare som levererar otroliga siffror: Westbrook, Durant, Klay, Giannis och CP3. Och vad fan är en power forward nu för tiden?

201. Tålamod  

Alexandra och Henrik pratar NBA-rookies och tålamodet som krävs för att följa rookies. Embiid hyllas såklart. Gabriel presenterar ett par balter och en LA-duo.

200. Born in the 70's  

Gabriel, Magnus och Henrik hyllar och rankar en generation av NBA-spelare, de som föddes på 70-talet. Det blir snack om bl.a Kobe & Shaq, Dirk, Duncan, Iverson och KG.

199. The Pauwer of Love  

Gabriel och Henrik snackar ESPNs player rankings, Minnesotas unga lag och San Antonios något äldre lag. Jakob och Henrik pratar om Drake Night.

198. Pop vs Trump  

Jakob, Magnus och Henrik pratar Pop vs Trump, ESPN player rankings, Clippers, OKC och Atlanta.

197. Förhastade slutsatser  

Magnus och Henrik överreagerar och snabbanalyserar de två första veckorna av NBA-säsongen. Suger Dallas? Är Lakers roligast? Vad gör DeRozan?

196. GM i soffan  

Gabriel och Henrik genomför årets version av “GM i soffan”, där de leker General Managers och bygger ihop varsitt lag. Magnus bidrag presenteras också. Är LeBron med i samtliga lag? Kan man tacka nej till Kawhi?

195. NBA Over/Under  

195. NBA Over/Under
Gabriel, Magnus och Henrik gissar hur många vinster varje NBA-lag tar denna säsong och jämför med vad spelbolagen i Las Vegas tror.

194. NBA Awards & Predictions 16/17  

Jakob och Henrik gissar award-winners! Vem vinner MVP? 6th man? Rookie? Vi gissar också vilka som snittar flest poäng, returer, assist, steals och blocks.

193. NBA Southwest Division Preview  

Magnus och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Dallas, Houston, Memphis, New Orleans och San Antonio. De rankar även lagen och utser divisionens MVP och high scorer.

192. NBA Pacific Division Preview  

Gabriel och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Golden State, L.A Clippers, L.A Lakers, Phoenix och Sacramento. De rankar även lagen och utser divisionens MVP och high scorer.

191. NBA Northwest Division Preview  

Jakob och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Denver, Minnesota, Oklahoma City, Portland och Utah. De rankar även lagen och utser divisionens MVP och high scorer.

190. NBA Central Division Preview  

Jakob och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Chicago, Cleveland, Detroit, Indiana och Milwaukee. De rankar även lagen och utser divisionens MVP och high scorer.

189. Basketligan Herr Preview  

Gabriel och Andreas försnackar om årets Basketligan Herr och går igenom årets 9 lag, bedömer trupperna och värderar lagens nyförvärv.

188. NBA Atlantic Division Preview  

Magnus och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Boston, Brooklyn, New York, Philly och Toronto och rankar lagen. Divisionens MVP och high scorer utses också.

187. NBA Southeast Division Preview  

Gabriel och Henrik pratar truppändringar och tendenser för Atlanta, Charlotte, Miami, Orlando och Washington och rankar lagen. Divisionens MVP och high scorer utses också.

0:00/0:00
Video player is in betaClose