Bedretrent podcast

Bedretrent podcast

Norway

Podcast by Bedretrent

Episodes

BedreTrent Podcast Episode 16  

Dette er siste episoden før programlederne Silje og Susanne tar sommerferie fra Podcast-innspilling. De to svarer på flere lytterspørsmål om blant annet fitnessdiett, utfall-øvelser, energidrikker og hva de skal gjøre i sommerferien.

Bedre Trent Podcast Episode 15  

Styrkecoach Silje Mariela gjester Bedre Trent Podcast. Hun forteller om sin treningsreise og tidligere utfordringer i forhold til blant annet kropp og mat. Silje Mariela deler også sine tanker og erfaringer som styrkecoach hvor hun møter mange jenter som trener altfor mye og spiser altfor lite - hvordan kan man bli flinkere til å spille på lag med kroppen?

BedreTrent Podcast Episode 14  

Gunn Narten gjester BedreTrent Podcast. Den flotte brannkonstabelen forteller om hvordan hun selv trener og spiser, hvordan en helt vanlig jobbhverdag ser ut og hvorfor hun elsker jobben sin. Silje og Susanne diskuterer flere lytterspørsmål som blant annet handler om "hvordan komme raskt i form til sommeren", periodisk faste og de gir tips til hvordan du selv kan sette opp et sunt og variert kosthold.

BedreTrent Podcast Episode 13  

Treningsprofilen Christine Kamphaug gjester BedreTrent Podcast. Hun driver den populære Instagram-kontoen Christines Univers. I tillegg konkurrerer hun i bikini fitness og hun jobber som Coach hos Strongbody.no. De tre snakker om rumpetrening, myter rundt kosthold og kropp i sosiale medier. Hva slags bilder er greit å legge ut? Er alle formbilder med på å øke kroppspress? Er det inspirasjon eller et oppmerksomhetsbehov?

BedreTrent Episode 12  

Styrkeløfter og personlig trener Kjell Egil Bakkelund gjester BedreTrent Podcast. Han er verdensmester i styrkeløft, og snakker om hvordan han forbereder seg fysisk og mentalt til konkurranser. Kjell Egil avslører også sine fremtidige mål med tanke på verdensmesterskap og styrkeløft-konkurranser. Silje og Susanne svarer på lytterspørsmål om PT-jobb og hvordan de jobber med trening og kosthold i forhold til online coaching, samt hvordan de klarer å holde energinivået oppe i en hektisk og travel hverdag.

BedreTrent Episode 11  

Programlederne Silje og Susanne forteller om hvordan de prioriterer trening i hektiske periode med jobb, studier og andre prosjekter. De to svarer på lytterspørsmål om blant annet hvordan du kan bli sterkere i pullups og trendy energidrikker. Silje og Susanne har også tatt en lengre prat med styrkeløfter og personlig trener Pernille Stenberg. Hun skal konkurrere i VM styrkeløft utstyrsfritt i juni og tok nylig med seg en sølvmedalje i NM, etter å ha trent styrkeløft i kun 1,5 år!

BedreTrent Podcast - Episode 10  

I denne episoden har Silje fått med seg kjæresten sin på BedreTrent Podcast. Fredrik Aasgaard utdannet seg som personlig trener i 2006 og jobber i dag som PT på SatsElixia Storo. I tillegg har han en bachelorgrad i ernæringsfag. Susanne, Silje og Fredrik tre snakker blant annet om dietter, motivasjon og hva er det som egentlig er som skal til for å få folk motivert til å endre livsstil. Fredrik forteller også om sitt Grandiosa-i-3-uker-prosjekt som også ble et viralt blogginnlegg for noen år tilbake. Silje og Susanne diskuterer alkohol og svarer på lytterspørsmål om kosttilskudd, proteinpudding og rumpetrening!

BedreTrent Episode 9  

Sigvar Garfors gjester BedreTrent Podcast. Han er utdannet og jobber som personlig trener og webcoach. Sigvar har konkurrert i flere kroppsbyggerkonkurranser, men de siste årene er det styrkeløft som har vært hovedprioriteringen i forhold til treningen. Bergensmannen forteller blant annet om diett og styrketrening, hvorfor han vurderte å tappe blod for å gå ned i vekt før en styrkeløftkonkurranse og kroppspress blant gutter. I tillegg diskuterer de tre bilder og kropp i sosiale medier - hva er "greit" og "ikke greit"?

BedreTrent Podcast Episode 8  

Silje og Susanne har vært på Asker Treningssenter der de har møtt Soroush Jozani. Han begynte å jobbe i treningsbransjen i 2011 og jobber i dag som personlig trener på Asker Treningssenter hvor han også er medeier. I tillegg har Soroush startet CrossFit Asker og den personlige treneren brenner for å hjelpe mennesker. Fysisk aktivitet og god helse er viktige nøkkelord. De tre snakker blant annet om hvordan man kommer i gang med trening og hva som skal til for å fortsette med treningen. Andre stikkord for episoden er CrossFit, overvektsproblematikken i dagens samfunn og maratonløp!

BedreTrent Podcast Spesial "Ortoreksi" - Episode 7  

Ortoreksi - Når sunt blir usunt I denne episoden snakker Silje og Susanne med Pernille som har slitt med spiseforstyrret atferd og ortoreksi i flere år. Ortoreksi handler om å være så besatt av å spise sunt at man får et usunt forhold til mat og måltider. Det er usikkert hvor mange nordmenn som sliter med ortoreksi, men det er ingen tvil om at det er store mørketall. Pernille forteller en ærlig og sterk historie om hvordan mat og måltidssituasjoner går utover det sosiale livet og familierelasjoner. Hun håper å kunne inspirere til mer åpenhet rundt det å ha en spiseforstyrrelse og en spiseforstyrret atferd. Man er ikke alene og det finnes hjelp. (Illustrasjonsbilde fra Adobe Stock)

BedreTrent Podcast Episode 6  

Silje og Susanne har intervjuet Lene Alexandra Øien som forteller om sin reise fra å være en artist med silikonpupper som sitt levebrød i showbusiness til å komme dit hvor hun er i dag. Lene Alexandra Øien har blant annet vunnet "Skal Vi Danse", deltatt i Melodi Grand Prix, skrevet boken "Bra Nok! og vunnet flere priser innen Bikini Fitness. Det siste året har hun gjort stor suksess med sitt selskap LA Lifestyle. I tillegg snakker Silje og Susanne om hvordan det går med trening og kosthold, og det er duket for dips-krig mellom de to programlederne!

BedreTrent Podcast - Episode 5  

I denne episoden har Silje og Susanne snakket med Benjamin Christensen som for tiden er aktuell med boken "Sterkere - fra trent til veltrent". Boken har han skrevet sammen med sin kollega Martin Norum. Benjamin er en dyktig og anerkjent personlig trener og naprapat. Her blir det blant annet masse inspirerende prat om trening, den nye boken og viktigheten av kildekritikk. I tillegg avslører Benjamin hvordan han selv trener og spiser, og om utfordringer han har møtt på i løpet av de siste årene. I løpet av episoden nevner den personlige treneren og naprapaten noen forskningsstudier og for de interesserte får du linkene her: https://www.painscience.com/articles/pain-is-weird.php En litt mer forskningsrettet artikkel rundt modellene terapeuter "går bort ifra" og hva man går mot: http://www.physioaxis.ca/realitycheck.pdf Andre nettsteder som kan være verdt å sjekke ut: www.bettermovement.org www.cor-kinetic.com www.greglehman.ca www.bboyscience.com

BedreTrent Podcast episode 4  

Irelin Schaldemose er vår gjest i episode 4 av BedreTrent Podcast. Denne jenta forteller om sin reise fra å veie opptil 90 kilo til å vinne sin klasse i bikini fitness som debutant! Irelin snakker om sine treningsrutiner og hva slags forhold hun har til kroppen sin i dag. Hun er også så smått i gang med oppkjøringen til NM som går av stabelen i høst! I tillegg snakker Silje og Susanne som alltid om hvordan det går med treningen og eventuelle konkurranser. De to programlederne avslører også hva som er deres topp tre favorittøvelser og favorittmatvarer.

BedreTrent Podcast - episode 3  

Silje og Susanne har møtt styrkeløfter Martin "Grizzly" Borgland Rønning. Her snakker Martin om alt som kreves for å faktisk holde vekten oppe i 120+-klassen og hvordan han nå er i gang med sitt vektnedgangsprosjekt for å konkurrere i ny klasse. I tillegg får vi høre om Martins konkurranseplaner for 2017. I tillegg har Silje og Susanne vært en uke på Gran Canaria, og de to programlederne avslører også hva som er deres planer for det kommende året.

Episode 2  

Silje og Susanne intervjuer Christina Strøm Fjære som blant annet er verdensmester i bikinifitness. Det blir blant annet snakk om styrketrening og Christinas favoritt-rumpeøvelse, hvordan det er å konkurrere i fitness internasjonalt og hvordan takle perioden etter en konkurranseoppkjøring.

Bedretrent-podcast med Silje og Susanne  

Velkommen til en podcast med de kunnskapsrike fitness-jentene Silje og Susanne.

0:00/0:00
Video player is in betaClose