Benny & Bettys podcast

Benny & Bettys podcast

Sweden

Vi hade aldrig pratat med varandra före första avsnittet. Ni får lära känna oss samtidigt som vi lär känna varandra! Varje vecka bjuder vi på en timmes snack om livet och dess innehåll. Hoppas ni vill hänga med! /Jenny och Elisabeth

Episodes

23. Sitter det i könet?  

Att vara ifrån sin partner, svenskar vs. amerikaner, att inte tänka på sitt barns kön och varför vi gärna skippar tjejfester!

22. Duktig-flicka-syndromet  

avsnitt 22. Duktig-flicka-syndromet

21. PMS i Karlstad  

Ni får veta allt som hände under vårt minievent i Karlstad! Vi guidar er genom vårt underbara dygn och tar självklart några(många) avstickare längs vägen!

20. This shit is bananas! (kändisavsnittet)  

Jenny har varit på årets kändisbröllop och PRATAT med en av de coolaste kvinnorna på jorden! Hon berättar ALLT i veckans avsnitt! Vi pratar också om nästa helg då vi ska ses, och vilka två andra bloggare som kommer till Karlstad! Bästa ljudet någonsin!

19. Att flippa ut IRL  

I veckan hinner vi verkligen med en hel massa ämnen! Bland annat förklarar vi lite vår aggressiva ton från förra veckan, Jenny berättar om kändisbröllopet och alla förberedelser och vi pratar STIL!

18. Jävla kvarg!  

Glad måndag kära vänner! Nu ligger poddavsnitt 18 ute för lyssning. Jenny sitter i bilen i Nashville och Elisabeth sprättade en vinare klockan 11 på lördagkvällen, sen blev det en timme med snack om nyårslöften, kroppshets, alkohol, genus och mycket mer!

17. Att simma runt på golvet  

Vi snackar döden och vad den kommer med, både det dåliga men också det bra. Självklart tar vi också upp den stundande nyårsaftonen och berättar om några mindre smickrande minnen från historien. GOTT NYTT ÅR!

16. Ät inte sill om du inte vill!  

Fullspäckat avsnitt som avhandlar bland annat: Hur jobbig julen är, att klampa i andras känslor, att förnya löften, rasta hundar och att vara utan identitet! Hoppas ni kommer gilla't! GOD JUL!

15. Att pipa i en badanka  

Veckans avsnitt handlar om folk som lägger sig i ens föräldraskap, våra tidigare förhållanden, andlighet och våra extremt korta karriärer som telefonförsäljare!

14. Tillbaks till Nordpolen, tomtejävel  

Vi svarar på många av era frågor och det blir verkligen en blandning av ALLT! Roligt och sorgligt, djupt och ytligt! Hudvårdsrutiner, tv-serier, oro för katastrofer och mycket mer härliga avslöjanden!

13. Att tappa alla ägg  

Vi pratar om veckan som gått, hur blev egentligen firandet av Thanksgiving? Dessutom tar vi upp PMS i alla de former, lite mens igen, etikett på internet och kärleken till er som lyssnar. Sen pratar vi också om när vi brevväxlat med Oprah och Sune.

12. En kalkon på dörren  

Jenny berättar om hur folk fryser sitt fett i Nashville och andra "skönhetsknep". Vi pratar även om könsroller, bråk, Thanksgiving och så gråter Jenny lite.

11. Kill them with kindness  

Veckans avsnitt innehåller Paris, gubbar som försvinner, hur man investerar i sig själv och hur jäkla less vi är på all kroppshets.

10. Inside out  

Vi vänder oss ut och in i dagens avsnitt och berättar ALLT och lite till. Vi pratar om relationer, bloggvärlden, plågoandar, PMS, mens och till sist lite kändisskvaller!

9. Förlossningar!  

Idag pratar vi graviditet, förlossningar och lite om negativa kommentarer. Dessutom berättar Elisabeth hur det har gått med jobbsamtalet!

8. När vi blir Oprahs  

Kalas på Chuck E. Cheese, möte med människor med samma livsöde, sorg efter tvillingar, jobb, hur man får ett jobb, skratt, gråt (från Jenny så klart), att göra goda gärningar OCH vad vi ska göra när vi blir Oprahs!

7. Pumpa och ståt  

Spöken, skräck, halloween och traditioner är några av ämnena som avhandlas. Ja, och så skryter vi lite över vår nominering till Svenska podcastpriset också så klart!

6. Var dig själv!  

Idag bjuder vi på lite gnäll och klagomål, pratar sjukdomar OCH om bloggvärlden!

5. När porslinstronen rasar  

Dagens ämne är alkohol och vi delar med oss av minnen och tankar kring detta.

4. Här kommer alla känslorna  

Idag pratar vi känslor, stora känslor, små känslor, alla känslor!

0:00/0:00
Video player is in betaClose