Beware the bitches

Beware the bitches

United States

Världens bästa pod.

Episodes

Avsnitt 6 - Det viktigaste är att vara snygg.  

I det här avsnittet är vi förbannade och vi kräks på den konstanta objektifieringen av kvinnor och det eviga fokuset på hur vi ser ut. Hur kommer vi ifrån det här? Är det ens möjligt att komma ifrån? 

 

Avsnitt 5 - Alex & Sigge, håll käften.  

Vi tycker att det är dags att Alex och Sigge, Joakim Lamotte och typ alla andra män sätter sig ner i båten och håller tyst.

Avsnitt 4 - Får vi lyssna på Blurred lines?  

Är det okej att göra sådant som inte anses feministiskt men ändå kalla sig feminist? Är det tillexempel okej som feminist att lyssna på kvinnoförnedrande musik eller kalla en annan tjej för bitch? Det och mycket annat diskuterar vi i denna veckas avsnitt av Beware the bitches. Den fantastiska låten på slutet är "Thicke Parody - Defined lines" av Auckland Uni. 

Avsnitt 1  

Hörrni, den är ute!! Världens bästa pod (rent objektivt) är här!
Vi börjar vårt allra första avsnitt med att presentera varandra lite så att ni får lära känna oss. Förutom detta så pratar vi väldigt mycket om sex (och om att jag aldrig får ligga), vi pratar om våra läggningar, om hur galen Ebba blir på fyllan, vi pratar om selfies (obviously) och om varför det blir så olika reaktioner på när en person med en normkropp lägger ut utmanande bilder respektive när en person som inte har en normkropp gör det!

 

0:00/0:00
Video player is in betaClose