Big 5 med Nils og Harald

Big 5 med Nils og Harald

Norway

Podcast by Big 5 med Nils Brenna og Harald Eia

Episodes

Sigrid Sollund  

Sigrid Sollund, programleder i Dagsnytt 18 og nyhetene i NRK, har tatt personlighetstest. Er hun typen som er i helspenn eller mer laid back? Hvorfor er «Ulv ulv» en av hennes favoritthistorier? Hva sa hun da en kollega fant kjæresten sin i seng med en annen? Hun har også en egenskap som også spioner bør ha, ifølge henne selv. Hvilken? Pluss pluss!

Fredrik Skavlan  

Fredrik Skavlan har personlighetstest, og han tror han kanskje er introvert. Er han det? Hva er det som driver ham de gangene han fyrer seg opp? Er han empatisk? Er han kranglete? Og i hvilken sammenheng mente han at vi måtte få flere lensmenn på veiene? Pluss pluss!

Ane Dahl Torp  

Ane Dahl Torp har tatt personlighetstest. Her er svarene. Hvorfor hadde ikke Harald turt være kjæresten hennes? Er hun varm eller kald? Tror hun at hun er bedre enn andre? Og hvem var det hun kalte «fitte» - og hvorfor? Pluss pluss!

Erlend Loe  

Hva kan være med på å forklare Erlend Loes forfatterskap/forfatterstil/drivkrefter? Vi fant også litt mer indre jubel enn – fordomsfulle som vi er – trodde på forhånd. Et annet grunnleggende spørsmål vi drøfter: Plages eller kjedes han av sosiale lag? Og – er han en uambisiøs fyr eller en som vil være BEST? Pluss pluss.

Marie Simonsen  

Ukas gjest er Dagbladets Marie Simonsen, en sterk stemme i mange politiske saker og hyllet av mange, men hun har også blitt kalt – ja: både det ene og det andre, som man sier. Hva er det som forklarer hennes engasjement? Og hvordan står hun i stridene? Hun klarte også å få det hun omtaler som Norges tauseste mann, Prepple i DumDum Boys, til å snakke. Hvordan klarte hun det? Hun kan også avsløre et par politikere som er hevngjerrige og som «ikke kommer over ting». Pluss pluss!

Tore Sagen  

Gjest: Tore Sagen. Du får blant annet svaret på dette: Plages han i sosiale sammenhenger? Han kan være ganske hard, men er han egentlig varm? Og hvilket enkeltord som Tore ikke har tenkt på før oppsummerer ganske presist hvordan han føler seg? Pluss pluss.

Åsne Seierstad  

Denne uka er det Åsne Seierstad som har tatt personlighetstest. Ja - hvem er hun, egentlig, denne Åsne Seierstad? Hva er det som driver henne? Er det jakten på spenning? Eller kanskje det er andre ting? Og hva med følelser - hva kan de brukes til i journalistikken? Og hva var det bokhandleren i Kabul låste inn i skapet, og som Åsne reagerte så veldig på? Og mere til.

Jon Almaas  

Harald Eia og Nils Brenna har laget en podkast der de i samarbeid med psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren personlighetstester folk vi synes det er interessant å finne mer ut av. Gjesten tar testen - og får for første gang resultatene i studio. Så snakkes det om de tydeligste funnene. Først ut er Jon Almaas. Er han en gladlaks? Liker han å få folk på besøk? Og masse mere.

0:00/0:00
Video player is in betaClose