Bingo och Katrin - Relationspodden

Bingo och Katrin - Relationspodden

Sweden

Ni frågar och Bingo och Katrin svarar och diskuterar relationsproblem.

Episodes

Avsnitt 15 - Ligga runt  

Katrin läser en av de mest speciella frågor hon någonsin läst och det blir djupa veck i pannan på relationspoddarna. Lösningarna är dock aldrig långt borta. Bingo rotar vidare bland sexfrågorna och även traditionella relationsfrågor får plats i detta avsnitt.

Avsnitt 14 - Gott nytt!  

Bingo kickar igång det nya året med lite tuffare sexfrågor. Katrin undrar om hon ska byta karriär till sexrådgivare, och när Bingo förespråkar lite lugnare tag, vill Katrin tjoffa in.

Avsnitt 13 - Strippklubb  

Varför är Katrin rädd för kladdiga bananer? Ska man öka lusten i sitt förhållande med strippklubb, porr eller medicin? Förslagen är många och av skiftande kvalitet. Detta och mycket mer...

Avsnitt 12 - Lazy leg  

Är killar gos-fobiska varelser eller är tjejer bekräftelse-knarkare? Var går gränsen för hur mycket uppmärksamhet man ska ge varandra i ett förhållande? Detta och mycket mer diskuteras....

Avsnitt 11 - Killfrågor  

Killarnas raka frågor börjar strömma in, och problemet med att vara homosexuell i en småstad diskuteras. Katrin försöker föreställa sig en snygg 69åring och Bingo har rännskita. Detta och mycket mer...

Avsnitt 10 - Sisterwife  

Är en tredje part i paret en bra idé? Hur undviker man att umgås med tråkiga par? Bingo frågar sig om det verkligen går att skapa en perfekt trekant. Katrin kan inte jämföra sig med en ödla, men Bingo ser vissa likheter. Och Katrin går igång ännu mer på Tantrasex. Detta och mycket mer...

Avsnitt 9 - Tantra  

Katrin går igång på tantrasex, men kan inte berätta när hon testat det. 4 år utan passion i sängen, känns det ok? Bingos rekommenderar: "Vattna sin blomma!". Och till sist en reflektion som får tyst på både Bingo och Katrin.

Avsnitt 8 - Vi sexar  

Bingo och Katrin blir kallade gammalmodiga och mossiga av en 49årig kvinna. Vill alla tjejer i hela världen bli upptryckta mot en vägg och påsatta på köksbordet? Är barn meningen med livet, eller ska man bara producera dem? Detta och mycket mer...

Lycklig i alla sina dagar?  

Bingo och Katrin väljer att prata mindre om sig själva och betar av många lyssnarfrågor i detta avsnitt. Abort, förlegad tvåsamhet, pensionärssex, bröllop och Bert Karlsson diskuteras.

Sambo-appen  

Vad gör städning med relationer? Bingo blir som en kärring på herrmiddagar och vill starta en ny sambo-app.

Avsnitt 5 - Hångla upp chefen  

Hon vill hångla upp sin äldre kvinnliga chef. Är det ok? Komplicerad frågeställning tycker Katrin och Bingo. Även dilemmat med bästakompissex tas upp.

Avsnitt 4 - Fria förhållanden  

Kartrin vågar inte outa folk längre, men Bingo har inga problem att outa några kändisar. Vad gör man om man bara blir kåt av äldre? Och hur hanterar vi fria förhållanden egentligen? Några av frågeställningarna i avsnitt 4 av Relationspodden 2.0.

Avsnitt 3 - En 35 år äldre man  

Ligga med äldre? Bra eller dåligt? Kanske funkar? Men är det OK om det är din 35 år äldre styvfar? Ett gammalt lyssnarbrev tas upp igen för att ge en bättre analys av läget.

Avsnitt 2 - Katrins hemlighet  

Katrins avslöjar sin lilla hemlighet hon går och bär på, och Bingo talar ut om varför han bara försvann från hela tjocka släkten på juldagen.

Avsnitt 1 - Relationspodden 2.0  

Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.

59 - Femtionionde Relationspodden  

Ni ställer frågor och vi svarar!

58 - Femtioåttonde Relationspodden  

Ni ställer frågor och vi svarar!

57 - Femtiosjunde Relationspodden  

Ni ställer frågor och vi svarar!

56 - Femtiosjätte Relationspodden  

Ni ställer frågor och vi svarar! 

55 - Femtiofemte Relationspodden  

Ni ställer frågor och vi svarar!

0:00/0:00
Video player is in betaClose