BitBodegaen

BitBodegaen

Denmark

Hver uge sætter vi i vores podcast BitBodegaen fokus på ugens vigtigste, mærkeligste og sjoveste historier fra teknologiens verden. BitBodegaen leveres af techjournalisterne på DRs Videnskabsredaktion. RSS-feed til din podcast-app: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:131444153/sounds.rss

Episodes

BitBodega 150306  

Bitten er blevet afsløret uden spiritusbevlling, så BitBodegaen bliver lukket. I dette foreløbig sidste hangout ved disken taler vi blandt andet om Mobile World Congress, crowdfunding og de store firmaers styring af medierne. Skål, og tak for denne gang. Det var hyggeligt at være her!

BitBodegaen 150227  

Viborg Valley eller varm luft i datacentret? Vi vender ugens såkaldte virksomhedsventyr, men taler også implanterede kreditkort (næsten) og vender en alternativ måde at få strøm på sine digitale apparater...

Bitbodega 150220  

I denne uge kløjs vi i chili-vodka, mens vi taler om Superfisk, spekulative Apple-biler og re-lancerede musiktjenester. Der bliver også tid til at anbefale IFTTT og den svenske scifi-serie(!) Äkta Människor.

BitBodegaen 150213  

I ugens BitBodega handler det først og fremmest om ugens (måske) skandalesag om Samsung-tv, der lytter med på alt hvad du siger - og om alle de andre apparater der lytter. Eller måske var det ikke helt så slemt... Vi vender også robotter på japansk hote, NoFlyZone til droner, selvkørende biler i England og ser hurtigt på den populære magasin-app Flipboard.

0:00/0:00
Video player is in betaClose