Bokmärkt

Bokmärkt

Sweden

En podcast från Nöjesbladet och Bokon.se som pratar om böcker på ett rappt, roligt och smart sätt. Tara Moshizi, Emelie Thorén och Kristofer Ahlström diskuterar en ny bok i varje avsnitt.

Episodes

Bokmärkt #8 Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson  

Den olyckliga förälskelsen dissekerad av en av våra skarpaste skribenter. Emelie Thorén, Tara Moshizi och Kristofer Ahlström analyserar en av höstens viktigaste böcker.

Bokmärkt 0

Bokmärkt #7 Jag är Zlatan Ibrahimovic  

Megastjärnans biografi blev en bokvärldens megahit. Barn och gamla, bokmalar och människor som aldrig läst en bok har slukat den, boken om Zlatan. Men vad blir Bokmärkt-redaktionens utlåtande?

Bokmärkt 0

Bokmärkt #6 Den odödliga Henrietta Lacks av Rebecca Skloot  

Den odödliga Henrietta Lacks av Rebecca Skloot har tokhyllats av kritikerna. "Omöjlig att lägga ifrån sig" tyckte Yukiko Duke på SVT. Blev Tara, Kristofer och Emelie lika hänförda?

Bokmärkt 0

Bokmärkt #5 Två eller tre saker jag glömde berätta för dig  

Bokmärkt diskuterar geniet Joyce Carol Oates! Hon har skrivit en skoningslös ungdomsroman som utspelar sig bland välbärgade high-schoolungdomar på USAs östkust.

Bokmärkt 0

Bokmärkt #4 Du går inte ensam  

Du går inte ensam är den alldeles färska Visbydeckaren av Mari Jungstedt, en av Sveriges verkliga deckardrottningar. Bokmärkt bjuder på en underhållande diskussion om en bok ur en genre som kritikerna ofta ignorerar men som läsarna älskar.

Bokmärkt 0

Bokmärkt #3 Den store Gatsby  

Den store Gatsby - filmaktuell klassiker av F Scott Fitzgerald - omnämns ofta som en av 1900-talets viktigaste romaner. Bokmärkt reder ut om detta verkligen är en bok man måste läsa.

Bokmärkt 0

Bokmärkt #2 Väldigt sällan fin av Sami Said  

Väldigt sällan fin - Sami Saids prisbelönta debutroman - är den bok som diskuteras i detta avsnitt. Är den värd hyllningarna som kritikerna öst över den?

Bokmärkt 0

Premiär! "Konsten att vara kvinna" av Caitlin Moran  

Månadens bok är Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran, en fruktansvärt rolig men samtidigt allvarlig självbiografi.

Bokmärkt 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose